dariaopole Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 andzia69 napisał(a):no po prostu super psica!!!! a ciocię KasięK nie zeżarła????:evil_lol: Też się zdziwiłam :evil_lol: , pewnie to dlatego,że była najedzona, do tego ciocia kasia dawała jakieś przysmaczki więc Stefka była wyjątkowo łagodna :diabloti: Quote
andzia69 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Faaajna suka....szkoda, że nie mam domku z ogrodkiem...a może to i dobrze...bo bylabym VV z bullowatymi!:evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A gdybym tak jutro odprowadzila Sevenka pod sam kojec moglabym liczyc na odtransportowanie mnie pozniej na dworzec ??? :oops: :oops: :oops: bo nie ukrywam ze chcialabym obejrzec to cudo zwane Stefka na zywo :diabloti: Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 dodałam ogłoszenie stefki na internetową stronę Nowej Trybuny Opolskiej. poprzez net dowiedziałam się ,że ogłoszenie w wyborczej kosztuje ( jednorazowo, bez zdjęcia) około 30 zł. Przejdę się tam i spytam czy nie mają darmowych ogłoszeń , jeśli nie to zapłacę. dodatkowo poogłaszałam Stefę w necie, najwyżej się ogłoszenia zdublują bo wiem,że doddy też ogłaszała;) Quote
doddy Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Dzieki Daria za wszystko. Zmienilam allegro na nowe, z nowymi fotkami. Na razie klapa w adopcji... Chyba ludzie mysla o Swietach... Przydaloby sie cos ruszyc by zabrac Krzyczkowe bidy. Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 doddy napisał(a):Dzieki Daria za wszystko. Zmienilam allegro na nowe, z nowymi fotkami. Na razie klapa w adopcji... Chyba ludzie mysla o Swietach... Przydaloby sie cos ruszyc by zabrac Krzyczkowe bidy. dokładnie. Jak tylko przyjdą plakaty to szybko je porozwieszam a w tygodniu muszę sie wybrać do redakcji dwóch gazet popytać o te ogłoszenia. Kurde wiecznie czasu na nic nie mam a ta ciemność o 16 dobija :angryy: Quote
doddy Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Juz pisze do Iny prosbe o zrobieniu plakatow Blu i Sevenka. Jeszcze Uzi i Margolski hotel musza opuscic. Margolskiego mysle, by sciagnac do Wawy do Beaty. Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 najważniejsze, żeby coś ruszyło i żeby choć 2 psy do adopcji szybko poszły. Stefka męczy się w kojcu i piszczy , za dużo ma w sobie energii małolata:evil_lol: Quote
doddy Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Daria z Sevenem musisz jechac niestety do weta... Ma cos na ogonie. Zapytaj takze lekarza kiedy mozna mu wydmuszki robic i w razie co umawiaj sie na termin zabiegu. Quote
dariaopole Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 doddy napisał(a):Daria z Sevenem musisz jechac niestety do weta... Ma cos na ogonie. Zapytaj takze lekarza kiedy mozna mu wydmuszki robic i w razie co umawiaj sie na termin zabiegu. wiem czytałam. Pojadę na dniach. Quote
Agusia i Busiu Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Stefka do góry ! Hop! Ale masz Daria piękności Stefka + Seven i twoja trójka. Ekipa jak się patrzy! Quote
dariaopole Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Stefka jest piękna tylko cholera zadziorna.Od kiedy ma Sevenka obok i go opierniczyła z góry na dół to trochę się uspokoiła i nawet już tak nie płacze jak wcześniej. rano jak puściłam moje burki to nawet nie pisnęła więc zastanawiałam się czy żyje :razz: bo tak to darła japę słysząc ,że ktoś po ogrodzie biega. Quote
dariaopole Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Stefka przestaje fikać do Sevena i grzecznie przechodzi koło jego boksu. Na dworze szaleje a w kojcu siedzi smutnawa :-( Quote
doddy Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Najlepszym lekarstwem bedzie nowy dom ;) Tylko go jeszcze znalezc musimy. :evil_lol: Quote
