Jump to content
Dogomania

Czy wystawiasz psa??  

478 members have voted

1. 1. Czy wystawiasz psa??

Recommended Posts

Posted

Hej!

Mam pytanko. Czy wystawiacie swoje psiaki?? Moze się spotkamy na jakieś wystawie?? Jeżeli wystawiacie piszcie jakie tytuły zdobyły wasze psiaki!!!!!!! :D

Posted

mam sunie ze schroniska ktora nie ma papierow ,ale bardzo sie tym interesuje ale tak naprawde nie wiem czy chcialabym w 100% wystawiac swojego psa ,nie moge sie zdecydowac

Posted
Ja mam kundelka i yorka. Yorka chcę wystawiać, natomiast chciałabym aby były organizowane wystawy kundelków:P :D

U mnie w miescie są wystawy kundelków i w innych miastach też. Odbywają się przy okazji dni miasta itd.

Ja mam husky ( cztery ) i wystawiałam i wystawiam trzy z nich, a czwartego debiut jest przewidziany na 01.05.2004 :D

Posted

Hejka!

Ja mam husky ( cztery ) i wystawiałam i wystawiam trzy z nich, a czwartego debiut jest przewidziany na 01.05.2004 :D

No to ja życzę powodzenia tobie i psiakowi :BIG: :rainbow1: :B-fly: :Fade-col: :multi:

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Ja baaardzo bym chciała wystawiać, ale z mixem raczej nie pojadę... :(

Jak są gdzieś blisko to oczywiście- namawiam moją i w samochód do Olsztyna/Białegostoku/DobregoMiasta/Augustowa... :scatter:

• 1 month later...
Posted

Wystawiam dwie sunie collie.Starsza od 2001 roku, młodsza od wrzesnia tego roku.Sukcesy starszej nie wielkie(5 medali) a młoda na razie na dwóch wystawach była i poszło świetnie.W niedziele jedziemy z maluchem do Poznania-klasa szczeniąt więc 3majcie kciuki ;)

W nastepnym roku...jak dobrze pójdzie to może będę mogła malego husiorka wystawić ;)

Posted

Ja zaczęłam zabawę w wystawy dopiero w tym roku.Wystawiałam swoją corgaske.Mamy na koncie 6 złotych medali i skończony M.Ch.Pl.W przyszłym roku najprawdopodobniej nie bede częstym gościem wystaw, poniewaz planujemy małe liski. :wink:

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja nie wystawiam swojej bokserki Sary nie ma papierwó....
Ale bardzo lubie jeżdzic na wystawy zeby sie spotkac z dogomaniakami i nie tylko... :lol:
Jak dozyje to nastepna wystawa w Waraszawie... 8)