magda_z Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 My kciuki całą rodziną trzymamy :D Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 o rany:razz::razz: ....dobrze że mnie nie było bo znów by mnie nerwy zjadły :oops::oops:..A tak już po zawodach ;) Wiatuś czekam i zaciskam :kciuki: i liczę ze Łapuś rozpocznie dobrą passę i pomoże Nam znaleść domeczek dla Muszeczki z tego wąteczku Quote
madzia828 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 łapuś jedzie do katowic:loveu: kurcze zeby wszystko się udało :razz::razz: zaciskam kciuki:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Paradoksalnie 3łapkowi to jego kalectwo pomogło w znalezieniu domu, on ma na Allegro prawie 300 odwiedzin, a biedna Musia tylko 91:shake: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']Paradoksalnie 3łapkowi to jego kalectwo pomogło w znalezieniu domu, on ma na Allegro prawie 300 odwiedzin, a biedna Musia tylko 91:shake: więc Musi musimy my pomóc ;) można by tu dać jeszcze ogłoszenia ... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9859 Quote
Wisełka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Teraz to już moja decyzja nie ma znaczenia bo psinka znalazła domek! Oczywiście bardzo się z tego powodu cieszę chociaż nie ukrywam że na początku sprawiło mi to mała przykrość bo chcąc niechcąc miałam nadzieje że to ja go zaadoptuje. Nie martwię się jednak tym faktem bo wierzę że będzie miał cudowny, pełen miłości dom :) Zanim zdążyłam wrócić do mieszkania po psiaka już ktoś się zgłosił, co nie zmienia faktu że 3łapek na zawsze zagościł w moim serduchu i z wielką radością będę obserwowała ten wątek żeby na bieżąco śledzić jego losy - czyli szczęśliwe, pełne radości życie!!!!!!!!!! :multi: Mam nadzieję że nowy właściciel będzie zamieszczał tu jego fotki :) Szkoda że będzie mieszkał tak daleko i nie bede miała okazji go zobaczyć ;) Ale przecież to nieważne gdzie jest ważne żeby był zadowolony... a na pewno będzie bo na to ZASŁUGUJE! :lol: A na psiaka w moim domku widocznie nie nadeszła jeszcze odpowiednia pora skoro los zadecydował inaczej. [quote name='shanti']Wisełko, to do mnie napisałaś maila i ja Cię tu zaprosiłam właśnie po to, żebyś poczytała o Łapciu i spokojnie sobie wszystko przemyślała. Ja trzy miesiące rozmyślałam, czy już mogę sobie pozwolić na psa. Chodziło nie tylko o finanse, ale przede wszystkim o czas jaki mogę mu poświęcić. Wiadomo, pies jest jak dziecko, trzeba go wychować, bo będzie z nami jakieś kilkanaście lat. Masz czas, Wisełko, Łapcio będzie u Gandzi, dowiemy się co z jego nóżką i jakiej opieki wymaga. Tak jak napisała Alicja, nikt Cię nie potępi jeśli zrezygnujesz, a może akurat jesteście sobie pisani i będzie Twój. Czas pokaże. :lol: Bądż z nami i podejmij w stosownym czasie odpowiedzialną decyzję. Jejciu, on ma jeszcze goły brzusio, ja kocham takie brzusie:loveu: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Wisełka']Teraz to już moja decyzja nie ma znaczenia bo psinka znalazła domek! Oczywiście bardzo się z tego powodu cieszę chociaż nie ukrywam że na początku sprawiło mi to mała przykrość bo chcąc niechcąc miałam nadzieje że to ja go zaadoptuje. Nie martwię się jednak tym faktem bo wierzę że będzie miał cudowny, pełen miłości dom :) Zanim zdążyłam wrócić do mieszkania po psiaka już ktoś się zgłosił, co nie zmienia faktu że 3łapek na zawsze zagościł w moim serduchu i z wielką radością będę obserwowała ten wątek żeby na bieżąco śledzić jego losy - czyli szczęśliwe, pełne radości życie!!!!!!!!!! :multi: Mam nadzieję że nowy właściciel będzie zamieszczał tu jego fotki :) Szkoda że będzie mieszkał tak daleko i nie bede miała okazji go zobaczyć ;) Ale przecież to nieważne gdzie jest ważne żeby był zadowolony... a na pewno będzie bo na to ZASŁUGUJE! :lol: A na psiaka w moim domku widocznie nie nadeszła jeszcze odpowiednia pora skoro los zadecydował inaczej. Wisełko ....nie zrażaj się ...ja też wierzę w to że los sam decyduje o nszym życiu :calus: widocznie to jeszcze nie czas ...ale też zaglądaj tutaj ...może własnie tu spotkasz psiaka swojego życia :loveu: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Tak naprawdę, to jeszcze nie wiemy, czy Łapcio zostanie w Katowicach. Wiata nam to dopiero potwierdzi na 100% jak wróci. Quote
