shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Gandziu, odezwij się, nie trzymaj nas w niepewności! Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziwne to nagłe zamilknięcie...Hm...skoro umawiałyście się to powinna Gandzia skorzystać i zerknąć na wątek choćby z cudzego kompa. Chyba, że naprawdę stało się coś istotnego, co uniemożliwiło Gandzi odzew...:shake: Oby nie... Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Gandzia... daj znak... jakikolwiek.... nie trzymaj nas w niepewności Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hm...na 3łapkowym froncie cisza...:shake: Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='monita']Trzeba go podesłać do teriero - maniaków ;) Może pomogą w szukaniu domu :razz: Jutro się tym zajmę :p Zrób to Monito, proszę! Łapek ma transport finansowo zabezpieczony, a i na diagnozę i leczenie jest już około 50 zł. Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wysłałam wczoraj w nocy do Gandzi SMSa z prośbą o natychmiastowy kontakt z Wiatą ...i cisza anie nie odpisała ani nie zadzwoniła do Wiaty .....czy ja znów uprawiam czarnowidztwo :razz::razz: Z Rybnik PO Godzinach narazie cisza .....maila nie ma .... Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 W profilu Gandzi wychodzi, że ostatnio była aktywna wczoraj około 13.00, ale ostatniego posta napisała na wątku 3łapka 17 stycznia. Nie wiem o co może chodzić! Gandziu, martwimy się:-( daj znać. Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='shanti']W profilu Gandzi wychodzi, że ostatnio była aktywna wczoraj około południa, ale ostatniego posta napisała na wątku 3łapka 17 stycznia. Nie wiem o co może chodzić! Gandziu, martwimy się:-( daj znać. wiem że kontaktowała się z Wiatą na GG ...stąd też nr telefonu do Gandzi ...ale dlaczego się nie odzywa :shake: Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Robi się rzeczywiście coraz dziwniej !!! :shake: Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziewczyny, dzwonię... Zobaczymy co wyjdzie. Miałam tego nie robić ze względów finansowych, ale co tam, rachunek dopiero za miesiąc... jakoś to będzie. Trzymajcie kciuki. Quote
clockwork Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='wiata']Dziewczyny, dzwonię... Zobaczymy co wyjdzie. Miałam tego nie robić ze względów finansowych, ale co tam, rachunek dopiero za miesiąc... jakoś to będzie. Trzymajcie kciuki. dzwoń!!! bo jak taki ma być kontakt z domkiem tymczasowym to przecież sie tu zadręczymy z braku informacji :shake::shake: Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Nic :-(, nikt nie odbiera. Może coś się stało..., nie wiem, w każdym razie trzeba podjąć jakąś decyzję. Co robimy? Przecież nie możemy czekać zbyt długo. Ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy i już nie będę taka dyspozycyjna. Jeszcze raz próbuję dzwonić. Quote
shanti Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='wiata']Nic :-(, nikt nie odbiera. Może coś się stało..., nie wiem, w każdym razie trzeba podjąć jakąś decyzję. Co robimy? Przecież nie możemy czekać zbyt długo. Ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy i już nie będę taka dyspozycyjna. Jeszcze raz próbuję dzwonić. Dzwoń kochana.... bo zwariuję z niepewności:cool3: Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ja pomału zaczynam szaleć z rozpaczy, bo przecież miałam dziś dzwonić do schronu i prosić o przygotowanie maluszka do podróży. Mam związane ręce. Dalej nic :-(. Quote
madzia828 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 kurcze mam nadzieje ze Gandzia się odezwie:roll: badźmy dobrej myśli moze coś jej wypadło i nie moze odebrać Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dostałam smsa. Przepiszę go tu, bo sądzę, że Gandzia się nie pogniewa, nie ma w nim nic osobistego, a chodzi nam wszystkim o dobro trzyłapka: "Jeżeli chodzi o psa to nie moge odebrac (domyslam się, że telefonu), mam cały czas zajęcia. Może być jutro, tylko proszę mi napisać czy jest dobrze odrobaczywiony :)." Dla wiadomości pozostałych, Trzyłapek jest odrobaczony i zaszczepiony szczepionką wieloskładnikową, full serwis :razz:. Quote
majqa Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Mnie ulży tak najpełniej jak maluch dotrze na miejsce przeznaczenia ale oczywiście przemocno ściskam kciuki za powodzenie całej akcji !!! Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='wiata']Po którymś telefonie z kolei dostałam smsa. Przepiszę go tu, bo sądzę, że Gandzia się nie pogniewa, nie ma w nim nic osobistego, a chodzi nam wszystkim o dobro trzyłapka: "Jeżeli chodzi o psa to nie moge odebrac (domyslam się, że telefonu), mam cały czas zajęcia. Może być jutro, tylko proszę mi napisać czy jest dobrze odrobaczywiony :)." Dla wiadomości pozostałych, Trzyłapek jest odrobaczony i zaszczepiony szczepionką wieloskładnikową, full serwis :razz:. czyli jak rozumię Łapcio jedzie do Gandzi ...dopiero weszłam :razz::razz:do domu :roll: Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 No to trzymajcie mocno kciuki Trzyłapek jedzie jutro do Gandzi. Poesemesowałam z nią trochę i wszystko jasne. Relacja z podróży jutro późno wieczorem. Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='wiata']No to trzymajcie mocno kciuki Trzyłapek jedzie jutro do Gandzi. Poesemesowałam z nią trochę i wszystko jasne. Relacja z podróży jutro późno wieczorem. oki to Łapeczek rusza w drogę a cioteczka da nam o wszystkim znać ;)...a my nadal szukamy domku na stałe ...wszędzie ...byle był ten najlepsiejszy :loveu: Mam pytanko a co Cioteczki myślą o adopcjach zagranicznych :razz::razz:...wiem jak wiele psiaków znalazło tam wspaniale domki i często były to psiaki ...powiedzmy wymagające szczególnej opieki ...:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Zapomniałam napisać że Łapek ma ogłoszenie na Rybnickim portalu ... http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,ogl7-37-1-11239.html Quote
wiata Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='Alicja']Zapomniałam napisać że Łapek ma ogłoszenie na Rybnickim portalu ... http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,ogl7-37-1-11239.html :loveu: Dzięki Alu. Zagraniczne adopcje jak najbardziej. Dla Łapka i dla Muszki i najlepsze domki świata. Quote
magda_z Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Dobrze, że Gandzia się odezwała, bo ja już zaczełam się martwić. Kamień spadł mi z serca. Teraz tylko trzeba trzymać kciuki za jutrzejszą podróż. Quote
Recommended Posts