Manu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Będąc na zawodach organizowanych w Lubieszowie przez klub Cze-Mi (http://cze-mi.prv.pl) 10-11.11.2007 zrobiłam mnóstwo fotek - zapraszam do oglądania TUTAJ :razz: Zdjęcia sukcesywnie dodaję, docelowo będzie ich ponad 200... :diabloti: :lol: Quote
jolka11 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Super fotki !! Nawet znalazłam dwie moje ślicznoty :loveu: Jak Wam poszło? Quote
lupak Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Suuuuuuper. Ale balet na naszym stejku (w sniezynkach :) ) wymiata ! Monika, a przyslesz mi to, ktore cenzura nie puscila ? ;) Quote
Manu Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Zdjęć jest jednak 198, sporo mniej ciekawych ujęć odrzuciłam. Lub po ocenzurowaniu wieczoru :diabloti: w celu ochrony swojej osoby przy późniejszym spotkaniu z uwiecznionym delikwentem :lol: Magda, wyślę, wyślę :cool1: Mariola, biorąc pod uwagę ilość zerówek, to tak źle nie poszło :evil_lol: A widziałaś na zdjęciach, ja sunie równo biegają ? :) Quote
jolka11 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Manu napisał(a):Mariola, biorąc pod uwagę ilość zerówek, to tak źle nie poszło :evil_lol: A widziałaś na zdjęciach, ja sunie równo biegają ? :) Widziałam !! extra maszer + zgrany duet = super TRIO :loveu: Quote
Recommended Posts