Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piątek wieczorem w przedsionku mojego osiedlowego sklepu spozywczego znalazłam psa, który był na skraju wyczerpania .:placz:
Psina leżał w przedsionku sklepu nie reagował na ruszanie, wołanie ani na jedzenie. Był zmarznięty i wygłodniały nie miał chyba wielkiej nadziei że ktoś go uratuje. Koło niego przechodziło wiele osób które mówiły tylko jaki to biedny piesek i jacy podli ludzie, którzy go wyrzucili, ale prawie nikt nie zainteresował sie jak mu pomóc!!!!!!!!!!!!!
Pies podobno już drugi czy trzeci raz był w tym sklepie bo ktoś nawet wzywał straż miejska zeby zabrali go chociaż do schroniska ale oni podobno tylko zajrzeli i poszli dalej. CZY TAK POWINNA POSTEPOWAĆ STRAŻ? :mad::angryy:

Ale są jeszcze dobrzy ludzie na swiecie, mały chłopiec z mamą pilnowali psa bo ja musiałam pobiec do domu a pewna nieznajoma "ciocia" w tempie błyskawicznym zorganizowała transport.
Psina był w takim stanie, ze do samochodu trzeba go było wnosić.
Okazało sie w klinice że ma kleszcze i wysoka temperaturę a badania wykazały dużą anemię.:shake:
Czarny wraca już do zdrowia i czeka na nowy domek oraz błaga o wsparcie finansowe.

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedny psiak - ludzka znieczulica sięga niekiedy zenitu:-(

dobrze, ze się nim zajęłaś..to ładny pies - jak dojdzie do siebie znajdzie domek

Zrób mu ładne zdjęcia i trzeba go zacząć ogłaszać

Posted

Jejku nie mogłam tu zajrzeć bo to dogo cos nie działało ale juz jestem i bede pomagać jak tylko bede mogła.
A może by tak zacząć od banerka jak ktos może zrobić to bardzo proszę
Ja zrobie allegro.

Posted

Czarny to młody i bardzo przyjazny pies , szkoda tylko ze nic nie dzieje sie w jego wątku. W hotelu pytają co z nim,ze nikt nie dzwoni. Zbliżają sie małymi kroczkami święta , ludzie już rezerwują hotel. Trzeba zadzwonić i porozmawiać , czy na święta zwolni Czarny miejsce, czy nie. I pomyśleć o płatnościach

Posted

Czarny ma sie już dobrze i szuka pilnie domku chociaz tymczasowego, prosze niech ktos pomoże to śliczny i łagodny piesek ale nie ma chetnych na adopcje może dlatego ze jest duzy

Posted

Jesli ktoś moze pomóc w finansowo albo przygarnąć biedaka to prosze pomózcie, ja mam psa i kota i mieszkam w bloku, nie moge go zabrac a w klinice pieniążki lecą

Posted

A gdzie Czarny jest ogłoszony? Bo mogę porobić ogłoszenia, tylko poproszę o tekst i zdjęcia, więcej niż na wątku!

Gdzie pies teraz jest, czy można wpłacać do hoteliku pieniądze bezpośrednio na niego? Jeśli tak to poproszę o dane di przelewu!

Mogę też mu zrobić bazarki!

Tylko wziąć go nie mogę, choć podoba mi się, bo mam już swojego Sonusia, a na tymczas biorę tylko suczki i to małe, jak rodzina się zgodzi!

Posted

kasę mozna wpłacać na klinikę tylko trzeba zaznaczyc ze na czarnego, a on jest teraz w klinice jutro będe wiedziała czy wezna go do nowego domu chociaz tymczasowo