Wiesia756 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratulacje!!! A czy moglabym prosic o stawke rhodesianow:loveu: Quote
olaglowka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 GRATULACJE A ja poprosze o nieco mniejsze pudle ;) Chodzi o Toye, Miniatury(dwarf) - Wszystkie kolory Quote
Izoldas Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Proszę bardzo :) RR Psy Championy: CENT GUERNICA Suki Pośrednia: NIAGARA Otwarta: ARIMBA Championy: BENA GUERNICA Pudel Toy Psy Pośrednia: SEVERNY FOXTROT IZ RUSSKOGO DVORA Suki Puppy: JANTARNAJA KOMNATA RIOLIKA Junior: IRISKA DEMIN PODAROK Otwarta: DŹENTLI BON TACHO TRES BELLE IZ SEVENOY IMPERII Nie wiem czy caniche nain też? Quote
DCP_domowy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Gratulacje !! brawo !! można uśmiechnąc się o stawkę Briardów (FCI113) ?? pliiiiiś Quote
Izoldas Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Briardów nie było. W ogóle było mało psów, na dwudniowej wystawie 711 razem z rasami nieuznanymi przez FCI. Warunki tez dosć...... skromne :evil_lol: Jeśli jeszcze ktoś będzie narzekał na nierówną trawkę na ringu, wertepy czy jakiekolwiek inne niedociągnięcia na wystawie - zapraszam na lotnisko w Kaliningradzie :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Izoldas napisał(a):Chwalimy się :lol: Moja Biała Szwajcarska wrócia z CAC, CACIB, Ch. RKF, BOB i BIG 2:multi::multi: Gratulacje Izoldas! Piękny wynik!!!:lol: Pzdr. Quote
narisowa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 wielkie gratki:):):) poproszę o setery gordony Quote
bety Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Izoldas']Chwalimy się :lol: Moja Biała Szwajcarska wrócia z CAC, CACIB, Ch. RKF, BOB i BIG 2:multi::multi: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A czy jakaś AKITA AMERYKAŃSKA nie zaplątała się na tą wystawę? Pzdr Quote
Izoldas Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Gordony Psy Juniory: DOUBLE DREAM LOVEST LEXUS Suki Użytkowa: ASOLLA DREAM SCOTCH WHISKY Akity nie znalazłam. Quote
bety Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Izoldas napisał(a):......Akity nie znalazłam. OK - DZIĘKI Pzdr Quote
rodzice Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 udalo Wam się zalatwić wizę bez rezewacji hotelu ? Quote
narisowa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Izoldas napisał(a):Gordony Psy Juniory: DOUBLE DREAM LOVEST LEXUS Suki Użytkowa: ASOLLA DREAM SCOTCH WHISKY dziękuję:):):) Quote
Izoldas Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja mam wizę całoroczną :cool3: ale wiem, że państwo, którzy byli z berneńczykami załatwili sobie bez noclegu. Quote
Agappe Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [SIZE="3"]bardzo prosze o stawke i sedziego AKIT Quote
Izoldas Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Akit nie było w ogóle, chyba, że po rosyjsku jakoś inaczej się nazywają, ale nie znalazłam nic w katalogu :shake: Quote
Agappe Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 możliwe, że nie było.. w Rosji Akita to zazwyczaj Akita, ewentualnie Akita-inu Quote
olaglowka Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A ja jeszcze raz przypominam sie o pudle toy i pudle minaiturowe - wszystkie kolory. Pzdr Ola Quote
Izoldas Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Pudle toy już podawałam: [quote name='Izoldas'] Pudel Toy Psy Pośrednia: SEVERNY FOXTROT IZ RUSSKOGO DVORA Suki Puppy: JANTARNAJA KOMNATA RIOLIKA Junior: IRISKA DEMIN PODAROK Otwarta: DŹENTLI BON TACHO TRES BELLE IZ SEVENOY IMPERII Pudel miniaturowy Biały, czarny, brązowy Psy Juniory: KUTIURJE S IZJUMINKOI JULIANY Otwarta: MAGIC BROWN S IZJUMINKOI JULIANY Suki Juniory: ZABIELLA ZOLOTO DIUN Pośrednia: NEWSKIJ DOM MARANIELA MILANA BIEL Championy: BEL BIZHU GREZA LUBVI Srebrny, apricot Psy Pośrednia: SZALKA MONOMACHA JANTARNYJ AMULET Suki Juniory: DIZA FLEICH TSAREVNA LEBED Championy: TUTSI FIERY DANCE BAD OF ROSE Quote
Izoldas Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A proszę Ciałki ;) Psy Pośrednia: WISKI BLEK DJALO Otwarta: ARCHIBALD NATSCE Suki Szczeniaki: GRAND BOUBOU AMICA OF BALTICA Juniory: FORTUNA VIKTORIA CUNAMI Pośrednia: ZEMYRA LIETUVOS LIUTAS Championy: SUY SHERRY RED Quote
Iwa-R Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='Izoldas']A proszę Ciałki ;) Baaardzo dziękuję. Może pojedziemy w końcu za rok ;) Quote
rodzice Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Iwa-R napisał(a):Baaardzo dziękuję. Może pojedziemy w końcu za rok ;) oj ja tez bym chciała . Jak to jest z championatami u nich - jeden cac daje juz championat Rosji ? Quote
Recommended Posts