Jump to content
Dogomania

BLU vel STEFKA - AMSTAFFKA - ma nowy domek k. Olsztyna

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie mam sprawnego auta niestety :shake: do tego jestem chora i nie chce sie rozlozyc tak jak rok temu gdzie podczas wigilii nie czułam smaku !!!! :angryy:

szkoda mi Stefki, najgorsze jest to, że już by mogła grzać doopkę w nowym domku :placz:
coś czuje że będzie klapa z tym domkiem :-( a noce coraz zimniejsze, musze jej dogrzewać bo jest u niej za zimno nocami a to niestety kosztuje więc im prędzej trafi do domku tym lepiej.

Posted

doddy napisał(a):
Cieszę się, że Ci się podoba. Mi też się podobał. Sensownie rozmawia, dobre warunki.

dokładnie no i dodatkowo taki przejęty wszystkim , oczywiście w pozytywny sposób. juz jej robi wyprawkę i powiedział ,że często będzie z nią podróżował autkiem - nawet jej w samochodzie legowisko zrobi :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Kobieto, zjem na mieście byś się nie męczyła :evil_lol:

no co ty w ogóle wygadujesz !!!! zjesz z nami obiad i tyle . tylko ostrzegam - dietetyczny to on na bank nie będzie jakby co :evil_lol:

Posted

doddy napisał(a):
Ale ja do Opola to na chwilę chciałam przyjechać :evil_lol: A nie się wpraszać na obiad. Ja Cię nie ugościłam obiadem :oops:

ohhh doddy na chwilę to można do ubikacji skoczyć !!!

Posted

właśnie mi się przypomniało,że w czwartek mam jechać z moim trio do weta je zachipować więc szykuj się doddy ,że odbierzemy Cię z dworca w piątkę :evil_lol:. Będziesz mieć niebywałą okazję posłuchać Johnego w aucie :cool3: , daję sobie obciąć palca ,że jest głośniejszy od Breny :diabloti:

Posted

Stefania sie doczekala a nawet wlasnie weszlyszmy do domu.

Stefania jest wielkaaaa! Cudna, kochana itd.
Jutro rano jedzie do domu, ale...

Ale sie okazalo, ze Stefa ma chip... I to nie zrobiony przez nas ani w schronisku w Sosonowcu.
Na identyfikacji go nie ma. Jutro bede szukac.

W kazdym razie na razie jedzie do domu.

Posted

Dzieki za pyszny, tlusty obiad, za gadanie (szczegolnie z Jarkiem o samochodach) :evil_lol: i za nianczenie mnie caly dzien.

A teraz idziemy ze Stefa spac bo z ranca mamy odwiedziny nowego Pana.

P.S. Jedyna przyjemnosc z jezdzenia pociagami, ze fajni ludzie sie trafiaja.

Posted

doddy napisał(a):
Dzieki za pyszny, tlusty obiad, za gadanie (szczegolnie z Jarkiem o samochodach) :evil_lol: i za nianczenie mnie caly dzien.

A teraz idziemy ze Stefa spac bo z ranca mamy odwiedziny nowego Pana.

P.S. Jedyna przyjemnosc z jezdzenia pociagami, ze fajni ludzie sie trafiaja.

Ależ nie ma za co, niańczenie Ciebie to czysta przyjemność a na peronie tak sie usmiałam ,że dobrze ,że w gatki nie popuściłam bo tak mi się siku chciało:evil_lol:

Posted

Bo to jest chyba tak, ze jak pociag ma opoznienie - to ludziom juz tylko humoru dodaje. Ale to wszystko przez to, ze caly ranek widzialam tylko zakonnice na dworcu...