doddy Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Szukamy normalnie dla niej domu. Mam prosbe, pooglaszajcie nasze psy. Mi sie psuje laptop i chyba zostane bez neta... Quote
andzia69 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dałam parę burkow na krakowskie zwierzaki.... a co z tym domkiem, o ktorym pisalyscie,pan jakiś mial ją oglądać - i co???? Quote
dariaopole Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 andzia69 napisał(a):dałam parę burkow na krakowskie zwierzaki.... a co z tym domkiem, o ktorym pisalyscie,pan jakiś mial ją oglądać - i co???? Pan nie odbierał telefonu ani nie odpisywał na maile. Dziś mi odpisał ,że wziął już pieska z Konińskiego schroniska i obiecał ,że poogłasza Stefkę po znajomych. Quote
Tengusia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 tak wiec Stefka dalej szuka domku ... Quote
doddy Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nie mam netu, wiec bardzo Was prosze o pomoc w ogloszeniach naszych psow oraz jakis bazarkach i pozyskiwaniu funduszy na hotele dla psow itd. Quote
dariaopole Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 bardzo prosimy o pomoc w oglaszaniu. Ja niunke oglaszam na : 4 lapy, euroanimal, alegratka, darmowe ogloszenia, kupie psa i adverts ale to malo :placz: nie chce zeby niunia spedzila swieta w kojcu :-( Quote
doddy Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jakiś facet napisał do mnie maila, że chciałby ją adoptować. Jest z Jaworzna. Wstępnie chciałby przyjechać i ją zobaczyć w przyszłym tygodniu ale ma jeszcze dzwonić. Quote
ruda76 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 zajrzyjcie czasami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9084497#post9084497 Quote
andzia69 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 doddy napisał(a):Jakiś facet napisał do mnie maila, że chciałby ją adoptować. Jest z Jaworzna. Wstępnie chciałby przyjechać i ją zobaczyć w przyszłym tygodniu ale ma jeszcze dzwonić. może..... a inni się nie odzywali???? Quote
basiagk Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Jakie śliczne oczy! Mogę patrzyc na takie godzinami! Quote
doddy Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Jest domek chetny na Stefke. Szukamy transportu na trasie OPOLE - OLSZTYN Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A wiec sprawa ewentualnego przewozu suni pociagiem wyglada mniej wiecej tak o 10:21 jest pociag bezposredni z Opola do Olsztyna, na miejscu jest o 19:13 w Olsztynie musialabym przenocowac bo wolalabym nie jezdzic noca pociagami z Olsztyna mam bezposredni pociag do Katowic o 13:09 i w domciu bylabym o 20:51 cena biletu z katowic do opola 28zl z opola do olsztyna 58zl z olsztyna do katowic 55zl plus 4zl dla Blu za bilecik trasa jest dosc dluga i dam wam jeszcze znac czy jestem w stanie ja przebyc, odezwe sie na dniach, poki co jestem chora i nigdzie sie nie ruszam ale po swietach moze daloby sie cos zalatwic tyle ze w weekend przed sylwestrem pracuje wiec wchodzilby w gre pierwszy weekend stycznia :roll: Pozdrawiam Quote
ruda76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tengusia napisał(a):A wiec sprawa ewentualnego przewozu suni pociagiem wyglada mniej wiecej tak o 10:21 jest pociag bezposredni z Opola do Olsztyna, na miejscu jest o 19:13 w Olsztynie musialabym przenocowac bo wolalabym nie jezdzic noca pociagami z Olsztyna mam bezposredni pociag do Katowic o 13:09 i w domciu bylabym o 20:51 cena biletu z katowic do opola 28zl z opola do olsztyna 58zl z olsztyna do katowic 55zl plus 4zl dla Blu za bilecik trasa jest dosc dluga i dam wam jeszcze znac czy jestem w stanie ja przebyc, odezwe sie na dniach, poki co jestem chora i nigdzie sie nie ruszam ale po swietach moze daloby sie cos zalatwic tyle ze w weekend przed sylwestrem pracuje wiec wchodzilby w gre pierwszy weekend stycznia :roll: Pozdrawiam Tengusia Ty jestes na jakis koksach czy co?:p Skąd Ty masz tyle siły :cool3: Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ruda76 napisał(a):Tengusia Ty jestes na jakis koksach czy co?:p Skąd Ty masz tyle siły :cool3: no dokładnie - nie dosć, ze chorsza, dopiero co była u Basi, potem z Abi, a teraz chce zpodawać do Olsztyna :loveu::loveu::loveu: ale czego to sie nie robi dla wstrętnych bullowatych:evil_lol::evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Tengusia jestes wspaniala :loveu: oczywiscie im predzej Stefka zajedzie do nowego domku tym lepiej, rozplakala sie dziewczyna w tym kojcu do tego mam nadzieje ze pan sie nie rozmysli;) Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 u Stefanii wszystko OK, dziewczyna tylko tęskni za domkiem Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ja chyba za bardzo nie dam rady pomoc w transporcie :( przynajmniej nie na calej trasie ... tak jak mowilam doddy przez tel moge zawiezc dziewczyne do wawy ;) jesli cos wam to pomoze to dajcie znac :cool3: Quote
dariaopole Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 spakuje Stefke do kartonu i wyślę chyba pocztą :cool1: Quote
ruda76 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Moze jakiś wspolny transport łatwiej i szybciej będzie można zorganizowac:cool3: Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A jakby ci ludzie co Solo będą odwozić zabrali Stefkę do W-wy? Tylko kto dostarczy Stefkę do Łodzi, czy ci ludzie się zgodzą, co zrobić ze Stefką we W-wie i kto ją dowiezie do Olsztyna??? chyba za skomplikowane...:shake: Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 andzia69 napisał(a):A jakby ci ludzie co Solo będą odwozić zabrali Stefkę do W-wy? Tylko kto dostarczy Stefkę do Łodzi, czy ci ludzie się zgodzą, co zrobić ze Stefką we W-wie i kto ją dowiezie do Olsztyna??? chyba za skomplikowane...:shake: ja pisalam ze do wawy moge ja zawiezc tylko ktos musialby ja zawiezc do Olsztyna :roll: Quote
doddy Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ja sie obawiam, ze niestety Pan sie rozmysli jak bedziemy dlugo zwlekac. :placz: Tengusia kiedy najwczesniej moglabys ja przywiezc do Wawy? To moze ja w nocy bym pojechala do Olsztyna... Bo nic innego nie przychodzi mi do glowy. Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 moglabym sprobowac cos zalatwic w niedziele ale bedzie ciezko, potem dopiero w styczniu :( Quote
Recommended Posts