doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Zyjem. A Stefanka POJECHALA (ale Ty to juz wisz) :eviltong: Tak wiec ksiezna Stefanka pojechala z nowym Panciem pod Olsztyn. Niedlugo beda jakies wiesci ;) Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cieszem sie niezmiernie :loveu: oby nikogo nie zjadła i oczarowała totalnie nowego Pańcia !!!!! Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Stefka w oryginale nazywa sie ALMA. Mieszkala w mieszkaniu w Sosnowcu. Mam dane wlasciciela ale bez nr tel. Wiec musze poprosic Anete by sie pofatygowala do niego osobiscie. Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 mam doła. Biedna Stefa . Ciekawe jaki jest jej właściciel i jakie były jej losy. Szkoda, że w schronisku w Sosnowcu nie sprawdzili czy ma tego chipa. Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Chip byl sprawdzany w Klinice w ktorej ona byla ;) I twierdza, ze chipa nie bylo :evil_lol: Dzwonilam do nowego Pana, by powiedzial do niej Alma. I co uslyszalam, zebym starych wlascicieli niekoniecznie nakierowywala zeby ja znowu chcieli :lol: Bo on jej chetnie nie odda :cool1: Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 k...a mogłam sprawdzić czy dziewczyna ma chipa ale byłam pewna ,że w Sosnowcu sprawdzali. U nas w schronisku sprawdzają każdego nowego psa pod tym kątem. Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 I juz wiadomo, ze Stefka moze spokojnie mieszkac u nowego wlasciciela. Starzy wlasciciele to romowie, ktorzy wyjechali za granice. Quote
andzia69 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 doddy napisał(a):I juz wiadomo, ze Stefka moze spokojnie mieszkac u nowego wlasciciela. Starzy wlasciciele to romowie, ktorzy wyjechali za granice. no i amen!:loveu::loveu::loveu: Czyli nowy pan Stefki-Almy sam po nią przyjechal??? A jak ona z twoim zwierzyncem doddy???? nie było spięć??? Quote
doddy Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Dzwonilam do Stefki! Wszystko super, tylko pieski by chciala pozabijac... Quote
dariaopole Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Stefania jest boska i strasznie egocentryczna :evil_lol:. Czemu jej inne psiaki przeszkadzają ???? Quote
doddy Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Bo ona ma w glowie klapke pod tytulem "Selekcja gatunku" :eviltong: Quote
dariaopole Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 haha głupka jedna , z psów to tylko ona chciała by chodzić po świecie :evil_lol: miała by wszystkie patyczki dla siebie :diabloti: Quote
doddy Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Dzwoniłam do właściciela Stefki, vel Blu vel Almy. Wszystko u nich dobrze i mam czekać na zdjęcia bo bedą słać pocztą. :evil_lol: Quote
doddy Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ponieważ technika posuwa się naprzód, dostałam wczoraj zdjęcia drogą internetową. Alma vel Stefka jest gruba :diabloti: a ponadto wszystko u niej dobrze. Quote
Tengusia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 czyzby sunia znow szukala domku :roll: :::: Amstaff ka ALMA szuka kochającego domu :::: (578374211) - Aukcje internetowe Allegro Quote
doddy Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Tak. ;) Alma szuka domu. Dzięki za odnalezienie tematu. Założyłam jej też drugi. Quote
andzia69 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 :crazyeye: miała domek i już nie ma?...ech:shake: Quote
Recommended Posts