halbina Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a na czym polega idea takiej aukcji, bo nie rozumiem... :roll: Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Iwonko dopiero teraz :mdleje:odebrałam Twoją wiadomość na GG ...wysłałam zwrotną :razz::razz:...ale widze ze już masz allegro ... Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 shanti napisał(a):Tylko że wydaje mi się, że cena minimalna jest opcją płatną 1% od wartości przedmiotu i przy dużej kwocie to sporo kasy. Tak, to prawda... Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 halbina napisał(a):a na czym polega idea takiej aukcji, bo nie rozumiem... :roll: Prywatna? Ktoś, kto chce do niej przystąpić musi "pokorespondować sobie"/ poprosić wystawiającego, by ten dał mu zgodę na udział. Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Może licytować tylko ten, komu pozwolisz. Wpisałam brata. Jeśli ktoś będzie chętny na psa to skontaktuje się ze mną lub z Wiatą, ale licytować nie będzie mógł. To wyeliminuje oszołomów i kawalarzy, tak myślę. Dobra, wpadam na chwilę;) Mam propozycję. Skoro się wiele wyjaśniło i MagdaZ pisze posty i się na nas nie obraziła;) (mam rację Magdo?), a wątek jest jednak jej to może Alu i Clockwork edytujmy swoje poprzednie posty i zmieńmy ton. MagdaZ i Wiata, może też to zróbcie. Wpiszmy byle co, żeby tylko atmosfera nie odstraszała. Ja już to zrobiłam. Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Shanti, zaraz zerknę na swoje poprzednie posty. Najświeższe wiadomości: Jestem po rozmowie z Gandzią. Niestety małżonek się zbuntował i nie dowiezie jej w niedzielę do Olkusza. Mój małżonek natomiast zrobił mi w ciągu dnia niespodziankę i powiedział, że jeśli zajdzie taka potrzeba to pożyczy auto np. od siostry i pojedzie ze mną i trzyłapkiem do samego Wolbromia co byśmy nie musieli się tłuc pociągami. Kochany ten mój chłop, marudny, ale kochany :loveu:. Zatem umówiłam się z Gandzią, że dowieziemy jej trzyłapka w czwartek w okolicach 20:30, bo to moje słońce kończy pracę dopiero przed 18:00. Jutro Gandzia jeszcze mi potwierdzi czy nic się nie zmieniło a potem byle do czwartku. Niestety fakt, że to my dowieziemy malca, wiąże się z kosztami :oops:. U nas w tym miesiącu finansowo jest tragicznie :shake:. Pisałam w tej sprawie już do osoby, która oferowała pomoc na 9 stronie wątku a teraz czekam na odpowiedź :oops:. Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 I widzisz Wiata ... ;)..to własnie tak działa że na wąteczku spotykają się osóbki którym bardzo zależy ...i zaczynają walczyć o psiaczka o jego lepsze jutro :multi::multi::multi: No super ten twój TZ :loveu::loveu:buziaki dla niego ... Pisze maila do gazety lokalnej rybnickiej Po godzinach ...wykorzystam moze WASZ text :razz::razz:...żeby nic nie sknocić ... EDIT : już WIATA szykuje maila ...:cool2: Co do kosztów to tak jak pisałam ... jak będzie trzeba zbieramy kasiorke Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wyściskaj Wiata Twego TZ-ta:loveu: To może ja skrobnę jakiś bazarek? A konto podać czyje? Może Clockwork, bo ona i Ala to już prawie instytucja na dogo:diabloti: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Bazarek byłby ekstra. Jeśli chodzi o konto to jest mi wszystko jedno czyje, tyle, że nam fundusze potrzebne na czwartek :oops:. Ja jestem ciemna w tych bankowych sprawach. Raaannnyyyy, ale głupio tak prosić o wsparcie finansowe... Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 wiata napisał(a):Jeśli chodzi o konto to jest mi wszystko jedno czyje, tyle, że nam fundusze potrzebne na czwartek :oops:. Ja jestem ciemna w tych bankowych sprawach. Raaannnyyyy, ale głupio tak prosić o wsparcie finansowe... Nie gadaj głupot:angryy: Ja wiem ile mnie kosztuje 1 wprawdzie chory ale mały pies, a ty masz 2 psy, kota i rybki tak? Ide robić zdjęcia. Quote
