Jump to content
Dogomania

BLU vel STEFKA - AMSTAFFKA - ma nowy domek k. Olsztyna

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
no po prostu super psica!!!! a ciocię KasięK nie zeżarła????:evil_lol:

Też się zdziwiłam :evil_lol: , pewnie to dlatego,że była najedzona, do tego ciocia kasia dawała jakieś przysmaczki więc Stefka była wyjątkowo łagodna :diabloti:

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdybym tak jutro odprowadzila Sevenka pod sam kojec moglabym liczyc na odtransportowanie mnie pozniej na dworzec ??? :oops: :oops: :oops:

bo nie ukrywam ze chcialabym obejrzec to cudo zwane Stefka na zywo :diabloti:

Posted

dodałam ogłoszenie stefki na internetową stronę Nowej Trybuny Opolskiej. poprzez net dowiedziałam się ,że ogłoszenie w wyborczej kosztuje ( jednorazowo, bez zdjęcia) około 30 zł. Przejdę się tam i spytam czy nie mają darmowych ogłoszeń , jeśli nie to zapłacę.
dodatkowo poogłaszałam Stefę w necie, najwyżej się ogłoszenia zdublują bo wiem,że doddy też ogłaszała;)

Posted

Dzieki Daria za wszystko.
Zmienilam allegro na nowe, z nowymi fotkami.

Na razie klapa w adopcji... Chyba ludzie mysla o Swietach...

Przydaloby sie cos ruszyc by zabrac Krzyczkowe bidy.

Posted

doddy napisał(a):
Dzieki Daria za wszystko.
Zmienilam allegro na nowe, z nowymi fotkami.

Na razie klapa w adopcji... Chyba ludzie mysla o Swietach...

Przydaloby sie cos ruszyc by zabrac Krzyczkowe bidy.

dokładnie. Jak tylko przyjdą plakaty to szybko je porozwieszam a w tygodniu muszę sie wybrać do redakcji dwóch gazet popytać o te ogłoszenia. Kurde wiecznie czasu na nic nie mam a ta ciemność o 16 dobija :angryy:

Posted

Juz pisze do Iny prosbe o zrobieniu plakatow Blu i Sevenka.
Jeszcze Uzi i Margolski hotel musza opuscic.
Margolskiego mysle, by sciagnac do Wawy do Beaty.

Posted

Daria z Sevenem musisz jechac niestety do weta... Ma cos na ogonie. Zapytaj takze lekarza kiedy mozna mu wydmuszki robic i w razie co umawiaj sie na termin zabiegu.

Posted

doddy napisał(a):
Daria z Sevenem musisz jechac niestety do weta... Ma cos na ogonie. Zapytaj takze lekarza kiedy mozna mu wydmuszki robic i w razie co umawiaj sie na termin zabiegu.

wiem czytałam. Pojadę na dniach.

Posted

Stefka jest piękna tylko cholera zadziorna.Od kiedy ma Sevenka obok i go opierniczyła z góry na dół to trochę się uspokoiła i nawet już tak nie płacze jak wcześniej. rano jak puściłam moje burki to nawet nie pisnęła więc zastanawiałam się czy żyje :razz: bo tak to darła japę słysząc ,że ktoś po ogrodzie biega.

Posted

dariaopole napisał(a):
Stefka jest piękna tylko cholera zadziorna.Od kiedy ma Sevenka obok i go opierniczyła z góry na dół to trochę się uspokoiła i nawet już tak nie płacze jak wcześniej. rano jak puściłam moje burki to nawet nie pisnęła więc zastanawiałam się czy żyje :razz: bo tak to darła japę słysząc ,że ktoś po ogrodzie biega.

Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer:evil_lol:

Posted

Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer

E tam 3 razy dziennie po 3 kursy ( 1. własne psy , 2. Seven. 3. Stefka) Daria po prostu ma za duzo wolnego czasu i z nudów sobie zajęcie wymysla ;-) :-D i tak z nimi łazi cały dzień. To jest dopiero maniaczka. Jak skończy poranny spacer już jest czas na popołudniowy i tak od początku w koło :-D

Posted

ruda76 napisał(a):
Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer:evil_lol:

rzeczywiście, czysta przyjemność, zwłaszcza jak piździ :evil_lol:

boże kiedy to ja się nudziłam ??:confused::niewiem:
ja to na prawdę psychiczna jestem z tymi psami:diabloti:
ale jest coraz lepiej, moje burki mogą latać same po ogrodzie , tylko co chwilę do nich zerkam czy czegoś nie kombinują :diabloti: A Stefka i Seven byli wczoraj razem na spacerze. Spokojnie mogą koło siebie chodzić, czasem się pozaczepiają, warkną ale ogólnie jest ok, także jak jarek mi pomaga to szybciej mi to idzie. Choć i tak mam wyrzuty ,że poświęcam im za mało czasu. Wczoraj dostali obroże przeciwpchelne i kości wędzone :loveu: zaraz na wątku Sevena wkleję nowe fotki;)

Posted

andzia69 napisał(a):
smiejcie się, śmiejcie - Daria ma parę schodkow tylko i swoj ogrodek...a ja wychodzę na 2 tury i mam do pokonania windę a czasem kupę schodow na 9 piętro!:mad:

tak ,tak ja swoja 6 tez wypuszczam na tzw swoj ogrodek tylko potem trzeba biegac jak po polu minowym:evil_lol:
Efekt jest taki, ze w weekend mam gownianą robotę:cool3:

Posted

ja opracowałam pewien system i sprzątam koopy codziennie rano jak jestem ze Stefką na ogrodzie ;) ona lata z patykami a ja z łopatą :evil_lol: od jutra jak będę wychodzić z Iwanem to będę się gimnastykować na świeżym powietrzu :)

Posted

dariaopole napisał(a):
ja opracowałam pewien system i sprzątam koopy codziennie rano jak jestem ze Stefką na ogrodzie ;) ona lata z patykami a ja z łopatą :evil_lol: od jutra jak będę wychodzić z Iwanem to będę się gimnastykować na świeżym powietrzu :)

to ja Ci polecę lepsze urzadzenie do zbierania:evil_lol: w sklepach jeżdzieckich jest taka stojaca szufla i do tego taki nagarniacz. Ja tak sobie tylko chodzę od miny do miny az się cała szufla uzbiera;)

Posted

Tzw. "pantofelek" - Beata D. mnie tego nauczyla :evil_lol:

Dostalam maila od Pana zainteresowanego Stefka.
Zapytal, czy jest mozliwosc dowiezienia jej za zwrotem kosztow.

Poprosilam o tel ale jeszcze nie oddzwonil.

Posted

doddy napisał(a):
Tzw. "pantofelek" - Beata D. mnie tego nauczyla :evil_lol:

Dostalam maila od Pana zainteresowanego Stefka.
Zapytal, czy jest mozliwosc dowiezienia jej za zwrotem kosztow.

Poprosilam o tel ale jeszcze nie oddzwonil.

no to ja trzymam kciuki zeby zadzwonił i zeby to był TEN pan!!!:loveu: