doddy Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Dzwonil :p Dalej potrzymamy Was w niepewnosci. W kazdym razie Pan jest brany pod uwage w adopcji Stefy ;) Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 doddy napisał(a):Dzwonil :p Dalej potrzymamy Was w niepewnosci. W kazdym razie Pan jest brany pod uwage w adopcji Stefy ;) nie bądź taka - powiedz coś!!!!!!:mad: Quote
doddy Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Jak u niego zamieszka to Daria napisze :eviltong: Musimy czekac do przyszlego tygodnia. Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 damy znać damy na pewno. Na razie nic więcej nie wiem oprócz tego,że muszę wykombinować kiedy do gościa pojechać :hmmmm: Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Stefka od pewnego czasu przynosi patyka i chce sie ze mną przeciągać ale jak tylko powiem "puść" to momentalnie puszcza i czeka aż jej go rzucę. taka jest mądrutka :loveu: Quote
doddy Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Plakacik: http://www.coffeeshop.com.pl/AST_plakaty_Blu.jpg Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 wróciłam ze spacerku ze Stefką a raczej z pół godzinnego rzucania patykami. Przy tej Stefce to ręce mi odpadną :diabloti: Quote
andzia69 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 dariaopole napisał(a):wróciłam ze spacerku ze Stefką a raczej z pół godzinnego rzucania patykami. Przy tej Stefce to ręce mi odpadną :diabloti: Daria - to porzucaj Zgredkowi - wtedy zobaczysz co znaczy zwichnięty bark - jak ja mialam nad morzem!:mad: Quote
dariaopole Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 wystarczy mi kochana rzucanie Stefce tych patyków ona powinna się Badylka nazywać lub jakos tak a nie Stefka lub Blu:diabloti: Quote
Tengusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Przepraszam za off :offtopic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9006263#post9006263 Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Stefka przypomina sie wszystkim ... Doddy podobno byl ktos chetny na Blu czy to jest aktualne ??? Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja to caly czas zyje nadzieja ze moze Abi udaloby sie u Darii umiescic jak jej tymczasowicze znajda domki :thinkerg: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Musi poczekac, bo Margo, Pola i Uzi czekaja w kolejce. Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 doddy napisał(a):Musi poczekac, bo Margo, Pola i Uzi czekaja w kolejce. w takim raze grzecznie ustawiamy sie w kolejce i czekamy cierpliwie :painting: Quote
doddy Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Ja to mam nadzieje, ze wogole Daria bedzie chciala kolejne pieski :loveu: Quote
dariaopole Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 doddy napisał(a):Ja to mam nadzieje, ze wogole Daria bedzie chciala kolejne pieski :loveu: będzie chciała będzie tylko jak trochę wyzdrowieją jej paluszki:p Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dariaopole napisał(a):będzie chciała będzie tylko jak trochę wyzdrowieją jej paluszki:p Daria niesamowita kobietka z ciebie :loveu: Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 dariaopole napisał(a):będzie chciała będzie tylko jak trochę wyzdrowieją jej paluszki:p :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ze Stefką wszystko ok, kopnięta nadal na punkcie patyków o każdej porze dnia i nocy. Możliwe ,że dziś jarek porobi jej nowe fotki :) Quote
ruda76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Daria moze psy powinny chodzic w dławikach ( to sie chyba tak nazywa lub obroza zaciskowa ) wtedy my mamy trochę wieksze pole manewru.:p U mnie jak jak pies jest " rozrywkowy";) chodzi w takim łancuszku zaciskowym przez cały czas i wtedy przy jakiejkolwiek akcji muszę zawodnika poddusic. To skutkuje a paluszki mam całe ( wczesniej tez były szyte):evil_lol: Quote
dariaopole Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ruda76 napisał(a):Daria moze psy powinny chodzic w dławikach ( to sie chyba tak nazywa lub obroza zaciskowa ) wtedy my mamy trochę wieksze pole manewru.:p U mnie jak jak pies jest " rozrywkowy";) chodzi w takim łancuszku zaciskowym przez cały czas i wtedy przy jakiejkolwiek akcji muszę zawodnika poddusic. To skutkuje a paluszki mam całe ( wczesniej tez były szyte):evil_lol: na spacery chodzą osobno wiec spokojnie je puszczam na ogrodzie i nic się nie dzieje a ścięły sie w kojcach więc nie miały nawet obroży żeby pociągnąć. Quote
Agusia i Busiu Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No Stefcia pokazuje się ślicznoto . Nie mogę się na nią napatrzeć, piękna ! Quote
dariaopole Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dzis już nie mam sily ale jutro wstawię kilka nowych fot Quote
Tengusia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Daria jak tam z domkiem dla Stefki ??? Andzia mowila ze byl ktos ale nie doszlo do zapoznania bo Blu niewyjsciowa po klotni z Sevenkiem ;) Quote
Recommended Posts