Iza. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 :bye::bye:Heeej ;) Gdzie sie podziewacie ? Quote
am-elle Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 No wreszcie wracamy, bo wiosna już i Milka razem ze mną szaleje w ogrodzie... tylko każda z nas na swój sposób:diabloti:... Jak słoneczko się trochę na dłużej pokaże to pocykam fotki może jakiś filmik pokręcę, bo szaleństwo Milki jakoś na zdjęciach umyka, a na żywo to nawet ja nie mogę wyjść z podziwu co ona wyprawia... ale grzywki podobno tak mają :p.... kto ma - ten wie:p Quote
am-elle Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Wszystkim którzy tu zajrzą życzymy słodkich mazurków i super mokrego Dyngusa.... na szczęście :evil_lol: Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='am-elle'] Wszystkim którzy tu zajrzą życzymy słodkich mazurków i super mokrego Dyngusa.... na szczęście :evil_lol: ja zaglądam,ale Ty stanowczo za żadko:mad: Quote
Iza. Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 am-elle wstaw jakies fotki swojej nagiej ślicznotki ! Prosze, prosze, prosze :evil_lol: ;) Quote
am-elle Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Fajoskie portreciki zaspanej Milki: Mileńka hasa w ogródku: fryzik niezły a mina jeszcze lepsza:evil_lol: A tu myśli.... kto zgadnie o czym ???? Quote
Iza. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/192/1617d15250aecb06.jpg[/url] Diabełek :evil_lol: Z jakiej hodowli jest Milka ? Quote
Dada Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dziękuję za śliczną kartkę z życzeniami! Slicznie Milci w spider dog kombinezonie. Joy też ma taki, ale w nim nie lata, bo się wata z włosa przy szyjce robi :shake: Iza: Milusia to łysolek bez metryczki. Quote
resuruss Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Hahahahahahahha,jakie foty boskie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
am-elle Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Dzięki Ress... ;) Twoje też superowe.... nie mogę ....ty to potrafisz cyknąć :evil_lol: Quote
ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 błahahahah...jakie ona miny strzela:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
nomu Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 O nowa grzywaczowa galeria:cool3: Witam i o zdrowie pytam :) Najfajniejsze są te zdjęcia z języczkiem, też takie chce:P zawolno pstrykam i nigdy nie zdąże złapać tego momentu :roll: Quote
resuruss Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dawaj zdjęcia malej :mad::mad::mad: Nic sie małpa nie chwali ze ma małą ksieżniczke w domku :loveu: Quote
Iza. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 I ja dziewczyny popieram! No i przydałoby się zmienić tytuł galerii :eviltong: Quote
am-elle Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dobra ...dobra dziewczyny wydało sie ....:eviltong: Moja księżniczka Quintessence of Love z Jasne Zwezdy: pierwsze chwile w nowym domku i od razu do żarła pierwszy spacer na trawniku: a to to co to jest ???? to czarne : nieważne do czego ...poleżeć można Ciocia Milka na początku z wahaniem i niepewnością badała co to jest te nowe to to .... Quote
am-elle Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 ale potem lody zostały przełamane: będzie więcej obiecuje :eviltong: Quote
am-elle Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Pozdrawiamy ciocie Dadę i ciocie Molkę i cieszymy sie z udanego spotkania :evil_lol: Quote
am-elle Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 kilka fotek zabawowych : tak zabawa sie zaczyna moment przechwycenia i kto górą:diabloti:: Quote
am-elle Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Moja kozica: moje marne próby ustawiania małej ;) jak ciocia Agnieszka ustawiała małą to stała grzecznie jak aniołeczek ale moja Paula oczywiście zabrała aparat:angryy: pora na dobranoc :sleep2: Quote
Dada Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 A jak ja się cieszę ze spotkania!!!!!! :sweetCyb: Mala jest kapitalna! Prawdziwy cukiereczek! :loveu: Ustawia się faktycznie jak aniołek, ale z niej niezła artystka jest, wesoły urwisek :lol: Mileczka za to arystokratka :evil_lol:, a jaką ma mimikę :loveu: Quote
Recommended Posts