łaciata Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Miesięczny szczeniaczek szuka kochającego domku! Jego matka w fatalnym stanie została znaleziona na ulicy - gdyby nie dom tymczasowy, żadne z nich by prawdopodobnie nie przeżyło. Szczeniaczek przebywa na razie na tymczasie, jednak rośnie jak na drożdżach i pilnie szukamy dla niego właścicieli. Będzie raczej nieduży, mniej więcej do kolan, sierść średniej długości Jest naprawdę przepiękny, przeuroczy, niestety, jego opiekunowie nie mają już miejsca na kolejnego pieska... Niebawem fotki. Quote
karusiap Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Bardzo prosimy o wspanialy domek dla tego pieknego malenstwa:loveu:cudowni ludzie pomogli jemu i jego mamie,pomozmy teraz Im Quote
Olivia102 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cudna!!:loveu::loveu::loveu: Hoop na gore!!! Quote
łaciata Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Podnoście, dzięki! Jest przecudny! Zaczepny już się robi, będzie wspaniałym, wesołym psem. Czy i jemu uda się znaleźć domek? Dodam, że jesteśmy gotowi go dowieźć, więc nie będzie problemow z transportem. Quote
łaciata Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 w górę, kochany, może ktoś cię zauważy! Quote
łaciata Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 do jego biednej, głodnej i pobitej mamy uśmiechnął się los - mały urodził się już w dobrych warunkach. szukamy teraz domku dla Kluseczka na całe życie! Quote
karusiap Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 niech ktos spojrzy i sie nie zakocha:loveu: Quote
Olivia102 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Jaka cudna mordka:loveu: Podnosze, mam nadzieje ze ktos cie zauwazy noca i sie zakocha Quote
karusiap Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 a maluch ma jakies ogloszenia??moze ktos by mu allegro zrobil i inne w nece??moze w tytule dac ze ogloszenia potrzebne?ja nie umiem ich robic:oops: Quote
łaciata Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 czyż można oprzeć się tym oczom?! Quote
łaciata Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 robię mu ogloszenia... ale im więcej, tym lepiej ;) Quote
łaciata Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 a na razie podnosimy :) dogo mi wariuje, nie mogę się dostać albo w ogóle nie chodzi, wrrrrr... Quote
Jagienka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dobrze jest napisać miasto w tytule. Quote
łaciata Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 nie wpisłam miasta (piesek jest w Płocku), ponieważ jesteśmy gotowi go przetransportować. Po Gajkę pojechałam pod Kraków ;) Kurczę, mialam nibyby chętnych, ale się wycofali :( Wszyscy chcą rasowe pieski... No i niektórzy pękają w trakcie przesłuchań o przyszłe warunki Quote
karusiap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 to takich domkow nie chcemy...malutki musi miec naj naj domek...ale po TAKIM tymczasie ciezko bedzie dorownac:) Quote
karusiap Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 moze warto dopisac w tytule,ze potrzebujemy allegro i ogloszen w necie? Quote
łaciata Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 trochę nie mam sumienia zawracać głowy ludziom... już i tak wszyscy znajomi na mój widok krzyczą "pytałem, nikt nie chce" :/ i w dodatku tyle psich bid wszędzie.... dzięki za komplematnt nt. tymczasu - psiska kompletnie wszystkich zawojowały i rządzą Quote
łaciata Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Będzie super wesolym żwawym pieskiem - i będzie umiał postwić na swoim ;) Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Łaciata, koniecznie napisz w tytule miasto (to daje jednak jakis zakres poszukiwan) i prosbe o pomoc w ogloszeniach. Sa dogomaniaczki zarejestrowane na wielu portalach i na pewno chetnie pomoga. Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Podnosze szczeniorka :roll: Łaciata, z tego maluszka to wyrosnie pies w typie border collie. On ma nawet koncowke ogona biala :fadein: Dalas go na allegro? Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 nie wstawiałam go... wstyd się przyznać. po prostu wstawić do sprzedania? co do border collie - to może ma to gdzieś głęboko w genach... bardzo głęboko... ale może wyszlo w tym pokoleniu ;) widzisz,mały, jaki rasowy jesteś? jesteście kochane - to w ogóle pierwszy pies, jakiego jesteśmy zmuszeni oddać i nie mam wprawy... Quote
Recommended Posts