Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiata napisał(a):
Szkoda, ale nie dlatego, że dziewczyny nie odpowiedziały, bo nie wiem jak Magda Z, ale ja np. wczoraj nie mogłam ani razu wejść na kompa a szłam spać o 4 rano.... Szkoda, że tak szybko oceniacie ludzi :shake:. Przykre...
Można było podziękować i dziękuję bardzo teraz, czyli od razu jak przeczytałam zaległe posty.
Trzyłapek nie mógłby dziś i tak jechać, bo jak napisałam wcześniej czekam na wiadomość od Gandzi na temat tego, który sposób dowozu malca wybiera. Nie mogę wziąć psiurka i wysłać go do Krakowa jeśli nie wiem gdzie konkretnie go odstawić i kto go dobierze. I bardzo proszę nie oceniać Gandzi, bo być może nie ma możliwości się ze mną skontaktować. Ja tego nie wiem. Pisała, że da znać na gg to na pewno da, więć czekam. Oczywiście zależy mi żeby trzyłapek pojechał jak najszybciej, ale nie ma się co gorączkować. Wiele jest już załatwione, teraz tylko szczegóły dogramy i fruu... A Gandzia skoro się zaoferowała to pewnie się odezwie.
Pzdrawiam
Magda Z jasne, że zrobię zdjęcia, oczywiście jeśli to mi przypadnie zaszczyt przewiezienia maleńtasa.

shanti napisał(a):
To nie było do Ciebie, tylko bardziej do MagdyZ. Może zauważyłaś, że napisała już parę postów po Clockwork i zero reakcji. Zresztą same ją wczesniej krytykowałyście za nieumiejętne prowadzenie wątku. To tyle.

Wiata .....

shanti już odpowiedziała ...
Nie od dziś jestem na dogo ...i są tu takie same reguły a może nawet bardziej na nie zwraca się uwagę niż w realnym życiu ....jeśli ktoś wyciąga rękę to daję mu jednoznaczną odpowiedź ...wystarczyło napisać ....

,,...dzieki Clockwork ...ale dziś nie możemy skorzystać ...''....i byłoby oki ..jak tu teraz przy następnej okazji oferować swą pomoc ...
A z racji tego że to nasze ;) rejony ...to chyba czasem przyda się współpraca i za nią trzymam kciuki :kciuki:

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nikogo nie krytykowałam, nie oceniam ludzi nie znając ich.

Ok dziewczyny, napisałam że nie mogłam wcześniej odpowiedzieć, bo zrobiło mi się przykro, czułam się w obowiązku wyjaśnić dlaczego nie zareagowałam na posta z ofertą transportu.
A teraz spokojnie. Wszystkie chcemy pomóc. Jestem wam bardzo, bardzo wdzięczna za wsparcie. Jeśli tylko coś nie wypali to na pewno wasza pomoc będzie na wagę złota, więc zostańcie z nami i trzyłapkiem. Póki co naprawdę tylko czekam na odp Gandzi. Transport już jest, muszę tylko wiedzieć gdzie dokładnie odstawić malca. Będzie dobrze, musi być :lol:.

Posted

shanti napisał(a):
Jeśli MagdaZ będzie chciała pomocy, to jesteśmy chętne, w miarę możliwości oczywiście. Sama niewiele zdziała, a dziewczyny naprawdę mają duże doświadczenie:D

O pomoc nie musiałam nawet prosić, bo dzięki życzliwości użytkowników forum Trzyłapek za niedługo pewnię będzie w DT. Oby wszystko teraz szło jak należy.
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za pomoc :)

Posted

właśnie wróciłam z trzynastogodzinnej wyprawy po psa który znalazł domek w Jastrzębiu.... owszem- wychyliłam się z zawiezieniem trzyłapka do Krakowa bo myślałam że moja propozycja będzie mile widziana,
zrobiłam dziś 700 km, więc te 20 więcej nie zrobiłoby mi różnicy... :razz:

szkoda że nie wyszło :niewiem:

przy odrobinie chęci współpracy moglibyśmy w regionie rybnicko-jastrzębskim naprawdę wiele zdziałać.... i do zobaczenia niebawem w rybnickim schronie :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
Dziękuję

prosze...:cool1:

właśnie wróciłam z trzynastogodzinnej wyprawy po psa który znalazł domek w Jastrzębiu.... owszem- wychyliłam się z zawiezieniem trzyłapka do Krakowa bo myślałam że moja propozycja będzie mile widziana,zrobiłam dziś 700 km, więc te 20 więcej nie zrobiłoby mi różnicy... a jeżeli były inne plany to wystarczyło napisać... magdo z.....:razz::razz:
nie po raz pierwszy widzę że na dogo mamy towarzystwo wzajemnej adoracji... a szkoda bo przy odrobinie chęci współpracy moglibyśmy w regionie rybnicko-jastrzębskim naprawdę wiele zdziałać.... ale cóż... wy pracujcie sobie ja będę sobie... i do zobaczenia niebawem w rybnickim schronie :loveu:

FAKTYCZNIE:shake: i tytuł zmienic by mod mógł przenieśc na Już w Nowym Domu

Posted

Tak tak prosimy o zmianę tytułu.

