Cyraneczka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witajcie! Mam pomysł na nowy temat. Wielu dogomaniaków ma lub w najbliższym czasie będzie miało nowe psy w swoich hodowlach, wielu ma je już od jakiegoś czasu, ale jeszcze nie wszyscy o nich wiedzą, bo nie było okazji ich pokazać na ringach i zaprezentować. Zróbcie to tutaj! Myślę, że jest to doskonałe miejsce, żeby pochwalić się swoją nową pociechą i myślę, że takie usystematyzowanie nowinek i informacji o psiakach będzie nie tylko miłe dla ich właścicieli, ale również użyteczne dla osób zarządzających huskowymi portalami. W takiej prezentacji powinny sie znaleść zdjecia oraz imię psiaka, nazwa hodowli, kraj pochodzenia i data urodzenia. Co sądzicie o tym pomyśle? Nordic Blue, Piotr Jan (chociaż Zorkę znają wszyscy, to doskonałe miejsce, żeby ja zaprezentować), Sądeckie Pieszczochy, Eskimoski Domek, Gidelskie Sanie, Gosia i Kropki... - zaprezentujcie swoje nowości... Quote
Kida Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Świetny pomysł :) Mój już prawie 2-letni staruch nie ma co prezentować :diabloti: Ale z chęcią przeczytam o nowych psiakach innych dogomaniaków :loveu: Quote
piotrjan Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Winterfrost's EXCLUSIVE ( dziewczynka ) Imię domowe : ZORKA ( po polsku : gwiazdeczka ) Rodzice : tatuś - Winterfrost's CHICHO-TERREMOTO mamusia - Winterfrost's CLEOPATRA Data urodzenia : 08/04/2007 Hodowca : Antonio Llado , Daniela Vidal -Hiszpania Quote
Gosia & c.o. Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Pomysł super, ale ja poprosze jeszcze o chwilke cierpliwości :razz::razz::razz: Quote
Cyraneczka Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Gosia i kropki napisał(a):Pomysł super, ale ja poprosze jeszcze o chwilke cierpliwości :razz::razz::razz: Gosia, ja myślę, że Jola już ma co przedstawiac. Ma dwie młodziutkie sliczne suczki, o których warto napisać ;) Quote
nordic blue Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 ja jeszcze niemam aktualnych fotek rudej, jak tylko uda sie coś pstryknąć nowego zaraz wkleje- pliss o cierpliwość ;) Quote
Cyraneczka Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 piotrjan napisał(a): Winterfrost's EXCLUSIVE ( dziewczynka ) Imię domowe : ZORKA ( po polsku : gwiazdeczka ) Rodzice : tatuś - Winterfrost's CHICHO-TERREMOTO mamusia - Winterfrost's CLEOPATRA Data urodzenia : 08/04/2007 Hodowca : Antonio Llado , Daniela Vidal -Hiszpania Piotrze, wspaniale, że Zorka otwiera nasze prezentacje!!! W sumie to bardzo fotogeniczna i piękna przedstawicielka rasy, więc koniecznie musiała się tu znaleźć :loveu:. Czekamy też na bardziej aktualne zdjecia. Quote
nordic blue Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Explorer MISS SPOTTY ( dziewczynka ) Imię domowe : SPOTTY ( po polsku : KROPKA-PLAMKA ) Rodzice : tatuś - Kristari's FIRELITBYCHIPS AHOY mamusia - Explorer SHE IS NOT AN ANGEL Data urodzenia : 23/07/2007 Hodowca : EXPLORER KENNEL WĘGRY - BUDAPESZT Quote
Savannah Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 No widze ze dwie slicznotki otwieraja temat! Super Aga - Spotty pieknieje widze !!! A ile sniegu macie!! Normalnie zjawie sie u Was chyba :cool3: Quote
Guest Karmel Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ALDEBARAN De Ciukci (chlopaczek) imie domowe ANDY rodzice mama:Lakota De Ciukci tatuś: Tianin De Ciukci data urodzenia 22.06.2006r Quote
