Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gluś śpi

Gluś czuwa... Sam sobie przyniosłem reklamówkę na posłanko i sam se jej pilnuję.

Gluś z sisterką

Gluś odpoczywa

Taki jestem piękny

Gluś z wiatką :razz:, takie łapki w sam raz do całowania.

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wisełka']Bez obaw, nie podejmę pochopnie decyzji! Wiem z czym muszę się liczyć!
Nie chciałam w ogóle wypowiadać się na forum dopuki nie zadecyduje! Ale zauważyłam że moje odwiedziny na allegro zrobiły swoje i już zaczęto o tym pisać i proszono żebym się odezwała, więc tak też zrobiłam - może to był bład.. Wiem, że nikt mi tu że tak powiem na siłę psinki "nie wciska", ale widzę już u niektórych maleńką nadzieję... a ja nadal nie wiem na czym stoję...

Dobrze, że się odezwałaś. Ty podzieliłaś się z nami swoimi obawami my z Tobą naszymi. Uszanujemy każdą decyzję. Nie bój się, pisz, trzeba rozmawiać.

Posted

[quote name='Wisełka']Bez obaw, nie podejmę pochopnie decyzji! Wiem z czym muszę się liczyć!
Nie chciałam w ogóle wypowiadać się na forum dopóki nie zadecyduje! Ale zauważyłam że moje odwiedziny na allegro zrobiły swoje i już zaczęto o tym pisać i proszono żebym się odezwała, więc tak też zrobiłam - może to był bład.. Wiem, że nikt mi tu że tak powiem na siłę psinki "nie wciska", ale widzę już u niektórych maleńką nadzieję... a ja nadal nie wiem na czym stoję...

I po to tu jesteśmy by sie podzielić obawami i nadziejami ...
Jest czas ... który warto spożytkować na przemyślenia ... a potem cokolwiek zadycydujesz ...MY będziemy z Tobą :calus:
więc się nie obawiaj że jeżeli zrezygnowałabyś zostaniesz potępiona ...

Posted

Wisełko odpisałam, nie znikaj nam z forum!!!

Dziewczyny, czy to się godzi "szczuć" oczy takim przystojniakiem ??? ;)

On jest do zacałowania !!! Jaki rozumne spojrzenie ale to pychol aparata, że hoho !!! :evil_lol:

Posted

Wisełko, to do mnie napisałaś maila i ja Cię tu zaprosiłam właśnie po to, żebyś poczytała o Łapciu i spokojnie sobie wszystko przemyślała.
Ja trzy miesiące rozmyślałam, czy już mogę sobie pozwolić na psa. Chodziło nie tylko o finanse, ale przede wszystkim o czas jaki mogę mu poświęcić. Wiadomo, pies jest jak dziecko, trzeba go wychować, bo będzie z nami jakieś kilkanaście lat.
Masz czas, Wisełko, Łapcio będzie u Gandzi, dowiemy się co z jego nóżką i jakiej opieki wymaga. Tak jak napisała Alicja, nikt Cię nie potępi jeśli zrezygnujesz, a może akurat jesteście sobie pisani i będzie Twój. Czas pokaże. :lol:

Bądż z nami i podejmij w stosownym czasie odpowiedzialną decyzję.

Jejciu, on ma jeszcze goły brzusio, ja kocham takie brzusie:loveu:

Posted

Kochani miałam telefon od pani z Katowic, jest zainteresowana adopcją, czytają właśnie forum. Czekam na telefon zwrotny. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Jeśli wszystko będzie ok, to być może wyjazd do Wolbromia odsunie się w czasie. No chyba, że nie będzie potrzebny :razz:. Okaże się. Do Katowi mamy blisko, więc możemy nawet dziś tam podjechać i sprawdzić co i jak.

Posted

[quote name='wiata']Kochani miałam telefon od pani z Katowic, jest zainteresowana adopcją, czytają właśnie forum. Czekam na telefon zwrotny. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Jeśli wszystko będzie ok, to być może wyjazd do Wolbromia odsunie się w czasie. No chyba, że nie będzie potrzebny :razz:. Okaże się. Do Katowi mamy blisko, więc możemy nawet dziś tam podjechać i sprawdzić co i jak.

:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='monita']wiata pamiętasz o wszystkim ( ewentualna umowa i żeby miał dobrego weta ) :razz:

I żeby pisali na wątku, bo my chcemy wiedzieć jak mu sie powodzi;)

Posted

[quote name='monita']wiata pamiętasz o wszystkim ( ewentualna umowa i żeby miał dobrego weta ) :razz:

Umowa jest, wet będzie. Wszystko przekażę, poproszę o pisanie na wątku. Nic się nie martwcie, nie zostawię Glusia jeśli coś mnie zaniepokoi, ale coś mi mówi, że będzie ok.

To jedziemy. Trzymajcie kciuki. Relacja i rozliczenie po powrocie. Trzymajcie mocno kciuki, dużo kciuków.

:loveu: