piotrjan Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 GRATKI DLA JOLI I GOSI ! Śliczne maleństwo ! ... a , że z przyczyny maleństwa , będzie więcej okazji do spotkań na ringu z Gosią , więc ... :bigcool::bigcool: Quote
SH Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Miałam dziś przyjemność poznać tą chodząca słodycz osobiście :loveu: Oj będzie się działo jak wejdzie na ringi! Quote
asia40 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ale słodziaczek :) a masz kolorowe fotki? ;) Quote
Matakia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A oto nasze maleństwo, "na własnej krwi wyhodowane" ;) Milly zostaje z nami :loveu: Wreszcie! :multi: Quote
Savannah Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 SUPER WIADOMOść !!!!!!! Bardzo się cieszę, że kolejna śliczna suka przyjechała do Polski !!! Gratulacje dla Joli i Gosi !!!! :):):) Nie mogę się doczekać, aż zacznie poodbijać ringi !!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cyraneczka Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Matakia']A oto nasz maleństwo, "na własnej krwi wyhodowane" ;) Milly zostaje z nami :loveu: Wreszcie! :multi: A więcej szczegółów??? Śliczna suczka :loveu::loveu::loveu: ale poprosimy metryczkę :) Quote
Matakia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dzięki :buzi: Lily & Lino oczywiście są rodzicami. Wreszcie wyczekana suczka w naszej hodowli :loveu::loveu::loveu: (2 lata temu po Sarze same chłopaki, rok temu babeszjoza zabrała nam największe cudo świata :-() Quote
Huskuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Niech się dobrze dziewucha chowa. :) I nie dziękuj. ;) Hania Quote
Matakia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A może Ty też sobie zostawiasz dziewczynkę? :loveu: Quote
mortikia Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To chyba znaczyło ''nie'' ;) Matakia, pani Jolu - dziewuchy super !! czekam na więcej zdjęć:loveu: Ja z Toffi zaprezentuję się niedługo osobiście na wystawach :multi: Quote
flashka-g Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 KAILUA DE CIUKCI (imp.Hiszpania) o: Int.Ch.Ch.USA, CH.CAN Innisfree`s INSIDER TRADE m: Ch.CAN Bain Nothern`s KITTENON T`KEYS ur. 06.07.2007 owner/ co-owner: Maciejewska Gosia & Łukaszuk Asia w domu Kylie lub Żyleta:) jako maluszek:) dzisiaj tak po amatorsku :) mam 6 miesiecy, 6 i pół:) (niestety pogoda dzisiejsza z nami nie wspolgrala i nici z profesjonalnej sesji;/ jedna wielka chlapa i ciapa ) i z dumnymi panciami:) taaa... to tygryski lubia najbardziej:);) Quote
Cyraneczka Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Śliczna sunia, bardzo proporcjonalna, no i po moim ulibionym psie :) Myślę, że w tym roku znowu będzie mocna konkurencja na wystawach, zwłaszcza w suczkach :p. Biorąc pod uwagę, że będą one wystawiane przez "starych wyjadaczy ringowych" to się będzie działo... Quote
flashka-g Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cyraneczka napisał(a):Śliczna sunia, bardzo proporcjonalna, no i po moim ulibionym psie :) Myślę, że w tym roku znowu będzie mocna konkurencja na wystawach, zwłaszcza w suczkach :p. Biorąc pod uwagę, że będą one wystawiane przez "starych wyjadaczy ringowych" to się będzie działo... bedziemy debiutowac na klubowce;) Quote
Gosia & c.o. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Korzystając z tego, że dogomania znów działa chciałabym przedstawić naszego nowego przybysza :loveu: Winter Melody EL DIABLO ROJO - Pirania :) o:BIS.Ch.Gib.Pl.,Jr.WW.,Jr.Ch.Pl.Hu.Sk. Winterfrost's PEGASO m:BIS, Ch. Esp. Winterfrost's ANGEL OF GLORY ur. 21.11.2007 breeders: Jose Luis Gomez, Ewa Gorska owners: Jolanta Ziaja-Kardyka, Małgorzata Moskała i kilka fotek... i już w nowym domku :loveu: [SIZE=3]Ewa, Jose WIELKIE DZIEKI za ten niewątpliwy Skarb!!! Quote
piotrjan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Gosiu ! Cuuudko ! :cool1::p:cool1::p:cool1: Widziałem , macałem , ząbki poczułem ( w końcu Pirania ) !!! Quote
Cyraneczka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Tosz to cukiereczek, albo ptasie mleczko.... Takie cudeńko, że palce lizać :eviltong:. mam nadzieję, że pójdzie w slady tatusia :cool3:. Quote
Savannah Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 To cudeńko po prostu nie sposób opisać słowami:loveu: Cudowne! a jakie ma ładne ostre ząbeczki :loveu::p Najważniejsze że trafił w DOSKONAłE ręce!:multi: Quote
Gosia & c.o. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Cyraneczka']Tosz to cukiereczek, albo ptasie mleczko.... Takie cudeńko, że palce lizać :eviltong:. mam nadzieję, że pójdzie w slady tatusia :cool3:. Jak pójdzie w ślady mamusi to też nie będziemy płakać:lol::lol: Ale bardzo dziękujemy Wam za miłe słowa :p Quote
Matakia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Tosz to cukiereczek, albo ptasie mleczko.... Takie cudeńko, że palce lizać :eviltong:. mam nadzieję, że pójdzie w slady tatusia :cool3:. Pirania to już mały showman! Plątał się po wystawie - wszędzie go było pełno, zero stresu... SUPEROWY PIESEK!!!!!!!! Quote
nordic blue Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cudny ten maluszek !!!:multi::multi::multi: Quote
Gosia & c.o. Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 :buzi::buzi::buzi::buzi: Dziękujemy Wam :loveu::loveu: Quote
Florka_xyz Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No ja juz o malej Prani dawno wiedzilm i mnie sie bardzo bardzo podoba:loveu::loveu::loveu:jest ŚLICZNY:loveu: Gosiu zycze Tobie i P.Joli iwelu sukcesów wystawowych i niech rosnie zdrowo ten maly lobuz:lol: Quote
J.J.K. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Już dawno chciałam napisać...:oops: wszystkie maluchy są wyjątkowe i naprawdę bardzo słodkie :loveu::loveu::loveu: Jesteśmy bardzo ciekawi co będzie się działo na ringach...:lol: oj będzie...będzie...:lol: Życzymy wszystkim dużo pociechy, dobrej zabawy i wielu sukcesów !!! Quote
mortikia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 NON-STOP FIRE Eskimoski Domek o: Mł.CH.PL PAWNY de Ciukci m: CH.PL MISS ARISHA Eskimoski Domek mój kochany wariatek :loveu: Quote
Recommended Posts