Iwa-R Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 rodzice napisał(a):oj ja tez bym chciała . Jak to jest z championatami u nich - jeden cac daje juz championat Rosji ? Tak, wystarczy jeden CAC. Quote
rodzice Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Oj to pieknie bo gdzieś mi sie obilo o uszy ,ze Polska jest z tego przywileju wykluczona . Quote
Iwa-R Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 rodzice napisał(a):Oj to pieknie bo gdzieś mi sie obilo o uszy ,ze Polska jest z tego przywileju wykluczona . A to może ja o czymś nie wiem? Pozmieniało się z wizami, może i z tym się pozmieniało. Wiem, że kiedyś tak było. Quote
rodzice Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Przed ewentualnym przyszlorocznym wyjazdem trzeba by sie upewnić , Quote
Izoldas Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jak na razie jeden CAC wystarczy, jeśli ma się już championat swojego kraju. A CACIB = Ch. RKF Quote
Asiaczek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zajrzyjcie na: www.spaniel.pl Tam są aktualne zasady. Pzdr. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Pls o stawkę owczarków szkockich długowłosych - collie rough FCI 156 :) Z góry dzięki!! Quote
Izoldas Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Collie Psy Otwarta: ZIEWS IZ IZMAILOWO Championy: ZHASAND ZHAS’ WILIAMS MICHELANGELO PROKSENY Weterany: SILVERY GARDEN FRANK FRIEND Suki Juniory: DENFRIS MADE’N’DEVON MELISSA SWIT LIEDI NEW MONFORT ELIZABETH TAILOR SNOW WHITE SILVELLO Pośrednia: NIKSEND BELL-MEID Championy: RUSSIAN REVOLUTION FANTAZJA Quote
rodzice Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Asiaczek']Zajrzyjcie na: www.spaniel.pl Tam są aktualne zasady. Pzdr. no i wszystko jasne - dzieki Quote
Izoldas Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Times New Roman]Sibirskij chaski :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Psy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Juniory:[/FONT] [FONT=Times New Roman]ARKTIK MEDŻIK GEJMKILIER[/FONT] [FONT=Times New Roman]O’ROSS CAREWICZ[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Baby:[/FONT] [FONT=Times New Roman]NIKOL (bez rodziców, one też tak mogą :confused:)[/FONT] Quote
APPALACHIAN Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 A ja prosilabym o stawke malamutow. Z pewnoscia bylo tylko kilka jak co roku. Quote
Izoldas Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Times New Roman]Mamuty:[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Psy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Szczenięta:[/FONT] [FONT=Times New Roman]CHEYA’S HAMLET[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Juniory:[/FONT] [FONT=Times New Roman]BALY NELEN[/FONT] [FONT=Times New Roman]WINDRIFT’S THIS IS THE TIME[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Pośrednia:[/FONT] [FONT=Times New Roman]MODERATO VILNOJA[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Championy:[/FONT] [FONT=Times New Roman]EMERALD CROWN STORMYTH[/FONT] Quote
zpr Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Izoldas'][FONT=Times New Roman]Sibirskij chaski :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Psy[/FONT] [FONT=Times New Roman]Juniory:[/FONT] [FONT=Times New Roman]ARKTIK MEDŻIK GEJMKILIER[/FONT] [FONT=Times New Roman]O’ROSS CAREWICZ[/FONT] [FONT=Times New Roman]Suki[/FONT] [FONT=Times New Roman]Baby:[/FONT] [FONT=Times New Roman]NIKOL (bez rodziców, one też tak mogą :confused:)[/FONT] Serdeczne dzięki :lol: Quote
simbik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dość już stary temat :lol:, ale czy można poprosić o stawkę dogów niemieckich (deutsche dogge - немецкий дог) i sędziego? Quote
Izoldas Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dog niemiecki, sędziowała Monika Blaha (A) Fawn/brindle Psy Pośrednia TORAS-VAGABONDAS NUO GRAZUCIU Otwarta TORNADAS NUO GRAZUCIU Suki Junior ZEFYRA KARALISKIEJI CLEOPATRA DES TERRES DE LA RAIRIE Pośrednia TEMIDE NUO GRAZUCIU Champion PETRA PERSONA GRATA Black,harlequin Psy Junior WINCENT IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA Champion AYLEND IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA SARGOS OBERON Suki Junior VIRGINIA IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA Pośrednia MARTINI ARMADA Otwarta KADARKA ARMADA Champion ASSEL IŻ KOROLEVSKOGO ZAMKA SARGOS BRANSHE TUAL Weteran YADVIGA IŻ KOROLEVSKOGO ZAMKA Blue Psy Pośrednia BLING DES TERRES DE LA RAIRE Quote
simbik Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Izoldas']Dog niemiecki, sędziowała Monika Blaha (A)..... Serdecznie dziękuję :lol:. Quote
Basik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Skoro Simbiczkowej napisaliście dogi, to może ktos sie zlituje i da labradory - please!!!!!!!!!!!!! Quote
Izoldas Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Labradory Psy Puppy SOLO SOLNECZNOGO CWIETA TIRAMISU SIELOS BALZAMAS Junior EPOS VILNIUS FORMULE NENUORAMOS VULCANO Pośrednia BANDŻO LAGERFELD IZ IDILII KONTRASTOV Otwarta ARGUS GLORI OF FIDELITI ŻAN POL LEROY IZ IDILII KONTRASTOV NORDIK WINTER Użytkowa A’ELVIS THE VERY BEST NICOL’POLI GOD SEND Championów SYLVAN GORSKA FANTAZJA Suki Junior LEKSUS BUGI BUGI Pośrednia LEGENDA IZ IDILII KONTRASTOV NAOMI TRIUMF RADIANT STAR SANTA MEJ Otwarta BRITNI LUCHANA IZ IDILII KONTRASTOV NENUORAMOS CALLISTA FORTUNA KRSIKA KOMANKER Championów NATSI FAJA ELIZAVETA CHINZANA BJANKA KOMANKER Quote
Basik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dzięki wielkie, rozumię, ze argentynów nie było tak? Quote
Izoldas Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Basik napisał(a):Dzięki wielkie, rozumię, ze argentynów nie było tak? Nie znalazłam nic, co by brzmiało jak dog argentyński. Quote
Neiven Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja prosiłabym o staweczke seterów irlandzkich (irish setters - FCI 120) Pewnie ich było mało. Ja się poważnie zastanawiam nad ta wystawą w 2009, zwłaszcza, że rok temu już prawie pojechaliśmy... Nie wiem jeszcze ile psów z nami pojedzie, ale istniej możliwość (czysto teoretyczna na razie) zabrania kogoś. Wybieralibyśmy się w wtedy gdy będzie grupa VII. Pozostaje kombinować z wizami. Quote
Izoldas Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Setery irlandzkie Psy Juniory WINZOR Suki Juniory WESTA Otwarta DUSZECZKA Użytkowa CONNEMARA’S TRACEY Quote
Recommended Posts