Basik Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 O rany koszty ciągle rosną... Ja tam i tak pojadę, tylko w tym momencie wezmę więcej psów - miałam to rozłożyć w czasie a tak lepiej za jednym zamachem! Dajcie znać, kiedy zgłaszacie i w jaki sposób! Quote
rodzice Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 my tez sie wybieramy ale tez czekamy na podpowiedz . Quote
zefirr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czy ktoś organizuje busik lub ma może wolne miejsce w aucie na niedziele?:lol: Quote
*hania Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nie mogę znaleść obsady sedzieowskiej itp. :shake: Czy ktoś wie kiedy można się tego spodziewać ?? Quote
zefirr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Tutaj jest obsada http://kssrosto.clan.su/load/2-1-0-20 Quote
PARSONRK Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wilfried Peper (Germany) - jeśli sędziuje tak jak śp żona, to fajnie będzie :) Quote
*hania Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='zefirr']Tutaj jest obsada http://kssrosto.clan.su/load/2-1-0-20 Dzięki ;) Zefirr skąd jesteś ? Quote
zefirr Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 *hania napisał(a):Dzięki ;) Zefirr skąd jesteś ? Z poznania, ale mogę dojechać w dowolne miejsce w Polsce ;) Quote
Avashee Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witam serdecznie. 1 ost na forum, więc się najpierw przywitam. Obserwuję wątek od jakiegoś czasu, ale postanowiłem się jednak odezwać. Planuję wstępnie jechać na ową wystawę dokładnie na niedziele 08.06.2008 grupy FCI III,VI,VII,VIII,IX,X. Myślę o wynajęciu busa, czy ktoś byłby chętny? Nie znam konkretnie jeszcze kosztu wynajęcia. Wiem jednak że mogą być problemy na granicy, dlatego zastanawiam się jednak czy nie lepiej byłoby pojechac z 1 noclegiem by byłą pewność, że dotrzemy na wystawę a nie pozostaniemy na granicy. pozdrawiam serdecznie. Quote
Basik Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Asiaczku, kiedyś pisałaś, że dowiesz sie w biurze podróży o koszta związane z wizami itd., wiesz już coś może? Quote
Asiaczek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie, nic nie wiem. I ja jednak rezygnuję w tym roku z wyjazdu do Kalinka... Pzdr. Quote
RESSEL Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Witajcie, Ja właśnie zastanawiam się nad wyjazdem do Kaliningradu.... przeraziły mnie troche te wizy ;) ale.... Postaram się coś dowiedzieć w sprawie przejazdu przez granice i wogóle ;) Interesuje mnie (chyba) sobota, bo wtedy jest wystawiana grupa II ;) Obiecuję,że jak się czegoś dowiem, to cos napisze ;) :loveu: Quote
RESSEL Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jeszcze nic o wizach się nie dowiedziałam ale o przejeździe przez granicę tak: 1. Wjazd- spokojnie nie ma wielkich kolejek na granicy 2. Wyjazd- długie oczekiwanie ok 5-18 godzin...:-( ale faktycznie busy duużo szybciej wracają... Na dzisiaj tyle.... Quote
RESSEL Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 info o wizach: .......... Słuchajcie... wyjazd do Kaliningradu to chyba wogóle nie jest realny wiza 126 zł + 150 dla pośrednika załatwiajacego wizę + 250 zł za potwierdzenie noclegu u osoby prywatnej (lub 80Euro za hotel)+ ubepieczenie..... UWAGA!! Nie ma możliwosći wjazdu i wyjazdu w tym samym dniu!!! (znaczy jest ale i tak trzeba mieć potwierdzenie noclegu w Rosji)......:stormy-sad: ręce opadają........ Cóz ja chyba rezygnuję..... ps.ps. znalazłam jeszcze biuro, które załatwia te wizy razem z "noclegiem" za 300 zł jak ktoś zainteresowany podam info na pw. A jak ktoś ma coś taniej to pliss na pw Dziękuję Quote
dorota-ta-dorota Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 :cool3: ja chetnie wybiore sie na ta wystawe....ale w przyszlym roku :cool3: tak wiec chetnie sie pisze na busa czy jakis wspolny wyjazd w razie co :cool3: tymczaskiem pozdrawiam ;) Dorota ;) Quote
Dropka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 czy ktoś może wie gdzie należy wysłać zgłoszenie?czy ktoś się wybiera bo znajoma ma wolne miejsce w autku? Quote
donor Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ja się wybieram z Gdańska - 3 osoby dorosłe i 4 psiaki - niestety nie mamy miejsca :-( Quote
Zabajka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Witam Wybieram sie na sobotę, będę jechać kombiakiem sama z jedną "małą" Kluską. Mam więc wolne miejsce obok kierowcy oraz całe tylne siedzenie. Będę jechać przez Lublin. Więc albo poszukuję kogoś do towarzystwa, albo poszukuję kogoś do kogo mogę przysiąść się ja plus jeden pies a właściwie suka...:loveu: Quote
Dropka Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 witaj,koleżanka chętnie Cię zabierze tyle tylko że jedzie z Gdańska,jeśli jesteś zainteresowana podam Ci jej numer na priva Quote
Zabajka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Witam Zapewne małe są szanse na to, że ktos nas zabierze, zważywszy na rozmiary mojej Klusinki, ale.... podaj prosze ten numer. Mój mail to info@nowofundland.net . W każdym razie jeżeli nikt nas nie może przygarnąć, to my możemy nadal zaoferować połowę combi. ela Quote
Izoldas Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Chwalimy się :lol: Moja Biała Szwajcarska wrócia z CAC, CACIB, Ch. RKF, BOB i BIG 2:multi::multi: Quote
.ania Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Izoldas napisał(a):Chwalimy się :lol: Moja Biała Szwajcarska wrócia z CAC, CACIB, Ch. RKF, BOB i BIG 2:multi::multi: GRATULACJE!!!!! Mogłabym prosić o stawkę pudli dużych? (standard poodle/grand caniche) I jak możesz to napisz jak na granicy? Długo czekaliście? Quote
Izoldas Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Grand caniche Psy championy: BLISS TRINE DE GRAND Suki Baby: ANCBIEL TREMENDOC AMISZIN (jakoś tak, bo napisane bukwami ;) ) Open: VOLZHSKIY TALISMAN CZASKAYA OSOBA My mamy ten luksus, że na granicy nie czekamy:cool1: Jak jechaliśmy w tamtą stronę, ok 7:00 naszego czasu nie było żadnych osobowych aut na granicy, z powrotem ok 18:00 była dość spora kolejka, cała "patelnia" zapełniona, a że wpuszczają co jakiś czas 6 aut, to myślę, że trochę postali. Jednak była umowa, że celnicy będa przepuszczać samochody z psami bez kolejki - nie wiem, czy się do tego zastosowali. Quote
Recommended Posts