Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To może takie ogłoszenie do rozwieszania zrobić?? Tym mogę się zająć. Tylko może najlepsze byłyby takie zdjęcia żeby było widać go całego. Pstryknę foty jak pojadę już po niego. No i allegro tylko, że tutaj ja :niewiem:. Znajdzie się ktoś kto zrobi:help1:, co cioteczki??
Jest coś takiego ja forum jamników?? No i na terierki proponuję??
Co o tym myślicie kochane??

Posted

[quote name='shanti']Wiata podrzuciła mi super tekst, ma dziewczyna talent:cool3:
Obrobię się w domu i zrobię Allegro.

:calus: ...to i Muszkę też można na podstawie tego texiu Wiaty z wąteczku :pbo text chwyta za serducho :loveu:

Posted

Też jakieś ogłoszenia na fora powstawiam. Tylko zastanawiam się do kogo podać kontakt?

PS. Tak się ostatnio zastanawiałam: Trzyłapek przecież musi mieć jakieś imie :) Może Dżeki? Co o tym sądzicie?

Posted

magda_z napisał(a):
PS. Tak się ostatnio zastanawiałam: Trzyłapek przecież musi mieć jakieś imie :) Może Dżeki? Co o tym sądzicie?

Też o tym myślałam, ale doszłam do wniosku, że można by tę przyjemność zostawić DT. Jeśli natomiast zechcą skorzystać z podpowiedzi to ja proponuję shy (szaj), bo wydał mi się chłopak bardzo nieśmiały.

Posted

[quote name='shanti']Dobra, na pierwszy ogień Muszka

http://allegro.pl/item301032466_muszka_terierkowata_psinka_czy_dasz_jej_dom_.html

Proszę o konstruktywną krytykę, bo to moje pierwsze allegro psie:-(
Nie umiem wstawić aktywnego linka, a mój stary program do wystawiania aukcji nie wyświetla już tła.:shake:

Tu nic nie podlega krytyce !!!
Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje. Lub dodaj cenę minimalną, która przerośnie każdego, tak zagwarantujesz psu nietykalność...
Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa.

Posted

[quote name='shanti']Dobra, na pierwszy ogień Muszka

http://allegro.pl/item301032466_muszka_terierkowata_psinka_czy_dasz_jej_dom_.html

Proszę o konstruktywną krytykę, bo to moje pierwsze allegro psie:-(
Nie umiem wstawić aktywnego linka, a mój stary program do wystawiania aukcji nie wyświetla już tła.:shake:

Jak dla mnie szacuneczek :crazyeye:. Ja nie potrafię w ogóle, więc moją akceptację masz w pełni. Wklej cioteczko linka w temat Muszki.

Posted

majqa napisał(a):
Tu nic nie podlega krytyce !!!
Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje. Lub dodaj cenę minimalną, która przerośnie każdego, tak zagwarantujesz psu nietykalność...
Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa.

No widzisz, o tym nie pomyślałam, dzięki:lol:

Posted

majqa napisał(a):
Aukcja max, zabrakło mi tylko zdania "Nie licytuj!!!", bo jak ktoś kliknie (a wystawiłaś w opcji "kup teraz")to ją kupuje...
Jeśli ktoś ją zalicytuje, a nie spodoba się jako osoba do adopcji (tak być może) to jak będzie złośliwy walnie negatywa...

O tym nie pomyślałam a Majga dobrze prawi, była już taka sytuacja na dogo i zrobiło się nie sympatycznie.

Posted

[quote name='wiata']Jak dla mnie szacuneczek :crazyeye:. Ja nie potrafię w ogóle, więc moją akceptację masz w pełni. Wklej cioteczko linka w temat Muszki.

Może Ty wklej na 1-szą stronę.

I nie bądż taka skromna, bo tekst proszę ja Was, w całości napisała Wiata, ja tylko wkleiłam z gg:evil_lol:

Posted

Trzeba się obwarować z każdej strony ;)...
Proponuję, jeśli mogę, wystawiać aukcję z licytacją od 1zł za to...
cena minimalna 1 + masę zer za jedynką !!! I po kłopocie !!!

Posted

[quote name='majqa']Trzeba się obwarować z każdej strony ;)...
Proponuję, jeśli mogę, wystawiać aukcję z licytacją od 1zł za to...
cena minimalna 1 + masę zer za jedynką !!! I po kłopocie !!!

A może taki tekst

Zastrzegam sobie wybór najlepszego domu dla Muszki. Zalicytowanie nie jest równoznaczne z zakupem psa!

Posted

Jasne, tylko, że już kiedyś była taka sytuacja, a i tak jakaś niemota zalicytowała i potem się obraziła (gdy nic to nie dało), co zaowocowało negatywem. Pamiętaj, że allegro rządzi się swoimi prawami i tam "nie ma zmiłuj się". 3mam kciuki!

Posted

majqa napisał(a):
Jasne, tylko, że już kiedyś była taka sytuacja, a i tak jakaś niemota zalicytowała i potem się obraziła (gdy nic to nie dało), co zaowocowało negatywem. Pamiętaj, że allegro rządzi się swoimi prawami i tam "nie ma zmiłuj się". 3mam kciuki!

Tylko że wydaje mi się, że cena minimalna jest opcją płatną 1% od wartości przedmiotu i przy dużej kwocie to sporo kasy, ale wymyśliłam inaczej.
Dajcie mi ktoś na gg swój nick z Allegro to zrobię aukcję prywatną i po kłopocie;)

Posted

:multi::multi::multi:i tu też ruch ....:calus: koffane cioteczki :loveu::loveu:

wrócę ...obiecuję :loveu:

zaraz poszukam portali gdzie można wstawić ogłoszonka

Posted

wiata napisał(a):
Już wkleiłam allegro Muszkowe na pierwszą stronę, a teraz czekam na allegro trzyłapka. W końcu to jego wątek :evil_lol:.
Buziaki cioteczko shanti za wspaniałą pracę.

Edytowałam poprzedniego posta, allegro 3 lapka jest powyżej