ruda76 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 dariaopole napisał(a):Stefka jest piękna tylko cholera zadziorna.Od kiedy ma Sevenka obok i go opierniczyła z góry na dół to trochę się uspokoiła i nawet już tak nie płacze jak wcześniej. rano jak puściłam moje burki to nawet nie pisnęła więc zastanawiałam się czy żyje :razz: bo tak to darła japę słysząc ,że ktoś po ogrodzie biega. Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer:evil_lol: Quote
Agusia i Busiu Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer E tam 3 razy dziennie po 3 kursy ( 1. własne psy , 2. Seven. 3. Stefka) Daria po prostu ma za duzo wolnego czasu i z nudów sobie zajęcie wymysla ;-) :-D i tak z nimi łazi cały dzień. To jest dopiero maniaczka. Jak skończy poranny spacer już jest czas na popołudniowy i tak od początku w koło :-D Quote
andzia69 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 smiejcie się, śmiejcie - Daria ma parę schodkow tylko i swoj ogrodek...a ja wychodzę na 2 tury i mam do pokonania windę a czasem kupę schodow na 9 piętro!:mad: Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ruda76 napisał(a):Daria fajowo się tak wyprowadza psy na 3 zmiany na spacer:evil_lol: rzeczywiście, czysta przyjemność, zwłaszcza jak piździ :evil_lol: boże kiedy to ja się nudziłam ??:confused::niewiem: ja to na prawdę psychiczna jestem z tymi psami:diabloti: ale jest coraz lepiej, moje burki mogą latać same po ogrodzie , tylko co chwilę do nich zerkam czy czegoś nie kombinują :diabloti: A Stefka i Seven byli wczoraj razem na spacerze. Spokojnie mogą koło siebie chodzić, czasem się pozaczepiają, warkną ale ogólnie jest ok, także jak jarek mi pomaga to szybciej mi to idzie. Choć i tak mam wyrzuty ,że poświęcam im za mało czasu. Wczoraj dostali obroże przeciwpchelne i kości wędzone :loveu: zaraz na wątku Sevena wkleję nowe fotki;) Quote
ruda76 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 andzia69 napisał(a):smiejcie się, śmiejcie - Daria ma parę schodkow tylko i swoj ogrodek...a ja wychodzę na 2 tury i mam do pokonania windę a czasem kupę schodow na 9 piętro!:mad: tak ,tak ja swoja 6 tez wypuszczam na tzw swoj ogrodek tylko potem trzeba biegac jak po polu minowym:evil_lol: Efekt jest taki, ze w weekend mam gownianą robotę:cool3: Quote
dariaopole Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ja opracowałam pewien system i sprzątam koopy codziennie rano jak jestem ze Stefką na ogrodzie ;) ona lata z patykami a ja z łopatą :evil_lol: od jutra jak będę wychodzić z Iwanem to będę się gimnastykować na świeżym powietrzu :) Quote
ruda76 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 dariaopole napisał(a):ja opracowałam pewien system i sprzątam koopy codziennie rano jak jestem ze Stefką na ogrodzie ;) ona lata z patykami a ja z łopatą :evil_lol: od jutra jak będę wychodzić z Iwanem to będę się gimnastykować na świeżym powietrzu :) to ja Ci polecę lepsze urzadzenie do zbierania:evil_lol: w sklepach jeżdzieckich jest taka stojaca szufla i do tego taki nagarniacz. Ja tak sobie tylko chodzę od miny do miny az się cała szufla uzbiera;) Quote
doddy Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Tzw. "pantofelek" - Beata D. mnie tego nauczyla :evil_lol: Dostalam maila od Pana zainteresowanego Stefka. Zapytal, czy jest mozliwosc dowiezienia jej za zwrotem kosztow. Poprosilam o tel ale jeszcze nie oddzwonil. Quote
andzia69 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 doddy napisał(a):Tzw. "pantofelek" - Beata D. mnie tego nauczyla :evil_lol: Dostalam maila od Pana zainteresowanego Stefka. Zapytal, czy jest mozliwosc dowiezienia jej za zwrotem kosztow. Poprosilam o tel ale jeszcze nie oddzwonil. no to ja trzymam kciuki zeby zadzwonił i zeby to był TEN pan!!!:loveu: Quote
Recommended Posts