Jump to content
Dogomania

BLU vel STEFKA - AMSTAFFKA - ma nowy domek k. Olsztyna

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
wróciłam ze spacerku ze Stefką a raczej z pół godzinnego rzucania patykami. Przy tej Stefce to ręce mi odpadną :diabloti:

Daria - to porzucaj Zgredkowi - wtedy zobaczysz co znaczy zwichnięty bark - jak ja mialam nad morzem!:mad:

Posted

Daria moze psy powinny chodzic w dławikach ( to sie chyba tak nazywa lub obroza zaciskowa ) wtedy my mamy trochę wieksze pole manewru.:p
U mnie jak jak pies jest " rozrywkowy";) chodzi w takim łancuszku zaciskowym przez cały czas i wtedy przy jakiejkolwiek akcji muszę zawodnika poddusic. To skutkuje a paluszki mam całe ( wczesniej tez były szyte):evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
Daria moze psy powinny chodzic w dławikach ( to sie chyba tak nazywa lub obroza zaciskowa ) wtedy my mamy trochę wieksze pole manewru.:p
U mnie jak jak pies jest " rozrywkowy";) chodzi w takim łancuszku zaciskowym przez cały czas i wtedy przy jakiejkolwiek akcji muszę zawodnika poddusic. To skutkuje a paluszki mam całe ( wczesniej tez były szyte):evil_lol:

na spacery chodzą osobno wiec spokojnie je puszczam na ogrodzie i nic się nie dzieje a ścięły sie w kojcach więc nie miały nawet obroży żeby pociągnąć.