VitisVini Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Oj to przynajmniej jeden kamień z serca mi spadł.Jak dobrze, że ten piękny pies ma dom. Jesteście wspaniałe ludziki kielecko-jedrzejowskie:lol:.Pozdrawiam serdecznie. Quote
ewelinka_m Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Eruane napisał(a):Tak, ogłoszenia zdejmujemy. Dziękuję za nie bardzo. Jest jeszcze ogłoszenie allegro i będzie jeszcze trwać 9 dni. Istnieje możliwość zamiany w tym ogloszeniu psa, więc czekam na propozycje, jaki to ma być psiak? Eruane pilnie potrzebujemy allegro dla Bemolka i Violinka może by się dało podmienić na nich? :oops: Quote
Eruane Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 To ogłoszenie zostalo usuniete, pozostałyby tylko 4 dni, więć nie było sensu. Ale można stworzyć nowe. Zapytam. Quote
Eruane Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 A to zdjęcia Urhana, jakie przesłali jego obecni właściciele. Psiak ma na niektórych zdjęciach wreszcie uśmiechnietą mordkę i co najważniejsze wreszcie nie jest na krótkim łańcuchu, ma ciepło i ma co jeść. Dbają o niego bardzo. :cool3: :loveu: Quote
foxi Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 rzeczywiście pięknie się szczerzy i niech tak juz będzie cały czas:cool3: Quote
Eruane Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 ewelinka_m napisał(a):Eruane pilnie potrzebujemy allegro dla Bemolka i Violinka może by się dało podmienić na nich? :oops: Będzie allegro, proszę o tekst i namiary, żebym mogła przekazać to osobie chętnej do zamieszczenia takiego ogłoszenia.:p Quote
Potter Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Przed chwilą byłam na poadopcyjnej u Urana (tak ma teraz na imię; nikt za bardzo nie wiedział, jak się tamto wymawia :evil_lol:). Troszkę sie zaokrąglił (zastałam go zresztą w czasie posiłku), jest jeszcze trochę onieśmielony i wycofuje się, jeśli np. podniesie się gwałtownie rękę do góry, ale generalnie zaczyna merdać do ludzi ogonem. Zresztą nie tylko, bo ja, po dzisiejszej wizycie, mam spodnie do prania (koniecznie chciał mi dać buzi :diabloti:). Ma adresówkę ze swoim imieniem i nr telefonu. Sesja: Quote
Eruane Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Bardzo Ci dziękujemy, Potter. :loveu: Uran/Urhan przeszedł na pewno dużo złego u tych pijaków, u których dorastał, stąd jego lęk przed podniesioną ręką. Pomysł na imię nieco zapożyczyłam. Urhan to imię pochodzenia chyba mongolskiego albo jakichś koczowników. Czyta się jak się pisze. Znaczenia ma ponoć różne, ale oznacza "pierwszego syna", jak i coś ze szczęściem, dostatkiem. Ponieważ psiak nie miał nic, nadałam mu wstępnie to imię z nadzieją, że przyniesie mu to, co w jego imieniu zostało zapisane. :p No i udało się. Urok zadziałał. ;) Quote
majqa Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Eruane napisał(a): (...)Ponieważ psiak nie miał nic, nadałam mu wstępnie to imię z nadzieją, że przyniesie mu to, co w jego imieniu zostało zapisane. :p No i udało się. Urok zadziałał. ;) Jak to psiak nie miał nic ??? Wręcz przeciwnie! Miał gdzieś na swojej drodze zapisane spotkanie Was, Swoich Aniołów :happy1: !!! Nadane imię dopełniło jedynie formalności :multi: !!! Quote
Eruane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Patrzę tak jeszcze raz na zdjęcia. Psiakowi chyba będzie tam dobrze. W ogóle cieszy mnie jego widok bez łańcucha. :p Quote
Recommended Posts