Guest Karmel Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/9916/aldi13cz5.jpg Quote
mortikia Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Haukenn ANDROMEDA http://images30.fotosik.pl/77/7f417b6bf96f750f.jpg ur. 20.04.2007r http://images25.fotosik.pl/72/c963f74bb22dbe28.jpg o: CH.SK, Mł.Ch.Pl. Dustin Sądeckie Pieszczochy m: IntCh, Mł.Ch.PL, Ch.PL, Ch.LT, Ch.H Snowy Grove's BLISSFUL BROWNIE Quote
Gosia & c.o. Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No to ja zaprezentuje tą której na ringu jeszcze nie było... ;) Arktogea Enigma For Husqvarna imie domowe: ENI ur. 30.05.2007 Rodzice: Ojciec: Ch Can,Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Ch.Lux,Zw.Eur Śr i Wsch,Zw.Pl,Zw.Sk, Zw.Klubu+BOB Ebonyshadow N Shapali's Dragon Mama: Int.Ch,Ch.Pl,Fin,D,Rus,Mł.Ch.Pl, Zw.Europy +BOB Arktogea Alpina [SIZE=2]Hodowca: Żaneta Żmuda-Kozina "ARKTOGEA" I chyba tyle :) Dodam jeszcze że to też moje "pół psa":loveu: Quote
mortikia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 ps. Może jakieś nowe zdjęcia ślicznotki Eni ? Quote
Gosia & c.o. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Po 5:mad: dniach podróży (ale o tym w innym wątku) w końcu dotarła do nas długo oczekiwania mała księżniczka, kanadyjka, łobuziara czyli Ebonyshadow's Husqvarna Isis ur. 27.07.2007 Tata: Am & Can Ch Snowmist's Last Call Mama: Can Ch Ebonyshadow's Crystal Fire Hodowcy: Hal & Sandy Smith (Canada) Cóż więcej wkrótce na www.siberian-husky.pl a my mamy nadzieje że mała szybko sie zaaklimatyzuje i przysporzy nam troche radości :) Rodzinne fotki z lotniska za chwilke wstawie;) Quote
Nitor-Nivalis Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :multi::multi::multi::multi:OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!:multi::multi: MALA JEST SUPER :) Ciesze sie ze mimo tych wszystkich problemow nareszcie jest z wami :) Zycze by wyrosla na zdrowa i piekna suczke :) No i wam wiele radosci :) Quote
Kida Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Brawa :multi::multi::multi: Kolejna śliczna dziewucha ;) Czekam na fotki i również życzę by rosła w zdrowiu i przysporzyła Wam wiele radości ;) Toffik i Eni... super :loveu: Quote
Florka_xyz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Gosiu i Jolu ... to wasze KAnadyjskie maleństwo jest cudowne:loveu:Życze Wam jak najwiecej pocechy z niej i niech sie lobuziara chowa zdrowo:lol: Quote
Cyraneczka Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 GRATULACJE!!! Wspaniała nowina!!! Mam nadzieję, że mała nie będzie gorsza od swojego kanadyjskiego przyjaciela :) Już nie mogę się doczekać zdjęć i tego, by ją na żywo zobaczyć. W końcu te ostatnie dni oczekiwania też mnie trochę wymęczyły :) Quote
ewka122 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Moja mała ma już prawie 2 lata, nie jest idealna ale moja i kochana. Jej zdjęcie możecie zobaczyć na moim blogu, bo nie umiem wstawić www.amber-ice.blog.onet.pl Quote
Gosia & c.o. Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 To tak jak obiecałam kilka rodzinnych fotek prosto z lotniska :loveu: Quote
LOCZEK Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 .....no tak cicho,cicho i masz babo placek-NOWOŚĆ:crazyeye:!!!Prosze określić skąd ,jak i dlaczego????????? :hmmmm: Żartowałam.....hi hi GRATULUJE!!!:thumbs: Quote
Recommended Posts