Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzyłapek już za niedługo będzie w DT. Ma 4 miesiące. Piesek po mimo swojego kalectwa (nie ma lewej tylniej nóżki) jest bardzo wesoły i przyjacielski. Nie przeszkadza mu to w bieganiu i cieszeniu się życiem.
Szukamy mu cudownego DS!!!

Tak wygląda teraz (4 miesiące)

Tak wyglądał w wieku 2 miesięcy.

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do schroniska przyniosła go osoba, której ktoś maluszka podrzucił. Schroniskowy weterynarz oznajmił że ta łapka była amputowana operacyjnie. A co się stało tego ja niewiem. Z taką łapką trafił do schroniska.

Posted

magda_z napisał(a):
Do schroniska przyniosła go osoba, której ktoś maluszka podrzucił. Schroniskowy weterynarz oznajmił że ta łapka była amputowana operacyjnie. A co się stało tego ja niewiem. Z taką łapką trafił do schroniska.

Jezuuu.....:placz::placz::placz::placz:

No dobra, bez użalania się-jest jak jest, do roboty, Dogomaniacy!!! Ratujmy zwierza! [SIZE=3]

Kto jest chętny do zrobienia allegro i ogłoszeń?? Bo ja komputer to :comp26::comp26::comp26:, a Misiek Malutki w potrzebie!

Posted

W sprawie pieska dopiero do schroniska zadzwonie w sobote. Bo niestety w tygodniu nie mam jak...
Jak by ktos byl zainteresowany to moze zadzwonic lub poczekac do soboty.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Maluszek nadal w schronisku :( Wszyscy już tracą nadzieję, że piesek znajdzie domek :( Nikt się nim nie interesuje :(Czy ten psiak będzie przez całe swoje życie w schronisku?