natija Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 jej historia i fotka jest juz na e-psy Quote
BasiaD Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ojej, jak biedna Sunieczka! Hopaj Niuniu na 1 stronę po nowy, już ten właściwy domek! Quote
florida_blue Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 sunia pojechała dzisiaj rano do hoteliku do Katowic, chyba rozumiała, ze jedzie daleko od swojego domu, była niesamowicie grzeczna w samochodzie, mój znajomy, który ja zawoził jest nią zachwycony... Mówi, że jest wspaniałą, mądrą sunią i zobowiązał mnie do znalezienia najlepszego domu :) Takiego, gdzie bedzie kochana... boksery to bardzo uczuciowe psiaki. Sunia była troche przestraszona w hotelu, ale zaraz troskliwie się nią zajęli, dostała wodę i jedzenie, mały trzyletni chłopczyk, syn włascicieli ją przytulił. Będzie miała dobrą opiekę. Dla mnie to okrutne - tak oddac psiaka, z którym się mieszkało 6 lat! po prostu sobie tego nie wyobrazam... Jest pod opieka bokserów w potrzebie - prosimy o wsparcie na hotelik !! Jej własciciel niestety nie dał kaski nawet na pare dni pobytu... Quote
AgaiTheta Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kamilko dziękujemy oooogromnie! Do schroniska trafić nie mogła.... Quote
florida_blue Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 nie wiem za co tu dziękować .... wyciągac ją za 2 tyg po kwarantannie ze schroniska... a na ten hotelik kasy nie ma... :placz: Quote
dogofanka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ile kosztuje doba w tym hoteliku i ewentualnie gdzie można wpłacać- gdyby kilka osób opłaciło choć po jednym dniu- to zawsze o pare dni do przodu... Quote
florida_blue Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ale taka miałam nadzieję, ze chociaż pare złotych podadzą własciciele.... Zeby pomóc troche chociaz ... Wystawie jej jakiś bazarek - prosze tel do kontaktu - kto teraz tam na miejscu bedzie sie zajmował adopcją? Tomek ? Quote
AgaiTheta Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Tak, Tomasz. Wpłacać można na AFN "boksery w potrzebie" Na śląsku w tym tygodniu zrobiły nam sie 3 szt w hotelach ;( Quote
natija Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dalalam na e-psy namiary ,zeby cosik na nia wplacili,moze ktos tez wplaci ,mam nadzieje.... Quote
dogofanka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Wpłaciłam 50 zł- mam nadzieję, że na dobre konto- tytułem: na bokserkę z Częstochowy/Katowic. Quote
florida_blue Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dziękuję ci w imieniu bokserków - to 5 dni w hoteliku :) Quote
florida_blue Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dziękuję ci w imieniu bokserków - to 5 dni w hoteliku :) Quote
Magdziak Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 ta biedna psinka...jest w okropnej depresji - nie chce zyć..:-( Florida miala wiadomości z hoteliku.. Quote
natija Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 o jejku:(:(:(ona ma taka kochana mordke,kazdy z nas by chcial miec swoj kacik i swoje miejsce,szkoda mi jej,ze musi sie tulac:(:( Quote
florida_blue Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 17.11.2007 - Sunia potwornie tęskniła w hoteliku, przez te cztery dni pobytu nic nie chciała jeść, leżała tylko przytulona do kaloryfera, nie chciała wychodzić na spacer, nie chciała się bawić… Tomek powiedział, ze jeszcze nie widział bokserka w tak strasznej depresji… Od wczoraj ma Tymczasowych Opiekunów, którzy zabrali ją do swojego domu, gdzie powoli wraca jej humor. Od razu dostała własne łóżeczko, zabawki i dużo miłości - zaczeła jeść, bawić się, popiskuje za nimi kiedy wychodzą z domu… Wystarczył jeden dzień… To ewidentny przyklad na to, jak bardzo boksery potrzebuja zainteresowania i ciepła, kogoś, kto obdarzy je choć odrobiną miłości i pozwoli na swoj psi sposob odwdzieczyc sie za to. Kontakt w sprawie adopcji: Tomek: 507013346 Quote
natija Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 biedna,szkoda jej naprawdedo wlascicieli tym czasowych sie przyzwyczaji...i bedzie jej ciezko,ale mam nadzieje,ze szybko znajdzie staly domek...trzymam mocno za nia kciuki... Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Bosh.....wiem jak boxie potrafia kochać i tęsknić ...:-( w górę maleńka :loveu: Quote
Recommended Posts