Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata-air napisał(a):
Jedziemy samochodem. a wiec to kwestia ustalenia dokladnie godziny. mozemy jechac o ktorej kolwiek, zalezy to od was

Rewelka!!!!!! W sobote jedziecie, tak? Wiec tak, jesli mam Wam pomoc to bede dostepna najszybciej o 15:00 ( wyrwe sie jakos z roboty ). Wtedy mozecie przyjechac do Tczewa i o 15:00 wyruszymy do Gdanska, podprowadze Was pod same schronisko. No chyba, ze chcecie od razu z Tczewa wraca do domku to zabiore suczki i pojade sama do Gdanska

Dajcie znac.

Beata

Posted

Słuchajcie:
podajcie mi koszty, bo ja musze to dzisiaj podać!
I jak: jedziecie w piątek czy w sobotę?
Dacie rady być tam na 13-14? W gdyni albo gdańsku-podam dokładnie.
Podajcie mi nr telefonu osób, które jadą.
Dostaniecie od fundacji troszkę darów, weźcie sporzytkujcie na potrzebujące psy (miały iść te dary dla naszych dobeczków, ale Beata nie jedzie a wam napewno się przydadzą).

Posted

agata-air napisał(a):
:) super. mysle ze fajnie by bylo jak spotkalibysmy sie gdzies w Gdansku. Mam transport jeśli kierowca zobaczy morze:P

tylko wyhamujcie na plaży! :evil_lol:

Posted

Mają jeszcze domek dla jednego mniejszego, może byc starszy, jesli samiec-kastrowany, jesli suczka moze nie byc sterylizowana ( w domku sa suczki), jesli bedzie sterylizowana nie ma problemu;-),
Najważniejsze zeby był/a łagodnym psem który toleruje koty (w domu są koty),
ma być mały wzrostowo, najwyżej średni, moze być starszy,
Jeśli macie takiego-dajcie mi znać i podeslijcie zdjecia,mógłby/aby pojechac razem z nimi.;)

Posted

dzodzo napisał(a):
Kasia Ty czarownico:diabloti:rzucasz urok na niemcow czy co????

edit:mialam na mysli dobrą wróżkę

jak patrze na lusterko to widze to pierwsze ;) i mam nadzieję, że to dobre uroki:diabloti:
tylko wieści dalej nie mam co i jak i zaraz będę zębami świecić:angryy::p

Posted

[quote name='aisaK']Mają jeszcze domek dla jednego mniejszego, może byc starszy, jesli samiec-kastrowany, jesli suczka moze nie byc sterylizowana ( w domku sa suczki), jesli bedzie sterylizowana nie ma problemu;-),
Najważniejsze zeby był/a łagodnym psem który toleruje koty (w domu są koty),
ma być mały wzrostowo, najwyżej średni, moze być starszy,
Jeśli macie takiego-dajcie mi znać i podeslijcie zdjecia,mógłby/aby pojechac razem z nimi.;)

Dopiero teraz to przeczytałam. Kasiu ty naprawde czarujesz niemców. U nas maluchow masa. Czy mam wybierac najwieksza bide, czy ma wygladac?? Sluchajcie ale nie wiem co ze stosunkiem do kotow, w warunkach schronu nie ma jak tego sprawdzic. Za to mamy kilka szczeniorow ktore jak przyjdze zima to zamarzna poprostu. Beda wszytkie w przyszlosci male a jedne to nawet troche przypomina szczenie czegos takiego: http://images.google.pl/images?hl=pl&q=Welsh+corgi+cardigan&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Posted

Ta (podobno młoda sunia ok 2 lat) jedzie po nowe lepsze życie w Dobką i Benią z sobotę. Jest strasznie przestraszona, posikała sie ze strachu dwa razy. W boksie była gryziona, dziś kiedy ja wyjmowała, myślałam ze jeden z psów odgryzł jej ogon (na szczęście nie). Umieściłam ja na kwarantannie w pojedynczym boksie bo inaczej by ja zagryzły (gdyby miała wrócić do boksu a musiałam ja wyciągnąć żeby odpchlić, odrobaczyć i sprawdzić stosunek do kotów.) Co do kotów wydaje sie dobrze. Miała kota bo samy pyskiem i nawet nie warknęła, tylko wąchała- ona chyba po prostu nie wie co to jest nawet. W schronie była prawie pół roku, przez cały ten czas zrobiłam jej tylko to jedno zdjęcie, bo ona nigdy nie wychodziła z budy

Ps. Ta sunia jest przez nas zwana Łajka, dobka to Bajka a bernardynka to Majka

Posted

fona napisał(a):
Czyli ŁĄjka! Ona ma ogłoszenie w Moim Psie, który się dopiero ukaże, gdyby ktos dzownił, proszę , oferujcie od razu inną sunię.

jest jeszcze w schronie sunia prawie identyczna. nie ma tylko krawacika. i sa tez takie szczeniaki