Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani z tego co wiem pan Grzegorz będzie w domu wieczorkiem a to On pełni honory przy kompie, więc jest szansa, że dziś będą wieści. Napisałam już maila z prośbą o ponowienie próby napisania czegoś na naszym złosliwym dogo.

:oops: Zajrzyjcie do Muszki.

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może ty Kochana Wiatko minęłaś się z powołaniem - piękna ta bajka ;) Już wiem kto będzie pisał teksty, na temat psiaków z Dogo ;) Piękna ta bajka - oby każdy psiak miał taką szanse jak maluszek...
P.S. Ja i wróżka hehe - ale dziękuje bardzo :*

Posted

[quote name='Alicja']No jest już nowy tytuł :multi::multi:... a teraz moda można poprosić o przeniesienie do innego działu :loveu:
Yuhoooooo !!!!!!!!!!!!!:multi:

Posted

Dziewczyny ja Wam bardzo dziękuję!!! Nie wiem co bym bez Was zrobiła! Gdyby nie Wy Fafik nie byłby szczęśliwy w nowym domku tylko nadal siedział w schronisku.
Dziękuję, dziękuję, dziękuję :calus:

Posted

Witam wszystkich zainteresowanych losem fafika . Fafik rozbrykał sie bardzo , lubi podgryzac kapcie od dzieci i kazdą zabawke jaką spotka na swojej drodze.Miał dzisaj spacer na swój nowy ogródek gdzie mu się bardzo spodobało.Jak narazie wszystko układa się pomyślnie i mamy tez nadzieje że fafik polubi załatwiac się na dworze a nie w domu .Jak narazie podwórko ma tylko do zabawy a kiedy wraca zalatwia sie w domu.Bardzo podobała nam sie bajka o Trzyłapku i cieszymy się że mogliśmy być jej bochaterami . Pozdrawiamy nowa rodzina FAFIKA:multi::multi::multi:

Posted

Pozdrawiam Fafikową Rodzinę !!! 3mam przemocno kciuki za Państwa, Wasze i psie szczęście, idące pod rękę z obopólną satysfakcją !!! :loveu: :multi: :loveu:

Fafiku - zmień kolejność - w domku ma być czysto, a potrzeby na dworku załatwiaj !!! :evil_lol:

Posted

:multi: Jesteście. Kochani przepraszam, że Was wczoraj tak maglowałam :oops:. Cieszę się, że Fafik ma się dobrze. Ucałujcie go od niani wiaty w ogonek i w nosek i w łapeczkę... Piszcie dużo i często i wstawiajcie fotki Fafika z Waszymi pociechami i z Wami oczywiście. Jeśli chodzi o załatwianie się na dworze to może spróbujcie go bardzo, bardzo chwalić jeśli mu się uda, a jak zdarzy sie w domku to ignorujcie. Powinno podziałać. Ach Faficzku, jak dobrze wiedzieć, że wszystko dobrze, to takie wzruszające :placz:.

Posted

illona1974 napisał(a):
Fafik rozbrykał sie bardzo , lubi podgryzac kapcie od dzieci i kazdą zabawke jaką spotka na swojej drodze.

Aaaaaaaaa, właśnie się zorientowałam... Jak to się rozbrykał :diabloti:?? Mój aniołeczek :angel:?? Niemożliwe :cool3:... Podmieniliście psa :mad:. Ok, nie będę biła cieszę się, że jest wesoły i szczęśliwy. Buziaki :iloveyou:.

Posted

Witam wszystkich fanow Fafika . Dzisiejsza noc była super faficzek ani razu sie nie załatwił tylko smacznie spał . Bardzo lubi byc karmiony przez nasze blizniaczki psimi chrupkami . Bardzo lubi sie tulic i spac na łuzku.:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::p

Posted

Instrukcja wstawiania fot , jaką podesłała mi kiedyś moja kochana mantis, mam nadzieję, że wam pomoże:
1. Wejdźcie tu -> http://www.imageshack.us/
2. Kliknijcie tu -> choose - wybierzcie zdjęcie z folderu na dysku, potem kliknijcie na host it.
3. Po załadowaniu fotki na serwerze pojawia się miniaturka fotki i tabelka z różnymi linkami, kopiujesz ostatni na dole - Direct link to image.
4. Potem tam gdzie piszecie nowy post, czyli odpowiedź kliknijcie w ikonkę pocztówki i wklejcie adres zdjęcia.
5. Fotki nie powinny być zbyt duże, bo się stronka na forum będzie rozjezdzac. Przyjeta szerokosc to mniej wiecej 500 pixeli.
6. Możecie sprawdzić czy fotka dobrze wstawiona klikając nie na "wyślij" a "podgląd".
Powodzenia
No i oczywiście czekam z niecierpliwością.