Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na gorze jest w miare OK, choc dzis pierwszy raz od dawna tem ponizej 0 byla juz wieczorkiem. Drogi czarne, sniegu brak.

W razie co dzwoncie! Moze w Tczewie w McD na kawke wstapicie - po drodze bedzie :-)

Beata

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak bardzo się cieszę!!!
O 4 beda już spały poza samochodem, a jutro....dobeczka i maleństwo bedzie już w DoNoHi a Benia spróbuje sił w nowym domku...Oby rezydent się w niej zakochał, trzymajmy kciuki!

Posted

a ja potem wkleje zdjecia z podrozy. byla naprawdeciekawa i przedewszytkim smierdzaca:):P psiaki sa wspaniale. plakalismy jak je oddawalismy (jechalam z 3 osobami- kazde mialo swojego). Dziekuje bardzo Kasiu i beatko. Jestescie wspaniale

Posted

Dziewczyny,
pieski dojechały, odespały podróż.
Tłumacze dosłownie:
u nas wszystko dobrze. Jamila(takie imie ma teraz dobermanka) już się przyzwyczaiła. Byliśmy już 2 razy na długim spacerku. Było małe spięcie pomiędzy moimi samcami, ale wszystko do ogarnięcia.
Ona jest głodka bez końca... Juz dostała 4 razy jedzenie, ponieważ trzeba aby nabrała troszkę ciałka, ona jest naprawde chudzinka:-(
Poza tym jest wspaniała i słodka, tylko trochę śmierdziała, więc została tez wykapana ;)
Jest takim cukiereczkiem.W nastepnych dniach podesle opis co u nas i zdjęcia.
Posted

Die Dobermann Nothilfe e.V. wünscht allen Tierfreunden in Polen ein frohes, besinnliches Weihnachtsfest und alles Gute für das Jahr 2008.
Wir hoffen weiterhin auf eine gute Zusammenarbeit.

Rene, Anja ,Simone
und das Team der Dobermann Nothilfe e.V.

tłumacze:

Die Dobermann Nothilfe e.V. życzy wszystkim przyjaciołom zwierząt w Polsce wesołych, pełnych zadumy świąt i wszystkiego najlepszego w roku 2008.
Mamy nadzieję na dalszą tak dobrą współpracę.

Rene, Anja ,Simone
und das Team der Dobermann Nothilfe e.V.

Posted

agata-air napisał(a):
:) bardzo dziekuje kasiu:) jakby jeszcze tylko napisali cos o bernardynce i kundelce:) ciesze sie, Jamila napewno jest bardzo szczesliwa

co tam u bernardynki

a jak droga spoko

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Benia w domku:

jest jeszcze zdjecie , ktore mnie wzruszylo osobiscie bardzo z nowym panem-ale nie wiem czy moge je wstawic na publiczne forum więc nie robie tego;)

Posted

ZDJECIE Z PANEM DOPROWADZILO MNIE DO LEZ. Dziekuje ze umiescilas te foty bo ja nie mialam kiedy:) sunie pojechaly w osttaniej chwili, w schronie teraz panuje nosówka...link w mloim banerku. pomoc jest pilnie potrzebna

Posted

A teraz uwaga, bo to co zobaczycie wstrząsnie Wami:eviltong:

oto staruszka Viki-obecnie Jamila

słodka emerytura na słoneczku:

ale się błyszczy!!!

i to:loveu: