Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='shanti']Wyskoczę z ostatnich majtek, jak będzie trzeba:evil_lol: :oops::oops:....ino nie z majtek :mdleje: plisssssssssssssssssssssss:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Przepraszam za spóźnienie, ale od rana był w domku młyn... Raaannnyyy, a tu już taki ruch. Matko jedyna, chwila moment, co to ja chciałam... Achaaa, wiem: 1.Dostałam meila od Suni Wyzwolonej. Przelała na psiurka pieniążki (moge podać kwotę?), teraz czekamy tylko aż dojdą. Suni Wyzwolonej dziękujemy :Rose: a reszta akcji stop, niech idzie na inne biedy. 2. Za meila do "Rybnika po Godzinach" też wielkie buziaki :Rose:. 3. Dziękuję cioteczki, że trzymacie malca w górze, bo akcja ekstra, ale DS ciągle potrzebny. 4. O leczeniu pogadam z Gandzią, zobaczymy jak wyjdzie i zaczniemy dalej działać. Póki co otrzymałam od kierownika schroniska taką informację: wet faktycznie stwierdził, że łapka była amputowana. Jest to o tyle możliwe, że podejrzewają iż maluszkowi ktoś depnął na łapinkę, zmiażdżył i nie było wyjścia jak tylko ciachnąć, tyle że z ciachniętą nóżką jak widać już go nie chcieli. Czy dobrze ciachnęli to my już sprawdzimy :mad::mad::mad:. Quote
madzia828 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to super ze jest kasa na transport:multi::multi: dziękujemy bardzo:loveu::loveu: Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oj tak, bardzo, bardzo. Trzyłapku, ciotka wiata Cię w świat posłała przez gg. Może tu znajdzie się ten jedyny :loveu:. Quote
magda_z Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Dziewczyny bardzo Wam dziękuję, gdzyby nie Wy Trzyłapek pewnie całe życie spędził by w schronisku. Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 O i tutaj też zrobiłam Ci ogłoszenie :loveu:. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71361 Quote
shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dziewczyny, wchodżcie na bazarek dla Łapka, bo jak będzie spadał to nic się więcej nie sprzeda. Sama sobie go nie dam rady podbijać:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9340906 Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Racja. Na podróż już jest, ale pewnie zaraz będzie potrzebna kasa na diagnostykę łapki. Zbieramy zatem dalej. Shanti co Ty na to żeby przemianować bazarek z podróży na diagnostykę? Quote
shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Zaraz to zrobię, nie ma sprawy, a potem uciekam. Mam pewne rzeczy do nadgonienia:lol: Zmienione! Dzięki Wiata za podbijanie bazarku, o to chodzi! Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Szukamy DS dla trzyłapnego maleńtasa z Rybnika. Quote
monita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Byłam na bazarku, widziałam zdjęcie małego ale powaliło mnie teraźniejsze :mdleje: On jest piękny :loveu: Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Gandzia się nie odezwała. Może ma dziewczyna problemy z netem. Czekamy do jutra. Quote
monita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Czyli gdzie piesek jedzie do Krakowa czy Wolbromia ?? Jesli potrzeba go przetrzymać, to mogę pomóc !! Quote
Sunia Wyzwolona Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Tu jest potrzebna olbrzymia pomoc!!!!!!Psiaki umierają!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103069 Quote
wiata Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Do Wolbromia, prosto do domku Gandzi. Dzisiaj o 20:00 na gg miała mi potwierdzić, czy nic się nie zmieniło. Nie odezwała się, może ma kłopoty z netem. Zostawiłam jej wiadomość na gg, że byłam. Czekam do jutra. Jeśli tylko dostanę potwierdzenie, że wszystko bez zmian, dzwonię do schroniska i proszę o przygotowanie wszystkiego do wydania. Monita dziękuję za propozycję pomocy, jeśli będzie potrzebna na pewno dam znać. Trzyłapek prosi żebyś została z nami i obserwowała rozwój wypadków. Quote
shanti Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Sunia Wyzwolona']Tu jest potrzebna olbrzymia pomoc!!!!!!Psiaki umierają!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103069 O matko, po co ja wchodzę na to dogo:placz:, znowu spać nie będę:shake: Gandziu, odezwij się, prosimy! Quote
monita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Trzeba go podesłać do teriero - maniaków ;) Może pomogą w szukaniu domu :razz: Jutro się tym zajmę :p Quote
Sunia Wyzwolona Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='shanti']O matko, po co ja wchodzę na to dogo:placz:, znowu spać nie będę:shake: Gandziu, odezwij się, prosimy! To razem nie będziemy spać POZDRAWIAM UCZUCIOWYCH,a tu chyba sami tacy...) Quote
Alicja Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nie było mnie cały dzionek ....maila zwrotnego z czasopisma Rybnik Po godzinach jeszcze nie mam ....ale mam nadzieje ze może jutro :razz::razz: Quote
majqa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Całym sercem jestem przy Tobie 3łapku !!! Gdyby Twoja psia głowinka wiedziała i oczka dojrzały ile ludzi tak bardzo się dla Ciebie stara... Szacunek, wielki szacunek Wam Dziewczyny !!! Quote
zdrojka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nie ma ktoś telefonu do gandzi? Kurcze, no... Quote
majqa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Faktycznie niefart z tym kontaktem. Tak potrzebny i się uciął...:-( Quote
Recommended Posts