mariee Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 a co z naklejkami, kalendarzymi..nie ida? Quote
Alaa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A mnie dziwi ze nowi Panstwo nie pomogli w uregulowaniu dlugu.I to bardzo mnie to dziwi. Chyba nie sa ubodzy skoro mieszkaja w pieknym domu - nie chialabym byc niegrzeczna ale za moje adoptowane psy JA pokrywalam wszystkie rachunki lacznie z kastracja i sterylizacja.Pokrywalam rowniez koszt transportu. Bez przesady, przeciez to jest chyba normalne ze tak sie robi. Quote
mariee Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Evika jak oddawalas psa , mowilas Panstwu,ze jest duzy dlug w klinice? Quote
EVIKA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tak Mówiłam że Jest Jeszcze Tyle Do Spłaty, Kalendarzyki Niestety Nie Ida Ale Postanowiłam Go Spłacic Sama Jesli Ktoś Pomoże To Z Góry Dziękuję Ale Widać Ze Ludzie Interesuja Sie Tylko Pieskami Które Są W Klinice A Potem O Nich Zapomonają , Trudno Spróbuje Poradzić Sobie Sama Quote
agatkia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Evika, podaj nr konta na ktore mozna wplacac pieniązki. Kolo 10 postaram sie wyslac chociaz 10, 20 zlotych, wiecej niestety nie dam rady. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! Quote
EVIKA Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 dzięki Asiaczkowi dług zminiejszył sie o 30 zł, teraz to 168 zł. Quote
EVIKA Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Do Góry, Hopa Może Jeszce Jakas Dobra Duszyczka Dorzuci Pare Groszy Quote
EVIKA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Niestety Reszta Długu Spadła Na Mnie A To Spory Wydatek, Ale Spłacona Jest Całość Quote
Recommended Posts