Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli jedzie do DT :multi:

Jest na dogo osoba ( z Niemiec ) która zajmuje się takimi adopcjami :razz: podeślę jej ten wątek :razz: ( tylko muszę, przypomnieć sobie nick ) :p

Posted

[quote name='monita']Czyli jedzie do DT :multi:

Jest na dogo osoba ( z Niemiec ) która zajmuje się takimi adopcjami :razz: podeślę jej ten wątek :razz: ( tylko muszę, przypomnieć sobie nick ) :p

posłałam już PW do Pajuni ;)

Posted

[quote name='shanti']Zrób to Monito, proszę!
Łapek ma transport finansowo zabezpieczony, a i na diagnozę i leczenie jest już około 50 zł.

Zrobię, zrobię :razz:

Alicja to chyba Ona ;)

Posted

[quote name='magda_z']Dobrze, że Gandzia się odezwała, bo ja już zaczełam się martwić. Kamień spadł mi z serca.
Teraz tylko trzeba trzymać kciuki za jutrzejszą podróż.

zaciskaj i nie puszczaj ;)

Posted

Widzę, że się o mnie martwicie:eviltong: Troszkę zawiało - prądu nie było - położyliśmy się i tyle pamiętam;)
A potem zajęcia i tak wrócilam po 21 do domu...:diabloti:
Proszę się nic nie martwić ;) Żadnego psa, który był u mnie jako w DT nie zjedliśmy (jeszcze) :evil_lol: Będe pisać i fotki też będą bo czekam na tago maluszka - troszkę już wyrośniętego ;)

Dawniej aktywniej pisałam ale powywracałam sobie troszkę życie iii teraz nie ma już czasu na ciągłe siedzenie na dogo:evil_lol:

Jutro jak porobie fotki to napiszę...

Posted

[quote name='Gandzia']Widzę, że się o mnie martwicie:eviltong: Troszkę zawiało - prądu nie było - położyliśmy się i tyle pamiętam;)
A potem zajęcia i tak wrócilam po 21 do domu...:diabloti:
Proszę się nic nie martwić ;) Żadnego psa, który był u mnie jako w DT nie zjedliśmy (jeszcze) :evil_lol: Będe pisać i fotki też będą bo czekam na tago maluszka - troszkę już wyrośniętego ;)

Dawniej aktywniej pisałam ale powywracałam sobie troszkę życie iii teraz nie ma już czasu na ciągłe siedzenie na dogo:evil_lol:

Jutro jak porobie fotki to napiszę...

uffffff.......
To ja Ci słalam SMSa :oops:;)....bom już wytrzymać nie mogła:razz:
Trzymam kciukaski za Łapeczka:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']uffff... gandzia.... chcesz żeby stara klockowa zeszła na zawał serca :razz::razz:

no to super że wsjo ok, i koniecznie sprawozdania i foty... w miare możliwości :loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....zapomniałaś dodać ze pomarszczona ;)

WIATA ...jak mały Łapuś :razz::razz:

Posted

Kochani Glutek jest już ze mną u moich rodziców. Byłam po niego z tatą i moimi ogonami. Zrobił już pierwsze siku w kuchni :diabloti: Jest boski, teraz śpi mi na kolankach główkę wtulił pod rękę. Bardzo grzeczny z niego stworek, przyjaźnie nastawiony do wszystkiego i wszystkich, nieco uległy, spokojny jak na takiego malca. Jest nie duży. Mniejszy niż zapamiętałam z poprzedniego spotkania. Waży maks 3 kg, może mniej. Moja Ira (to ta ONkowa)obwąchała przybysza i jest wobec niego bardzo delikatna. Totek (rudy, jamnikowaty) oglądał małego całym sobą, nieco nachalnie, ale już jest opanowany. Tata też pod urokiem psiurka. Naprawdę jest boski :loveu::loveu::loveu:. Ma cudne, dłuuugaśneee uszy.

Jak myślicie dać mu papu, czy lepiej troszkę go przetrzymać??

