Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miesięczny szczeniaczek szuka kochającego domku! Jego matka w fatalnym stanie została znaleziona na ulicy - gdyby nie dom tymczasowy, żadne z nich by prawdopodobnie nie przeżyło.
Szczeniaczek przebywa na razie na tymczasie, jednak rośnie jak na drożdżach i pilnie szukamy dla niego właścicieli.
Będzie raczej nieduży, mniej więcej do kolan, sierść średniej długości
Jest naprawdę przepiękny, przeuroczy, niestety, jego opiekunowie nie mają już miejsca na kolejnego pieska...

Niebawem fotki.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoście, dzięki! Jest przecudny! Zaczepny już się robi, będzie wspaniałym, wesołym psem. Czy i jemu uda się znaleźć domek? Dodam, że jesteśmy gotowi go dowieźć, więc nie będzie problemow z transportem.

Posted

nie wpisłam miasta (piesek jest w Płocku), ponieważ jesteśmy gotowi go przetransportować. Po Gajkę pojechałam pod Kraków ;)
Kurczę, mialam nibyby chętnych, ale się wycofali :( Wszyscy chcą rasowe pieski... No i niektórzy pękają w trakcie przesłuchań o przyszłe warunki

Posted

trochę nie mam sumienia zawracać głowy ludziom... już i tak wszyscy znajomi na mój widok krzyczą "pytałem, nikt nie chce" :/
i w dodatku tyle psich bid wszędzie....
dzięki za komplematnt nt. tymczasu - psiska kompletnie wszystkich zawojowały i rządzą

Posted

Łaciata, koniecznie napisz w tytule miasto (to daje jednak jakis zakres poszukiwan) i prosbe o pomoc w ogloszeniach. Sa dogomaniaczki zarejestrowane na wielu portalach i na pewno chetnie pomoga.

Posted

nie wstawiałam go... wstyd się przyznać. po prostu wstawić do sprzedania?
co do border collie - to może ma to gdzieś głęboko w genach... bardzo głęboko... ale może wyszlo w tym pokoleniu ;) widzisz,mały, jaki rasowy jesteś?
jesteście kochane - to w ogóle pierwszy pies, jakiego jesteśmy zmuszeni oddać i nie mam wprawy...