shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Alicja']no to czas zacząć ....razem :cool2: Jament..........;) Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 To może takie ogłoszenie do rozwieszania zrobić?? Tym mogę się zająć. Tylko może najlepsze byłyby takie zdjęcia żeby było widać go całego. Pstryknę foty jak pojadę już po niego. No i allegro tylko, że tutaj ja :niewiem:. Znajdzie się ktoś kto zrobi:help1:, co cioteczki?? Jest coś takiego ja forum jamników?? No i na terierki proponuję?? Co o tym myślicie kochane?? Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wiata podrzuciła mi super tekst, ma dziewczyna talent:cool3: Obrobię się w domu i zrobię Allegro. Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='shanti']Wiata podrzuciła mi super tekst, ma dziewczyna talent:cool3: Obrobię się w domu i zrobię Allegro. :calus: ...to i Muszkę też można na podstawie tego texiu Wiaty z wąteczku :pbo text chwyta za serducho :loveu: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 shanti napisał(a):Wiata podrzuciła mi super tekst, ma dziewczyna talent:cool3: Obrobię się w domu i zrobię Allegro. A tam... :oops: Quote
magda_z Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Też jakieś ogłoszenia na fora powstawiam. Tylko zastanawiam się do kogo podać kontakt? PS. Tak się ostatnio zastanawiałam: Trzyłapek przecież musi mieć jakieś imie :) Może Dżeki? Co o tym sądzicie? Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Kobitki, czy Wam sie też Allegro nie otwiera, czy mój komputer wariuje? Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 shanti napisał(a):Kobitki, czy Wam sie też Allegro nie otwiera, czy mój komputer wariuje? :crazyeye:...u mnie chodzi jak żyleta! Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobra, na pierwszy ogień Muszka http://allegro.pl/item301032466_muszka_terierkowata_psinka_czy_dasz_jej_dom_.html Proszę o konstruktywną krytykę, bo to moje pierwsze allegro psie:-( Nie umiem wstawić aktywnego linka, a mój stary program do wystawiania aukcji nie wyświetla już tła.:shake: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 magda_z napisał(a):PS. Tak się ostatnio zastanawiałam: Trzyłapek przecież musi mieć jakieś imie :) Może Dżeki? Co o tym sądzicie? Też o tym myślałam, ale doszłam do wniosku, że można by tę przyjemność zostawić DT. Jeśli natomiast zechcą skorzystać z podpowiedzi to ja proponuję shy (szaj), bo wydał mi się chłopak bardzo nieśmiały. Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='shanti']Dobra, na pierwszy ogień Muszka http://allegro.pl/item301032466_muszka_terierkowata_psinka_czy_dasz_jej_dom_.html Proszę o konstruktywną krytykę, bo to moje pierwsze allegro psie:-( Nie umiem wstawić aktywnego linka, a mój stary program do wystawiania aukcji nie wyświetla już tła.:shake: Tu nic nie podlega krytyce !!! Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje. Lub dodaj cenę minimalną, która przerośnie każdego, tak zagwarantujesz psu nietykalność... Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa. Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='shanti']Dobra, na pierwszy ogień Muszka http://allegro.pl/item301032466_muszka_terierkowata_psinka_czy_dasz_jej_dom_.html Proszę o konstruktywną krytykę, bo to moje pierwsze allegro psie:-( Nie umiem wstawić aktywnego linka, a mój stary program do wystawiania aukcji nie wyświetla już tła.:shake: Jak dla mnie szacuneczek :crazyeye:. Ja nie potrafię w ogóle, więc moją akceptację masz w pełni. Wklej cioteczko linka w temat Muszki. Quote
magda_z Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Zgadzam się z poprzedniczkami, nic dodać nić ując :) PS. Wracając do imienia może mieć na imię poprostu Trzyłapek, w skrócie Łapek :) Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 majqa napisał(a):Tu nic nie podlega krytyce !!! Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje. Lub dodaj cenę minimalną, która przerośnie każdego, tak zagwarantujesz psu nietykalność... Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa. No widzisz, o tym nie pomyślałam, dzięki:lol: Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 majqa napisał(a):Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje... Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa... O tym nie pomyślałam a Majga dobrze prawi, była już taka sytuacja na dogo i zrobiło się nie sympatycznie. Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='wiata']Jak dla mnie szacuneczek :crazyeye:. Ja nie potrafię w ogóle, więc moją akceptację masz w pełni. Wklej cioteczko linka w temat Muszki. Może Ty wklej na 1-szą stronę. I nie bądż taka skromna, bo tekst proszę ja Was, w całości napisała Wiata, ja tylko wkleiłam z gg:evil_lol: Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Trzeba się obwarować z każdej strony ;)... Proponuję, jeśli mogę, wystawiać aukcję z licytacją od 1zł za to... cena minimalna 1 + masę zer za jedynką !!! I po kłopocie !!! Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='majqa']Trzeba się obwarować z każdej strony ;)... Proponuję, jeśli mogę, wystawiać aukcję z licytacją od 1zł za to... cena minimalna 1 + masę zer za jedynką !!! I po kłopocie !!! A może taki tekst Zastrzegam sobie wybór najlepszego domu dla Muszki. Zalicytowanie nie jest równoznaczne z zakupem psa! Quote
majqa Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jasne, tylko, że już kiedyś była taka sytuacja, a i tak jakaś niemota zalicytowała i potem się obraziła (gdy nic to nie dało), co zaowocowało negatywem. Pamiętaj, że allegro rządzi się swoimi prawami i tam "nie ma zmiłuj się". 3mam kciuki! Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 majqa napisał(a):Jasne, tylko, że już kiedyś była taka sytuacja, a i tak jakaś niemota zalicytowała i potem się obraziła (gdy nic to nie dało), co zaowocowało negatywem. Pamiętaj, że allegro rządzi się swoimi prawami i tam "nie ma zmiłuj się". 3mam kciuki! Tylko że wydaje mi się, że cena minimalna jest opcją płatną 1% od wartości przedmiotu i przy dużej kwocie to sporo kasy, ale wymyśliłam inaczej. Dajcie mi ktoś na gg swój nick z Allegro to zrobię aukcję prywatną i po kłopocie;) Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='shanti']Może Ty wklej na 1-szą stronę Z przyjemnością wkleję. Czekam tylko na hasło: "wersja ostateczna" i się robi. Quote
Alicja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :multi::multi::multi:i tu też ruch ....:calus: koffane cioteczki :loveu::loveu: wrócę ...obiecuję :loveu: zaraz poszukam portali gdzie można wstawić ogłoszonka Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Aukcję zmieniłam na prywatną, mogą licytować tylko osoby zaproszone, a jest nią tylko mój brat. Myślę, że teraz już jest ok! Allegro 3łapka http://allegro.pl/item301071799_czy_jestem_gorszy_nie_zasluguje_na_dom_.html Quote
wiata Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Już wkleiłam allegro Muszkowe na pierwszą stronę. Magdo Z wklej linka na pierwszą stronę. Buziaki cioteczko shanti za wspaniałą pracę. Quote
shanti Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 wiata napisał(a):Już wkleiłam allegro Muszkowe na pierwszą stronę, a teraz czekam na allegro trzyłapka. W końcu to jego wątek :evil_lol:. Buziaki cioteczko shanti za wspaniałą pracę. Edytowałam poprzedniego posta, allegro 3 lapka jest powyżej Quote
Recommended Posts