ulvhedinn Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Zaciskam kciuki za sunie- fantastycznie, że dostały szansę, obie :lol: Quote
dzodzo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 teraz to juz musi sie udac, nie ma innej opcji:multi:zaciskac paluchy Quote
BeataJ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agata-air napisał(a):Jedziemy samochodem. a wiec to kwestia ustalenia dokladnie godziny. mozemy jechac o ktorej kolwiek, zalezy to od was Rewelka!!!!!! W sobote jedziecie, tak? Wiec tak, jesli mam Wam pomoc to bede dostepna najszybciej o 15:00 ( wyrwe sie jakos z roboty ). Wtedy mozecie przyjechac do Tczewa i o 15:00 wyruszymy do Gdanska, podprowadze Was pod same schronisko. No chyba, ze chcecie od razu z Tczewa wraca do domku to zabiore suczki i pojade sama do Gdanska Dajcie znac. Beata Quote
ANETTTA Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jestesci wielcy obie sunie do domku nie wierze ukłony dla was Quote
agata-air Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 :) super. mysle ze fajnie by bylo jak spotkalibysmy sie gdzies w Gdansku. Mam transport jeśli kierowca zobaczy morze:P Quote
dzodzo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 no to przyjemne z pozytecznym Cuda się zdarzaja:loveu: Quote
aisaK Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Słuchajcie: podajcie mi koszty, bo ja musze to dzisiaj podać! I jak: jedziecie w piątek czy w sobotę? Dacie rady być tam na 13-14? W gdyni albo gdańsku-podam dokładnie. Podajcie mi nr telefonu osób, które jadą. Dostaniecie od fundacji troszkę darów, weźcie sporzytkujcie na potrzebujące psy (miały iść te dary dla naszych dobeczków, ale Beata nie jedzie a wam napewno się przydadzą). Quote
malagos Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agata-air napisał(a)::) super. mysle ze fajnie by bylo jak spotkalibysmy sie gdzies w Gdansku. Mam transport jeśli kierowca zobaczy morze:P tylko wyhamujcie na plaży! :evil_lol: Quote
aisaK Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Benia ma już domek stały, jesli piesek ja zaakceptuje ;) Quote
aisaK Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mają jeszcze domek dla jednego mniejszego, może byc starszy, jesli samiec-kastrowany, jesli suczka moze nie byc sterylizowana ( w domku sa suczki), jesli bedzie sterylizowana nie ma problemu;-), Najważniejsze zeby był/a łagodnym psem który toleruje koty (w domu są koty), ma być mały wzrostowo, najwyżej średni, moze być starszy, Jeśli macie takiego-dajcie mi znać i podeslijcie zdjecia,mógłby/aby pojechac razem z nimi.;) Quote
dzodzo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kasia Ty czarownico:diabloti:rzucasz urok na niemcow czy co???? edit:mialam na mysli dobrą wróżkę Quote
aisaK Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dzodzo napisał(a):Kasia Ty czarownico:diabloti:rzucasz urok na niemcow czy co???? edit:mialam na mysli dobrą wróżkę jak patrze na lusterko to widze to pierwsze ;) i mam nadzieję, że to dobre uroki:diabloti: tylko wieści dalej nie mam co i jak i zaraz będę zębami świecić:angryy::p Quote
agata-air Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='aisaK']Mają jeszcze domek dla jednego mniejszego, może byc starszy, jesli samiec-kastrowany, jesli suczka moze nie byc sterylizowana ( w domku sa suczki), jesli bedzie sterylizowana nie ma problemu;-), Najważniejsze zeby był/a łagodnym psem który toleruje koty (w domu są koty), ma być mały wzrostowo, najwyżej średni, moze być starszy, Jeśli macie takiego-dajcie mi znać i podeslijcie zdjecia,mógłby/aby pojechac razem z nimi.;) Dopiero teraz to przeczytałam. Kasiu ty naprawde czarujesz niemców. U nas maluchow masa. Czy mam wybierac najwieksza bide, czy ma wygladac?? Sluchajcie ale nie wiem co ze stosunkiem do kotow, w warunkach schronu nie ma jak tego sprawdzic. Za to mamy kilka szczeniorow ktore jak przyjdze zima to zamarzna poprostu. Beda wszytkie w przyszlosci male a jedne to nawet troche przypomina szczenie czegos takiego: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Welsh+corgi+cardigan&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Quote
BeataJ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Agata - czyli pojedziecie same na miejce w sobote tak? Odpowiedz prosze. Beata Quote
BeataJ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No to super! W razie czego dzwon! Ja do 16:00 jestem w pracy ale potem w razie potrzeby sluze pomoca. Beata Quote
aisaK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Agata, ja nie moge zdecydowac, masz jakies zdjecia? Wysłałam zapytanie odnośnie szczeniorów. Quote
agata-air Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Ta (podobno młoda sunia ok 2 lat) jedzie po nowe lepsze życie w Dobką i Benią z sobotę. Jest strasznie przestraszona, posikała sie ze strachu dwa razy. W boksie była gryziona, dziś kiedy ja wyjmowała, myślałam ze jeden z psów odgryzł jej ogon (na szczęście nie). Umieściłam ja na kwarantannie w pojedynczym boksie bo inaczej by ja zagryzły (gdyby miała wrócić do boksu a musiałam ja wyciągnąć żeby odpchlić, odrobaczyć i sprawdzić stosunek do kotów.) Co do kotów wydaje sie dobrze. Miała kota bo samy pyskiem i nawet nie warknęła, tylko wąchała- ona chyba po prostu nie wie co to jest nawet. W schronie była prawie pół roku, przez cały ten czas zrobiłam jej tylko to jedno zdjęcie, bo ona nigdy nie wychodziła z budy Ps. Ta sunia jest przez nas zwana Łajka, dobka to Bajka a bernardynka to Majka Quote
fona Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Czyli ŁĄjka! Ona ma ogłoszenie w Moim Psie, który się dopiero ukaże, gdyby ktos dzownił, proszę , oferujcie od razu inną sunię. Quote
dzodzo Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ja trzymam kciuki za calą trojeczke, teraz juz mają z gorki:multi: Quote
aisaK Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ja tez trzymam za was kciuki! Oby wszystko poszło jak najlepiej... Quote
agata-air Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 fona napisał(a):Czyli ŁĄjka! Ona ma ogłoszenie w Moim Psie, który się dopiero ukaże, gdyby ktos dzownił, proszę , oferujcie od razu inną sunię. jest jeszcze w schronie sunia prawie identyczna. nie ma tylko krawacika. i sa tez takie szczeniaki Quote
fona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To pamietajcie o nich, rposze, gdyby ktos dzwonil. Quote
ANETTTA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 a jutro juz ta szczesliwa sobota trzymajmy kciuki Quote
GameBoy Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 dziewczyny trzymam kciuki:p uwazajcie do pogoda na drodze srednia :roll: Quote
Recommended Posts