doddy Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 W niedziele to ja odpadam bo mam przedwczesne Swieta... Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 no to klapa bo ja potem moge dopiero w pierwszy weekend stycznia czyli 5 - 6 :( Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ja nie mam sprawnego auta niestety :shake: do tego jestem chora i nie chce sie rozlozyc tak jak rok temu gdzie podczas wigilii nie czułam smaku !!!! :angryy: szkoda mi Stefki, najgorsze jest to, że już by mogła grzać doopkę w nowym domku :placz: coś czuje że będzie klapa z tym domkiem :-( a noce coraz zimniejsze, musze jej dogrzewać bo jest u niej za zimno nocami a to niestety kosztuje więc im prędzej trafi do domku tym lepiej. Quote
ruda76 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 a nie mam jak na szybko pomoc, bo dzis mam zajebisty dzien z Solo:roll: Quote
doddy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzwonił Pan od Stefki ;) Umówiłam się z nim, że przytargam Stefkę pociągiem w dni pomiędzy świętami a sylwestrem. Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 do mnie też dzwonił :) mnie sie tam ten pan z rozmowy bardzo podoba :) już nie może doczekać się kiedy Stefka do niego przyjedzie !!! Quote
doddy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Cieszę się, że Ci się podoba. Mi też się podobał. Sensownie rozmawia, dobre warunki. Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 doddy napisał(a):Cieszę się, że Ci się podoba. Mi też się podobał. Sensownie rozmawia, dobre warunki. dokładnie no i dodatkowo taki przejęty wszystkim , oczywiście w pozytywny sposób. juz jej robi wyprawkę i powiedział ,że często będzie z nią podróżował autkiem - nawet jej w samochodzie legowisko zrobi :evil_lol: Quote
doddy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 No to się poświęcę i pojadę :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 doddy napisał(a):No to się poświęcę i pojadę :evil_lol: zapraszam zapraszam. Jakiś obiadek przygotuję ;) Quote
doddy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Kobieto, zjem na mieście byś się nie męczyła :evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 doddy napisał(a):Kobieto, zjem na mieście byś się nie męczyła :evil_lol: no co ty w ogóle wygadujesz !!!! zjesz z nami obiad i tyle . tylko ostrzegam - dietetyczny to on na bank nie będzie jakby co :evil_lol: Quote
doddy Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Ale ja do Opola to na chwilę chciałam przyjechać :evil_lol: A nie się wpraszać na obiad. Ja Cię nie ugościłam obiadem :oops: Quote
dariaopole Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 doddy napisał(a):Ale ja do Opola to na chwilę chciałam przyjechać :evil_lol: A nie się wpraszać na obiad. Ja Cię nie ugościłam obiadem :oops: ohhh doddy na chwilę to można do ubikacji skoczyć !!! Quote
andzia69 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 ojoj - to jeszcze nie wszystko stracone!!!! Steffka - przygotuj się - manicure, pedicure, wykąp się cobyś czysta byla:evil_lol: To trzymam kciuki!!! Quote
dariaopole Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 właśnie mi się przypomniało,że w czwartek mam jechać z moim trio do weta je zachipować więc szykuj się doddy ,że odbierzemy Cię z dworca w piątkę :evil_lol:. Będziesz mieć niebywałą okazję posłuchać Johnego w aucie :cool3: , daję sobie obciąć palca ,że jest głośniejszy od Breny :diabloti: Quote
doddy Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Jak do Ciebie w czw to Pole musze ogarnac w srode. Ahh ja to sie mam... Podrozniczka Quote
dariaopole Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Stefania już nie może się doczekać doddy :) Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Stefania sie doczekala a nawet wlasnie weszlyszmy do domu. Stefania jest wielkaaaa! Cudna, kochana itd. Jutro rano jedzie do domu, ale... Ale sie okazalo, ze Stefa ma chip... I to nie zrobiony przez nas ani w schronisku w Sosonowcu. Na identyfikacji go nie ma. Jutro bede szukac. W kazdym razie na razie jedzie do domu. Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cieszę się, że dotarłyście całe :) idź spać doddy bo ja na sama myśl ile ty ostatnio się najeździłaś to zmęczona jestem. Ucałuj Stefkę :loveu: a z tym chipem to dziwna sprawa! Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dzieki za pyszny, tlusty obiad, za gadanie (szczegolnie z Jarkiem o samochodach) :evil_lol: i za nianczenie mnie caly dzien. A teraz idziemy ze Stefa spac bo z ranca mamy odwiedziny nowego Pana. P.S. Jedyna przyjemnosc z jezdzenia pociagami, ze fajni ludzie sie trafiaja. Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 doddy napisał(a):Dzieki za pyszny, tlusty obiad, za gadanie (szczegolnie z Jarkiem o samochodach) :evil_lol: i za nianczenie mnie caly dzien. A teraz idziemy ze Stefa spac bo z ranca mamy odwiedziny nowego Pana. P.S. Jedyna przyjemnosc z jezdzenia pociagami, ze fajni ludzie sie trafiaja. Ależ nie ma za co, niańczenie Ciebie to czysta przyjemność a na peronie tak sie usmiałam ,że dobrze ,że w gatki nie popuściłam bo tak mi się siku chciało:evil_lol: Quote
doddy Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Bo to jest chyba tak, ze jak pociag ma opoznienie - to ludziom juz tylko humoru dodaje. Ale to wszystko przez to, ze caly ranek widzialam tylko zakonnice na dworcu... Quote
dariaopole Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jejku mam nadzieję ,że Stefa nie zjadła ciotki doddy :mad: Quote
Recommended Posts