Posted

Wiata no to super ze maluch juz u Ciebie;);) może lepiej nie dawaj mu jedzonka bo może zwymiotowac w czasie podróży nic mu się nie stanie;) trzymam kciuki udanej podróży i czekamy na dalsze wieści:razz:

Posted

Jak wyjeżdżasz wieczorem to możesz mu dać troszkę ...bo On napewno głodny jest ....
:calus: koffana jesteś

Z gazety mail nie przyszedł :shake:chyba będzie trzeba prywatnymi kanałami ;)przez Twojego TZta :razz:

Posted

[quote name='wiata']Kochani Glutek jest już ze mną u moich rodziców. Byłam po niego z tatą i moimi ogonami. Zrobił już pierwsze siku w kuchni :diabloti: Jest boski, teraz śpi mi na kolankach główkę wtulił pod rękę. Bardzo grzeczny z niego stworek, przyjaźnie nastawiony do wszystkiego i wszystkich, nieco uległy, spokojny jak na takiego malca. Jest nie duży. Mniejszy niż zapamiętałam z poprzedniego spotkania. Waży maks 3 kg, może mniej. Moja Ira (to ta ONkowa)obwąchała przybysza i jest wobec niego bardzo delikatna. Totek (rudy, jamnikowaty) oglądał małego całym sobą, nieco nachalnie, ale już jest opanowany. Tata też pod urokiem psiurka. Naprawdę jest boski :loveu::loveu::loveu:. Ma cudne, dłuuugaśneee uszy.

Jak myślicie dać mu papu, czy lepiej troszkę go przetrzymać??

Ale się cieszę, że Łapuś już u Ciebie:multi:

Życzę Wam szerokiej drogi!

Malec ma obserwatora na Allegro, dostałam też e-maila do osoby zainteresowanej 3łapkiem, może to ten sam ktoś.

Wysłałam tej osobie linka do wątku pieska i może nas teraz czyta.

Hej! Ujawnij nam się:hand:, tutaj dowiesz się wiele o Łapku i osoby znające go osobiście odpowiedzą Ci na Twoje pytania.

Wiatko, może dałabyś radę zrobić parę zdjątek, plisssss!;)

Posted

Zdjęcia mam, ale tępa d... ze mnie i nie wzięłam kabla :niedowia::comp26:. Jak przyjdzie mój sister z uczelni to poproszę ją żeby coś zaradziła. Ona w tym bardziej kumata.

Oooo, mały właśnie namawia Totka na zabawę i ogląda Ireńkę, no a Tot jako pan na włościach oznajmił mu: To moja kobieta, spadaj mały i tak nie wiesz co z nią zrobić :cool1:.
Póki co koczujemy u moich rodziców, czekamy aż wszyscy wrócą z pracy i różnych takich żeby mogli poznać psiurka.

Posted

[quote name='wiata']Zdjęcia mam, ale tępa d... ze mnie i nie wzięłam kabla :niedowia::comp26:. Jak przyjdzie mój sister z uczelni to poproszę ją żeby coś zaradziła. Ona w tym bardziej kumata.

Oooo, mały właśnie namawia Totka na zabawę i ogląda Ireńkę, no a Tot jako pan na włościach oznajmił mu: To moja kobieta, spadaj mały i tak nie wiesz co z nią zrobić :cool1:.
Póki co koczujemy u moich rodziców, czekamy aż wszyscy wrócą z pracy i różnych takich żeby mogli poznać psiurka.

Wiatko! Jesteś super!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='shanti']Malec ma obserwatora na Allegro, dostałam też e-maila do osoby zainteresowanej 3łapkiem, może to ten sam ktoś.

Hej! Ujawnij nam się:hand:, tutaj dowiesz się wiele o Łapku i osoby znające go osobiście odpowiedzą Ci na Twoje pytania.

Szanowny panie obserwatorze ujawnij się. Dom stały, najlepszy pod słońcem dla malca bardzoooo potrzebny.

Posted

[quote name='shanti']Wiatko! Jesteś super!:loveu::loveu:

A tam super :oops:. Po prostu miałam blisko, mogłam pomóc... no i co tu dużo gadać, zakochałam się :loveu:.