doddy Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 BLU - ok. 2 letnia sunia amstaffka, blekitna z cietymi uszami. Sunia przebywala w jednym ze schroniska na Slasku, wbita caly czas miedzy kraty... Tak mijaly jej tygodnie... Sunie zabralismy razem z Sandy i obecnie obie suczki sa po sterylizacji, gotowe do adopcji. Blu jest lagodna suczka do ludzi, niestety jest cietawa do pieskow i kotkow. Sunia niebawem pojedzie do domku tymczasowego do Dariiopole i w Opolu bedzie oczekiwac na adopcje. Quote
Tengusia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Sliczna sunia i super ze ma miejsce u Darii zaklepane ;) Daria zazdroszcze ci tyle miejsca i ten kojec ... musze mojego TZ pomeczyc co by jakis domek za miastem sobie sprawic :eviltong: Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Blu sloneczko pokaz sie wszystkim !!! Quote
doddy Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Blu obecnie przebywa w hotelu k. Katowic. Dzienny pobyt to 22zl. Jesli ktos chcialby pomoc finansowo bedziemy wdzieczni. Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 przepraszam za offa ale moze mozna by tam Abigail umiescic ??? jesli nie uda sie zalatwic jej tymczasu ... Quote
doddy Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Mysle, ze hotel by Ci ja przyjal. Podobno to dobry hotel bo z pomieszczeniami wewnetrznymi. Zalatwiala go amikat z dogomanii. Napisz do niej to pewnie poda Ci na niego namiary. Blu musiala opuscic Klinike bo czekali nastepni klienci stad pojechala do hoteliku na kilka dni. Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dzieki, napewno skontaktuje sie z Amikat ;) Quote
andzia69 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no - Blu - ,asz takie piękne imię..oby ci szczęście przynioslo Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 andzia69 napisał(a):no - Blu - ,asz takie piękne imię..oby ci szczęście przynioslo u Darii bedzie sie miala super, teraz tylko DS trzeba jej jakis super super znalezc ;) Quote
dariaopole Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no ja juz nie mogę się doczekać kiedy niunia będzie u mnie. ja myśle o Blu a Jarek o Sevenie-Ivanie Red Beuty :) wiem tylko,że będzie mi ciężko wiedząc ,że moje burki w domku na łóżeczku a tamte w garażu w kojcu, no ale liczę na to ,że domki się znajdą. Nie ma innej opcji i basta !!! Quote
Klaudus__ Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Garaż to dla tych Biedactw - kawałek nieba... "Bezpieczny" w dodatku... Jakby umiały mówić to za ten "garaż" nie potrafiłyby w słowach wyrazić ile Ci zawdzięczją. A Blu jest identyczna jak moja Korcia :D Tylko moja jest dużo dużo drobniejsza :eviltongue: Quote
Tengusia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 dariaopole napisał(a):no ja juz nie mogę się doczekać kiedy niunia będzie u mnie. ja myśle o Blu a Jarek o Sevenie-Ivanie Red Beuty :) wiem tylko,że będzie mi ciężko wiedząc ,że moje burki w domku na łóżeczku a tamte w garażu w kojcu, no ale liczę na to ,że domki się znajdą. Nie ma innej opcji i basta !!! zawsze jest jakas opcja ... kupic wieksze lozeczko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
dariaopole Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Tengusia napisał(a):zawsze jest jakas opcja ... kupic wieksze lozeczko :eviltong: :eviltong: :eviltong: Tengusia jakby psiaki się wszystkie zaakceptowały to może i by sie tak skończyło :evil_lol: Sevenek niestety nie pała miłoscią do innych czworonogów więc nie pozostaje mu nic innego jak kojec :shake: Quote
ruda76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Daria to co tam do Ciebie jedzie, bo nie było mnie jakis czas i się pogubiłam? Seven tak? Quote
doddy Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Blu vel Stefka i Seven. Po Blu Daria pojedzie jutro. Dzieki Ci :loveu: A Seven dojedzie jak kojec powstanie i znajdzie sie transport. Quote
ruda76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Moze ten transport jakos zorganizowac w kilka osób. Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 priorytetem jest transport bo kojec zapewne bedzie lada dzień choć już nie zapeszam bo potem jarek na mnie krzyczy ,że nie zdąży a ja tu piszę ,że już będzie. Tak więc niech jarek działa i walczy a my myślimy o transporcie !!! Quote
ruda76 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 super wiadomosc a to:Rose:dla Jarka bo sie pewnie chłopak napracował Quote
dariaopole Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ruda76 napisał(a):super wiadomosc a to:Rose:dla Jarka bo sie pewnie chłopak napracował muszę mu dziś jakiś masaż zafundować :evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 dariaopole napisał(a):kojce już są gotowe :p no to nic tylko pogratulowac :loveu: A jak tam Blu juz u ciebie ??? Quote
dariaopole Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 cóż mogę powiedzieć?............................Jarek po prostu zakochał się się w Blu vel Stefci :loveu: Nunia jest słodka i kochana. Grzecznie siedziała w aucie, pół drogi była trochę spięta potem chlasnęła mi na kolana i poszła spać:p ogólnie sunia daje sobie wszystko zrobić, jest miziasta, uwielbia dawać całusy. szkoda mi tylko ,że musi siedzieć w kojcu :placz: trochę płacze biedula. Ona powinna znaleźć szybciutko dom i wylegiwać się na kanapie !!!!! zdjęcia ślicznoty : Quote
doddy Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Ja sie :loveu::loveu::loveu: Daria oglaszac ja z Twoim czy moim nr tel? Quote
Recommended Posts