Wisełka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']Tak naprawdę, to jeszcze nie wiemy, czy Łapcio zostanie w Katowicach. Wiata nam to dopiero potwierdzi na 100% jak wróci. Zostanie, zostanie :D :D :D zobaczycie :) Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale nie ma co, na zapas wymyślać rozwiązania ;) Quote
Wisełka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Echhh... sorka... jakiś optymizm mnie na wieczór ogarnął :) Quote
Wisełka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Poza tym jestem tu nowa i nie wiem czy takie sytuacje się często zdarzają... bo dla mnie jak ktoś decyduje się przygarnąć pieska to nie powinien się wycofywać z tego i JUŻ! Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wiatuś !!!!!! dawa znaka :razz::razz:co i jak ....:razz: Quote
Gandzia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 U mnie do tej pory go nie ma więc prawdopodobnie - Tak mi się wydaję, zostaje w Katowicach.. Bogusia jak dzwoniła do mnie to mówiła, że może po 21 dzwonić ;) alee wydaje mi się, że jakby miał do mnie przyjechać to dostałabym cynk, że psiak jedzie:) Widzę, że wszyscy czekają na wiadomość...;) Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Gandzia']U mnie do tej pory go nie ma więc prawdopodobnie - Tak mi się wydaję, zostaje w Katowicach.. Bogusia jak dzwoniła do mnie to mówiła, że może po 21 dzwonić ;) alee wydaje mi się, że jakby miał do mnie przyjechać to dostałabym cynk, że psiak jedzie:) Widzę, że wszyscy czekają na wiadomość...;) :razz::razz:dokładnie cała Armia ;) Quote
Gandzia Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jeżeli chodzi o psy, którym mam dać DT nie mam do nich szczęścia:P Zawsze jak się zadeklaruje to się znajduję ten na stałe:D Chyba, że im takie szczęście przynosze:D Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Gandzia']Jeżeli chodzi o psy, którym mam dać DT nie mam do nich szczęścia:P Zawsze jak się zadeklaruje to się znajduję ten na stałe:D Chyba, że im takie szczęście przynosze:D Dopiero wróciliśmy. To co, jadę do Wobromia z Muszką :cool3:?? No, bo z Łapkiem, vel Fafikiem (orginalnie, prawda??) już nigdzie nie pojadę:placz:. Został w Katowicach z zakochaną w nim po uszy rodzinką. Wiem, że pan Grzegorz już próbował się tu logować, bo przed chwilą dzwonił do mnie, że dogo go nie wpuszcza. Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='wiata']Dopiero wróciliśmy. To co, jadę do Wobromia z Muszką :cool3:?? No, bo z Łapkiem, vel Fafikiem (orginalnie, prawda??) już nigdzie nie pojadę:placz:. Został w Katowicach z zakochaną w nim po uszy rodzinką. Wiem, że pan Grzegorz już próbował się tu logować, bo przed chwilą dzwonił do mnie, że dogo go nie wpuszcza. koffam Cię WIATUNIU :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: to teraz Musia ...:loveu: Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czli ma dom !!??:multi: :crazyeye: :multi: Zmieniaj tytuł !! Miłe zakończenie dnia :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
madzia828 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 no to super:multi::multi::multi: wiata jesteś wielka buziaki:Rose::Rose::Rose: maluszek ma domek:multi::multi: Quote
majqa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 WIATA, WOW !!!!!!!!!! ODKORKOWUJEMY KTO I CO MA, BYLE Z %!!! TWOJE, WASZE, TYCH PAŃSTWA I MALEŃSTWA ZDROWIE !!! Quote
Recommended Posts