wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gluś śpi Gluś czuwa... Sam sobie przyniosłem reklamówkę na posłanko i sam se jej pilnuję. Gluś z sisterką Gluś odpoczywa Taki jestem piękny Gluś z wiatką :razz:, takie łapki w sam raz do całowania. Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Wisełka']Bez obaw, nie podejmę pochopnie decyzji! Wiem z czym muszę się liczyć! Nie chciałam w ogóle wypowiadać się na forum dopuki nie zadecyduje! Ale zauważyłam że moje odwiedziny na allegro zrobiły swoje i już zaczęto o tym pisać i proszono żebym się odezwała, więc tak też zrobiłam - może to był bład.. Wiem, że nikt mi tu że tak powiem na siłę psinki "nie wciska", ale widzę już u niektórych maleńką nadzieję... a ja nadal nie wiem na czym stoję... Dobrze, że się odezwałaś. Ty podzieliłaś się z nami swoimi obawami my z Tobą naszymi. Uszanujemy każdą decyzję. Nie bój się, pisz, trzeba rozmawiać. Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ale on jest cudowny :loveu: Może Gandzia go nie odda :razz: ;) Tutaj ma zabójcze spojrzenie :diabloti: http://img222.imageshack.us/img222/9973/obraz024id9.jpg Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Wisełka']Bez obaw, nie podejmę pochopnie decyzji! Wiem z czym muszę się liczyć! Nie chciałam w ogóle wypowiadać się na forum dopóki nie zadecyduje! Ale zauważyłam że moje odwiedziny na allegro zrobiły swoje i już zaczęto o tym pisać i proszono żebym się odezwała, więc tak też zrobiłam - może to był bład.. Wiem, że nikt mi tu że tak powiem na siłę psinki "nie wciska", ale widzę już u niektórych maleńką nadzieję... a ja nadal nie wiem na czym stoję... I po to tu jesteśmy by sie podzielić obawami i nadziejami ... Jest czas ... który warto spożytkować na przemyślenia ... a potem cokolwiek zadycydujesz ...MY będziemy z Tobą :calus: więc się nie obawiaj że jeżeli zrezygnowałabyś zostaniesz potępiona ... Quote
majqa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wisełko odpisałam, nie znikaj nam z forum!!! Dziewczyny, czy to się godzi "szczuć" oczy takim przystojniakiem ??? ;) On jest do zacałowania !!! Jaki rozumne spojrzenie ale to pychol aparata, że hoho !!! :evil_lol: Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Moi nowi znajomi: Ira i Toto (od lewej) A tutaj Ira mnie pilnuje Bliskie spotkanie z Totem Czas zabawy Znalazlem jakąś ciekawą gazetę, Sasasasasa Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Wisełko, to do mnie napisałaś maila i ja Cię tu zaprosiłam właśnie po to, żebyś poczytała o Łapciu i spokojnie sobie wszystko przemyślała. Ja trzy miesiące rozmyślałam, czy już mogę sobie pozwolić na psa. Chodziło nie tylko o finanse, ale przede wszystkim o czas jaki mogę mu poświęcić. Wiadomo, pies jest jak dziecko, trzeba go wychować, bo będzie z nami jakieś kilkanaście lat. Masz czas, Wisełko, Łapcio będzie u Gandzi, dowiemy się co z jego nóżką i jakiej opieki wymaga. Tak jak napisała Alicja, nikt Cię nie potępi jeśli zrezygnujesz, a może akurat jesteście sobie pisani i będzie Twój. Czas pokaże. :lol: Bądż z nami i podejmij w stosownym czasie odpowiedzialną decyzję. Jejciu, on ma jeszcze goły brzusio, ja kocham takie brzusie:loveu: Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A ja mam cichą nadzieję, że go poznam ;) sasasa :diabloti: Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Kochani miałam telefon od pani z Katowic, jest zainteresowana adopcją, czytają właśnie forum. Czekam na telefon zwrotny. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Jeśli wszystko będzie ok, to być może wyjazd do Wolbromia odsunie się w czasie. No chyba, że nie będzie potrzebny :razz:. Okaże się. Do Katowi mamy blisko, więc możemy nawet dziś tam podjechać i sprawdzić co i jak. Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 W takim razie decydujcie dziewczyny :razz: Quote
madzia828 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 ooo no to czekamy :razz: do katowic nie jest daleko maluszek musi mieć najlepszy domek:loveu: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='wiata']Kochani miałam telefon od pani z Katowic, jest zainteresowana adopcją, czytają właśnie forum. Czekam na telefon zwrotny. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Jeśli wszystko będzie ok, to być może wyjazd do Wolbromia odsunie się w czasie. No chyba, że nie będzie potrzebny :razz:. Okaże się. Do Katowi mamy blisko, więc możemy nawet dziś tam podjechać i sprawdzić co i jak. :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Gluś jedzie do Katowic. Trzymajcie kciukasy żeby spotkanie wypadło pomyślnie i żeby malec miał domek. Najlepszy na świecie. Quote
majqa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A uchylicie rąbka tajemnicy? Oczywiście kciuki trzymane !!! Quote
monita Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wiata pamiętasz o wszystkim ( ewentualna umowa i żeby miał dobrego weta ) :razz: Quote
magda_z Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 My także trzymamy kciuki jak najmocniej umiemy. Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='monita']wiata pamiętasz o wszystkim ( ewentualna umowa i żeby miał dobrego weta ) :razz: I żeby pisali na wątku, bo my chcemy wiedzieć jak mu sie powodzi;) Quote
magda_z Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='shanti']I żeby pisali na wątku, bo my chcemy wiedzieć jak mu sie powodzi;) No, właśnie! Quote
wiata Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='monita']wiata pamiętasz o wszystkim ( ewentualna umowa i żeby miał dobrego weta ) :razz: Umowa jest, wet będzie. Wszystko przekażę, poproszę o pisanie na wątku. Nic się nie martwcie, nie zostawię Glusia jeśli coś mnie zaniepokoi, ale coś mi mówi, że będzie ok. To jedziemy. Trzymajcie kciuki. Relacja i rozliczenie po powrocie. Trzymajcie mocno kciuki, dużo kciuków. :loveu: Quote
shanti Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Od tego trzymania już mam odciski, ale co tam;) Quote
Recommended Posts