A teraz najświeższe wiadomości. Sprawa wygląda tak, przed chwilą porozmawiałyśmy sobie z Gandzią. Przemaglowałam ją na wszystkie strony :eviltong:. Gandzia nie uciekła i spisała się dzielnie :lol:. Zuch dziewczyna :cool3:. No i DT szykuje się na celujący z plusem. Ustalenia po rozmowie są następujące. Jeśli małżonek da się ugłaskać i podskoczy z Gandzią w niedzielę 27 do Olkusza to taki jest termin podróży dla malca. Jeśli małżonek będzie nie ugięty to ja jadę pociągiem w najbliższą środę lub czwartek. Małżonek zdeklaruje się po 20, więc wtedy będzie decyzja ostateczna.

Kochani i jeszcze w gwoli wyjaśnienia, bo troszku wcześniej wkradło się niedomówień. Sprawa wygląda dobrze, bo udało się nawiązać współpracę za którą należą się podziękowania. Magdzie Z za świeże zdjęcia. Alicji, shanti i clockwork, czyli bandzie trzech :loveu: za liczne konsultacje i cierpliwość.

A teraz już zaczynamy szukać najlepszego pod słońcem DS i znowu potrzebna pomoc, o którą w imieniu trzyłapka bardzo proszę.

Posted

[quote name='wiata']Tak tak prosimy o zmianę tytułu.

A teraz najświeższe wiadomości. Sprawa wygląda tak, przed chwilą porozmawiałyśmy sobie z Gandzią. Przemaglowałam ją na wszystkie strony :eviltong:. Gandzia nie uciekła i spisała się dzielnie :lol:. Zuch dziewczyna :cool3:. No i DT szykuje się na celujący z plusem. Ustalenia po rozmowie są następujące. Jeśli małżonek da się ugłaskać i podskoczy z Gandzią w niedzielę 27 do Olkusza to taki jest termin podróży dla malca. Jeśli małżonek będzie nie ugięty to ja jadę pociągiem w najbliższą środę lub czwartek. Małżonek zdeklaruje się po 20, więc wtedy będzie decyzja ostateczna.

Kochani i jeszcze w gwoli wyjaśnienia, bo troszku wcześniej wkradło się niedomówień. Sprawa wygląda dobrze, bo udało się nawiązać współpracę za którą należą się podziękowania. Magdzie Z za świeże zdjęcia. Alicji, shanti i clockwork, czyli bandzie trzech :loveu: za liczne konsultacje i cierpliwość.

A teraz już zaczynamy szukać najlepszego pod słońcem DS i znowu potrzebna pomoc, o którą w imieniu trzyłapka bardzo proszę.

no to trzmam :kciuki: za pomyślność akcji... trzyłapku... do domiu hop!!:loveu:

Posted

Magdo Z bardzo Cię proszę zedytuj swój pierwszy post i uaktualnij go o najnowsze wieści o trzyłapku. Tak żeby nowo przybyli mogli już po pierwszym poście się zorientować co się w danej chwili dzieje w sprawie psiurka i jak najefektywniej pomóc. No i może zmień tytuł na np.: Trzyłapek już niedługo w DT szukamy cudownego DS.
Z góry bardzo Ci dziękuję.

Posted

Jest wielka szansa na sukces, bo inaczej radzi sobie pies, który w dorosłym wieku traci nóżką, a inaczej taki, który dopiero rośnie. Jego ciałko, zmysł równowagi, cały układ kostno-mięsniowo-stawowy przygotowuje się na zmierzenie z takim wyzwaniem.

Posted

[quote name='wiata']Tak tak prosimy o zmianę tytułu.

I tak trzymać:multi:
Zawsze mówię, że w kupie siła:cool3:
Ja się niestety jeszcze do bandy nie zaliczam:shake:, na razie jestem sympatykiem i DT dla kotki uratowanej przez Clockwork, ale mam nadzieję , że się sprawdzę i zasłużę na ten zaszczyt ;)

Posted

[quote name='shanti']I tak trzymać:multi:
Ja się niestety jeszcze do bandy nie zaliczam:shake:, na razie jestem sympatykiem i DT dla kotki uratowanej przez Clockwork, ale mam nadzieję , że się sprawdzę i zasłużę na ten zaszczyt ;)

Oj cioteczka cioteczka ....jak mamy się trzymać razem to się trzymajmy ;)...

A maluszek będzie potrzebował naj naj domeczku i trzeba go zaczęć ogłaszać

Posted

[quote name='Alicja']
Oj cioteczka cioteczka ....jak mamy się trzymać razem to się trzymajmy ;)...

A maluszek będzie potrzebował naj naj domeczku i trzeba go zaczęć ogłaszać

Jeśli ktoś podrzuci mi jakiś tekst ckliwy, to zrobię mu Allegro. W pisaniu to mi raczej pomieszanie z poplątaniem wychodzi;)

Posted

[quote name='shanti']I tak trzymać:multi:

a słyszała Ty o czymś takim jak patriotyzm lokalny :razz::razz: nie?? ja też nie :evil_lol::evil_lol:

no ogłoszonka jak najbardziej wskazane.... :loveu:

Posted

[quote name='shanti']Jeśli ktoś podrzuci mi jakiś tekst ckliwy, to zrobię mu Allegro. W pisaniu to mi raczej pomieszanie z poplątaniem wychodzi;)

[quote name='clockwork']
a słyszała Ty o czymś takim jak patriotyzm lokalny :razz::razz: nie?? ja też nie :evil_lol::evil_lol:

no ogłoszonka jak najbardziej wskazane.... :loveu:

no to czas zacząć ....razem :cool2: