Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shanti']Wyskoczę z ostatnich majtek, jak będzie trzeba:evil_lol:

:oops::oops:....ino nie z majtek :mdleje: plisssssssssssssssssssssss:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za spóźnienie, ale od rana był w domku młyn...
Raaannnyyy, a tu już taki ruch. Matko jedyna, chwila moment, co to ja chciałam... Achaaa, wiem:
1.Dostałam meila od Suni Wyzwolonej. Przelała na psiurka pieniążki (moge podać kwotę?), teraz czekamy tylko aż dojdą. Suni Wyzwolonej dziękujemy
:Rose: a reszta akcji stop, niech idzie na inne biedy.
2. Za meila do "Rybnika po Godzinach" też wielkie buziaki
:Rose:.
3. Dziękuję cioteczki, że trzymacie malca w górze, bo akcja ekstra, ale DS ciągle potrzebny.
4. O leczeniu pogadam z Gandzią, zobaczymy jak wyjdzie i zaczniemy dalej działać. Póki co otrzymałam od kierownika schroniska taką informację: wet faktycznie stwierdził, że łapka była amputowana. Jest to o tyle możliwe, że podejrzewają iż maluszkowi ktoś depnął na łapinkę, zmiażdżył i nie było wyjścia jak tylko ciachnąć, tyle że z ciachniętą nóżką jak widać już go nie chcieli. Czy dobrze ciachnęli to my już sprawdzimy :mad::mad::mad:.

Posted

Racja. Na podróż już jest, ale pewnie zaraz będzie potrzebna kasa na diagnostykę łapki. Zbieramy zatem dalej. Shanti co Ty na to żeby przemianować bazarek z podróży na diagnostykę?

Posted

Do Wolbromia, prosto do domku Gandzi. Dzisiaj o 20:00 na gg miała mi potwierdzić, czy nic się nie zmieniło. Nie odezwała się, może ma kłopoty z netem. Zostawiłam jej wiadomość na gg, że byłam. Czekam do jutra. Jeśli tylko dostanę potwierdzenie, że wszystko bez zmian, dzwonię do schroniska i proszę o przygotowanie wszystkiego do wydania.

Monita dziękuję za propozycję pomocy, jeśli będzie potrzebna na pewno dam znać. Trzyłapek prosi żebyś została z nami i obserwowała rozwój wypadków.

Posted

Całym sercem jestem przy Tobie 3łapku !!! Gdyby Twoja psia głowinka wiedziała i oczka dojrzały ile ludzi tak bardzo się dla Ciebie stara...

Szacunek, wielki szacunek Wam Dziewczyny !!!