madzia828 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ja też postaram się cosik dołożyć;) to moze Wiata podaj numer konta :cool3: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 shanti napisał(a):Nie gadaj głupot:angryy: Ja wiem ile mnie kosztuje 1 wprawdzie chory ale mały pies, a ty masz 2 psy, kota i rybki tak? Ide robić zdjęcia. I świnkę morską :lol:. A taki numer konta to podaję się tak ofen czy na priwa. Boszhe, ale ja ciemna masa jestem. Tak nie oblatana w tych sprawach, że aż wstyd. Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Z kontem jak chcesz ...możesz na PW możesz ofen ... i najlepiej na Twoje konto niech idą pieniążki...będzie najlepiej przy rozliczaniu Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 wiata napisał(a):I świnkę morską :lol:. A taki numer konta to podaję się tak ofen czy na priwa. Boszhe, ale ja ciemna masa jestem. Tak nie oblatana w tych sprawach, że aż wstyd. No masz, zapomniałam o świniaku:evil_lol: Magda czyli Clockwork podała na wątku, ale ty jak wolisz:lol: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Małżonek zarządził :razz: co by na priv podawać. Zapraszam w taki razie na gg: 3138006. Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Bazarek dla Trzyłapka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9340906#post9340906 Nie pozwólcie Cioteczki spadać mu za nisko, dobrze? Aha i konstruktywna krytyka znowu mile widziana;) Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :calus: Bazarek jest super. Urocze te golfiki. A teraz idę spać, jutro znowu tu zajrzę trzyłapku. Quote
Sunia Wyzwolona Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 To co Wy teraz zrobicie z tym bazarkiem?Kaska już wysłana na przejazd dla Trzyłapka.Proponuję,aby bazarek przemianować dla któregoś biedactwa z innych potrzeb.Cukrzyca,ślepota,przejechana łapka...Mało tu bywam,bo emocje zbyt mocne.:oops:Bo jak je wszystkie uratować??? Ja nie umiem tak walczyć jak Wy.Od razu się rozklejam.Zdrówka życzę!!!:multi: Nie umiem wybrać na które nieszczęście wpłacać i tak na ślepo celuję.Czasem. POWODZENIA DLA WSZYSTKICH W TEJ WALCE O BRACISZKÓW MNIEJSZYCH,:loveu:BO SĄ TEGO WARTE JAK NIKT!!! Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sunia Wyzwolona napisał(a):To co Wy teraz zrobicie z tym bazarkiem?Kaska już wysłana na przejazd dla Trzyłapka.Proponuję,aby bazarek przemianować dla któregoś biedactwa z innych potrzeb.Cukrzyca,ślepota,przejechana łapka...Mało tu bywam,bo emocje zbyt mocne.:oops:Bo jak je wszystkie uratować??? Ja nie umiem tak walczyć jak Wy.Od razu się rozklejam.Zdrówka życzę!!!:multi: Nie umiem wybrać na które nieszczęście wpłacać i tak na ślepo celuję.Czasem. POWODZENIA DLA WSZYSTKICH W TEJ WALCE O BRACISZKÓW MNIEJSZYCH,:loveu:BO SĄ TEGO WARTE JAK NIKT!!! Dziękujemy:loveu: A Dziewczyny zawsze znajdą jakąś bidę do pomocy, więc nic się nie zmarnuje:p Quote
zdrojka Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O, widzę, że się spóźniłam, chciałam zaproponować wsparcie finansowe przejazdu, a tu już pozamiatane :evil_lol: Jakby co, to coś mogę dorzucić później, powodzenia życzę! I trzymam kciuki za wspaniały DS! A mały jest śliczny, faktycznie trochę wygląda jak jamnik szorstkowłosy plus trochę aerdaila (czy jak to się pisze) z ubarwienia... Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wysłałam maila do Rybnik Po Godzinach ...czekam teraz na odzew :razz::razz: trzymajcie :kciuki: Quote
shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Alicja']Wysłałam maila do Rybnik Po Godzinach ...czekam teraz na odzew :razz::razz: trzymajcie :kciuki: Trzymamy, Alicjo! Quote
clockwork Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 jasna anielko jaka akcja :mdleje: ja nadal trzymam za malucha :roll: choć on już nie taki maluch.... a co z łapką?? czy on będzie miał ją amputowaną wyżej?? :-( czy macie w planach konsultacje u jakiegoś fachowca?? bo na to też bedzie potrzebna kaska:razz: shanti serce ty moje.... widze że wyprzedajesz sie tutaj... na bidulka.... :loveu: Quote
shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='clockwork']jasna anielko jaka akcja :mdleje: ja nadal trzymam za malucha :roll: choć on już nie taki maluch.... a co z łapką?? czy on będzie miał ją amputowaną wyżej?? :-( czy macie w planach konsultacje u jakiegoś fachowca?? bo na to też bedzie potrzebna kaska:razz: shanti serce ty moje.... widze że wyprzedajesz sie tutaj... na bidulka.... :loveu: Wyskoczę z ostatnich majtek, jak będzie trzeba:evil_lol: Quote
Recommended Posts