Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne to nagłe zamilknięcie...Hm...skoro umawiałyście się to powinna Gandzia skorzystać i zerknąć na wątek choćby z cudzego kompa.
Chyba, że naprawdę stało się coś istotnego, co uniemożliwiło Gandzi odzew...:shake: Oby nie...

Posted

[quote name='monita']Trzeba go podesłać do teriero - maniaków ;) Może pomogą w szukaniu domu :razz:
Jutro się tym zajmę :p

Zrób to Monito, proszę!
Łapek ma transport finansowo zabezpieczony, a i na diagnozę i leczenie jest już około 50 zł.

Posted

Wysłałam wczoraj w nocy do Gandzi SMSa z prośbą o natychmiastowy kontakt z Wiatą ...i cisza anie nie odpisała ani nie zadzwoniła do Wiaty .....czy ja znów uprawiam czarnowidztwo :razz::razz:

Z Rybnik PO Godzinach narazie cisza .....maila nie ma ....

Posted

W profilu Gandzi wychodzi, że ostatnio była aktywna wczoraj około 13.00, ale ostatniego posta napisała na wątku 3łapka 17 stycznia. Nie wiem o co może chodzić!
Gandziu, martwimy się:-( daj znać.

Posted

[quote name='shanti']W profilu Gandzi wychodzi, że ostatnio była aktywna wczoraj około południa, ale ostatniego posta napisała na wątku 3łapka 17 stycznia. Nie wiem o co może chodzić!
Gandziu, martwimy się:-( daj znać.

wiem że kontaktowała się z Wiatą na GG ...stąd też nr telefonu do Gandzi ...ale dlaczego się nie odzywa :shake:

Posted

Dziewczyny, dzwonię... Zobaczymy co wyjdzie. Miałam tego nie robić ze względów finansowych, ale co tam, rachunek dopiero za miesiąc... jakoś to będzie. Trzymajcie kciuki.

Posted

[quote name='wiata']Dziewczyny, dzwonię... Zobaczymy co wyjdzie. Miałam tego nie robić ze względów finansowych, ale co tam, rachunek dopiero za miesiąc... jakoś to będzie. Trzymajcie kciuki.

dzwoń!!!

bo jak taki ma być kontakt z domkiem tymczasowym to przecież sie tu zadręczymy z braku informacji :shake::shake:

Posted

Nic :-(, nikt nie odbiera.
Może coś się stało..., nie wiem, w każdym razie trzeba podjąć jakąś decyzję. Co robimy? Przecież nie możemy czekać zbyt długo. Ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy i już nie będę taka dyspozycyjna.

Jeszcze raz próbuję dzwonić.

Posted

[quote name='wiata']Nic :-(, nikt nie odbiera.
Może coś się stało..., nie wiem, w każdym razie trzeba podjąć jakąś decyzję. Co robimy? Przecież nie możemy czekać zbyt długo. Ja w przyszłym tygodniu wracam do pracy i już nie będę taka dyspozycyjna.

Jeszcze raz próbuję dzwonić.

Dzwoń kochana.... bo zwariuję z niepewności:cool3:

Posted

Ja pomału zaczynam szaleć z rozpaczy, bo przecież miałam dziś dzwonić do schronu i prosić o przygotowanie maluszka do podróży. Mam związane ręce.

Dalej nic :-(.

Posted

Dostałam smsa. Przepiszę go tu, bo sądzę, że Gandzia się nie pogniewa, nie ma w nim nic osobistego, a chodzi nam wszystkim o dobro trzyłapka: "Jeżeli chodzi o psa to nie moge odebrac (domyslam się, że telefonu), mam cały czas zajęcia. Może być jutro, tylko proszę mi napisać czy jest dobrze odrobaczywiony :)."

Dla wiadomości pozostałych, Trzyłapek jest odrobaczony i zaszczepiony szczepionką wieloskładnikową, full serwis :razz:.

Posted

[quote name='wiata']Po którymś telefonie z kolei dostałam smsa. Przepiszę go tu, bo sądzę, że Gandzia się nie pogniewa, nie ma w nim nic osobistego, a chodzi nam wszystkim o dobro trzyłapka: "Jeżeli chodzi o psa to nie moge odebrac (domyslam się, że telefonu), mam cały czas zajęcia. Może być jutro, tylko proszę mi napisać czy jest dobrze odrobaczywiony :)."

Dla wiadomości pozostałych, Trzyłapek jest odrobaczony i zaszczepiony szczepionką wieloskładnikową, full serwis :razz:.

czyli jak rozumię Łapcio jedzie do Gandzi ...dopiero weszłam :razz::razz:do domu :roll:

Posted

No to trzymajcie mocno kciuki Trzyłapek jedzie jutro do Gandzi. Poesemesowałam z nią trochę i wszystko jasne. Relacja z podróży jutro późno wieczorem.

Posted

[quote name='wiata']No to trzymajcie mocno kciuki Trzyłapek jedzie jutro do Gandzi. Poesemesowałam z nią trochę i wszystko jasne. Relacja z podróży jutro późno wieczorem.

oki to Łapeczek rusza w drogę a cioteczka da nam o wszystkim znać ;)...a my nadal szukamy domku na stałe ...wszędzie ...byle był ten najlepsiejszy :loveu:

Mam pytanko a co Cioteczki myślą o adopcjach zagranicznych :razz::razz:...wiem jak wiele psiaków znalazło tam wspaniale domki i często były to psiaki ...powiedzmy wymagające szczególnej opieki ...:loveu::loveu: