Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shanti napisał(a):
Tylko że wydaje mi się, że cena minimalna jest opcją płatną 1% od wartości przedmiotu i przy dużej kwocie to sporo kasy.

Tak, to prawda...

Posted

halbina napisał(a):
a na czym polega idea takiej aukcji, bo nie rozumiem... :roll:

Prywatna? Ktoś, kto chce do niej przystąpić musi "pokorespondować sobie"/ poprosić wystawiającego, by ten dał mu zgodę na udział.

Posted

Może licytować tylko ten, komu pozwolisz. Wpisałam brata. Jeśli ktoś będzie chętny na psa to skontaktuje się ze mną lub z Wiatą, ale licytować nie będzie mógł.

To wyeliminuje oszołomów i kawalarzy, tak myślę.

Dobra, wpadam na chwilę;)

Mam propozycję. Skoro się wiele wyjaśniło i MagdaZ pisze posty i się na nas nie obraziła;) (mam rację Magdo?), a wątek jest jednak jej to może Alu i Clockwork edytujmy swoje poprzednie posty i zmieńmy ton.
MagdaZ i Wiata, może też to zróbcie. Wpiszmy byle co, żeby tylko atmosfera nie odstraszała.
Ja już to zrobiłam.

Posted

Shanti, zaraz zerknę na swoje poprzednie posty.

Najświeższe wiadomości:

Jestem po rozmowie z Gandzią. Niestety małżonek się zbuntował i nie dowiezie jej w niedzielę do Olkusza.

Mój małżonek natomiast zrobił mi w ciągu dnia niespodziankę i powiedział, że jeśli zajdzie taka potrzeba to pożyczy auto np. od siostry i pojedzie ze mną i trzyłapkiem do samego Wolbromia co byśmy nie musieli się tłuc pociągami. Kochany ten mój chłop, marudny, ale kochany :loveu:. Zatem umówiłam się z Gandzią, że dowieziemy jej trzyłapka w czwartek w okolicach 20:30, bo to moje słońce kończy pracę dopiero przed 18:00. Jutro Gandzia jeszcze mi potwierdzi czy nic się nie zmieniło a potem byle do czwartku. Niestety fakt, że to my dowieziemy malca, wiąże się z kosztami :oops:. U nas w tym miesiącu finansowo jest tragicznie :shake:. Pisałam w tej sprawie już do osoby, która oferowała pomoc na 9 stronie wątku a teraz czekam na odpowiedź :oops:.

Posted

I widzisz Wiata ... ;)..to własnie tak działa że na wąteczku spotykają się osóbki którym bardzo zależy ...i zaczynają walczyć o psiaczka o jego lepsze jutro :multi::multi::multi:

No super ten twój TZ :loveu::loveu:buziaki dla niego ...

Pisze maila do gazety lokalnej rybnickiej Po godzinach ...wykorzystam moze WASZ text :razz::razz:...żeby nic nie sknocić ...

EDIT : już WIATA szykuje maila ...:cool2:

Co do kosztów to tak jak pisałam ... jak będzie trzeba zbieramy kasiorke

Posted

Wyściskaj Wiata Twego TZ-ta:loveu:
To może ja skrobnę jakiś bazarek?
A konto podać czyje? Może Clockwork, bo ona i Ala to już prawie instytucja na dogo:diabloti:

Posted

Bazarek byłby ekstra.

Jeśli chodzi o konto to jest mi wszystko jedno czyje, tyle, że nam fundusze potrzebne na czwartek :oops:. Ja jestem ciemna w tych bankowych sprawach. Raaannnyyyy, ale głupio tak prosić o wsparcie finansowe...

Posted

wiata napisał(a):
Jeśli chodzi o konto to jest mi wszystko jedno czyje, tyle, że nam fundusze potrzebne na czwartek :oops:. Ja jestem ciemna w tych bankowych sprawach. Raaannnyyyy, ale głupio tak prosić o wsparcie finansowe...

Nie gadaj głupot:angryy:
Ja wiem ile mnie kosztuje 1 wprawdzie chory ale mały pies, a ty masz 2 psy, kota i rybki tak?
Ide robić zdjęcia.

Posted

shanti napisał(a):
Nie gadaj głupot:angryy:
Ja wiem ile mnie kosztuje 1 wprawdzie chory ale mały pies, a ty masz 2 psy, kota i rybki tak?
Ide robić zdjęcia.

I świnkę morską :lol:.

A taki numer konta to podaję się tak ofen czy na priwa. Boszhe, ale ja ciemna masa jestem. Tak nie oblatana w tych sprawach, że aż wstyd.

Posted

wiata napisał(a):
I świnkę morską :lol:.

A taki numer konta to podaję się tak ofen czy na priwa. Boszhe, ale ja ciemna masa jestem. Tak nie oblatana w tych sprawach, że aż wstyd.

No masz, zapomniałam o świniaku:evil_lol:
Magda czyli Clockwork podała na wątku, ale ty jak wolisz:lol:

Posted

To co Wy teraz zrobicie z tym bazarkiem?Kaska już wysłana na przejazd dla Trzyłapka.Proponuję,aby bazarek przemianować dla któregoś biedactwa z innych potrzeb.Cukrzyca,ślepota,przejechana łapka...Mało tu bywam,bo emocje zbyt mocne.:oops:Bo jak je wszystkie uratować???
Ja nie umiem tak walczyć jak Wy.Od razu się rozklejam.Zdrówka życzę!!!:multi:
Nie umiem wybrać na które nieszczęście wpłacać i tak na ślepo celuję.Czasem.
POWODZENIA DLA WSZYSTKICH W TEJ WALCE O BRACISZKÓW MNIEJSZYCH,:loveu:BO SĄ TEGO WARTE JAK NIKT!!!

Posted

Sunia Wyzwolona napisał(a):
To co Wy teraz zrobicie z tym bazarkiem?Kaska już wysłana na przejazd dla Trzyłapka.Proponuję,aby bazarek przemianować dla któregoś biedactwa z innych potrzeb.Cukrzyca,ślepota,przejechana łapka...Mało tu bywam,bo emocje zbyt mocne.:oops:Bo jak je wszystkie uratować???
Ja nie umiem tak walczyć jak Wy.Od razu się rozklejam.Zdrówka życzę!!!:multi:
Nie umiem wybrać na które nieszczęście wpłacać i tak na ślepo celuję.Czasem.
POWODZENIA DLA WSZYSTKICH W TEJ WALCE O BRACISZKÓW MNIEJSZYCH,:loveu:BO SĄ TEGO WARTE JAK NIKT!!!

Dziękujemy:loveu:
A Dziewczyny zawsze znajdą jakąś bidę do pomocy, więc nic się nie zmarnuje:p

Posted

O, widzę, że się spóźniłam, chciałam zaproponować wsparcie finansowe przejazdu, a tu już pozamiatane :evil_lol:
Jakby co, to coś mogę dorzucić później, powodzenia życzę! I trzymam kciuki za wspaniały DS!
A mały jest śliczny, faktycznie trochę wygląda jak jamnik szorstkowłosy plus trochę aerdaila (czy jak to się pisze) z ubarwienia...

Posted

jasna anielko jaka akcja :mdleje:

ja nadal trzymam za malucha :roll: choć on już nie taki maluch....

a co z łapką?? czy on będzie miał ją amputowaną wyżej?? :-( czy macie w planach konsultacje u jakiegoś fachowca?? bo na to też bedzie potrzebna kaska:razz:
shanti serce ty moje.... widze że wyprzedajesz sie tutaj... na bidulka.... :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jasna anielko jaka akcja :mdleje:

ja nadal trzymam za malucha :roll: choć on już nie taki maluch....

a co z łapką?? czy on będzie miał ją amputowaną wyżej?? :-( czy macie w planach konsultacje u jakiegoś fachowca?? bo na to też bedzie potrzebna kaska:razz:
shanti serce ty moje.... widze że wyprzedajesz sie tutaj... na bidulka.... :loveu:

Wyskoczę z ostatnich majtek, jak będzie trzeba:evil_lol: