asiuniap Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Widziałam dziś dwa ogłoszenia Bariego w gazwybie. Jedno moje z telefonem do Małgosi i drugie z jakimś innym tel. Quote
Zmysł Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 asiuniap napisał(a):Widziałam dziś dwa ogłoszenia Bariego w gazwybie. Jedno moje z telefonem do Małgosi i drugie z jakimś innym tel. To pewnie telefon do osoby, która się bezpośrednio opiekuje Barim w hoteliku Quote
Zmysł Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Cicho niestety. To wspaniały psiak, ale na razie nie znalazł Opiekunów, choć ludzie się trochę nim interesują. Quote
asiuniap Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Interesują się nim? Napisz coś więcej Zmysł. Dałam go znów do wyborczej. Quote
Zmysł Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 asiuniap napisał(a):Interesują się nim? Napisz coś więcej Zmysł. Dałam go znów do wyborczej. Nie mam najświeższych wieści, ale z tego co wiedziałem poprzednio zainteresowanie jest. Ale na razie nie pojawił się ten właściwy. Quote
tomcug Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Więc na święta Bari nie będzie miał jeszcze swojego domku .............. Quote
Zmysł Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 tomcug napisał(a):Więc na święta Bari nie będzie miał jeszcze swojego domku .............. Niestety nie. Dla niego to nie nowość niestety, ale przynajmniej się nie tuła po cmentarzu. Quote
Zmysł Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Może ktoś ma ochotę wpisać się na "Listę trzydziestu"? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102233 Quote
Zmysł Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Może po świętach Bariemu się poszczęści Quote
tomcug Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Bari zasługuje na wspaniały domek.............. Quote
paros Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 I co u Bariego słychać? :roll: Ciągle ma wznawiane allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289115351 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy ktoś dzwonił? Quote
Zmysł Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='paros']I co u Bariego słychać? :roll: Ciągle ma wznawiane allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=289115351 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Czy ktoś dzwonił? Jutro będę wiedział Quote
Zmysł Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Niestety, Barim nikt się ostatnio nie interesował. Dzisiaj przesłałem 400,00 zł (te z bazarków) do Małgosi, która roztacza opiekę na pieskiem. Sama opłaciła dalszy pobyt w hoteliku, więc przynajmniej trochę jej pomogliśmy. Bari ma zapewniony pobyt do 20 stycznia. Może do tego czasu ktoś się pojawi. Quote
tomcug Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ten psiak naprawdę zasługuje na dom :-(. Tyle już przeszedł, biedak :shake:. Quote
Zmysł Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Tak, a to jest naprawdę dobry piesiek. Hotelik, w którym się znajduje też poszukuje usilnie domku. Na ich stronie pojawił się taki tekst: Bary - złoty pies Bary to pies jaki nie zdarza się często. Kocha ludzi i szuka z nimi kontaktu. Chce czuć się potrzebny i mam wrażenie, że dla osoby, która go przygarnie zrobi wszystko. Ma około 3-4 lata. Jest czujny i mógłby być świetnym stóżem ale pod warunkiem, że będzie miał stały kontakt z człowiekie. Nie jest typem szczekającego z byle powodu psa, jest mądry i szybko się uczy. W nowych, nieznanych sytuacjach Bary wykazuje niesamowite zaufanie i oddanie człowiekowi, co wyróżnia go spośród większości psów zabranych z ulicy. Marzeniem Barego jest kochający go człowiek i dach nad głową. Quote
tomcug Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Barry i Rycho mają podobne pyszczki - takie słodkie i bez cienia agresji - sama dobroć i łagodność :loveu:. Dlaczego takie małe zainteresowanie? Chyba za dużo tego nieszczęścia dokoła, więcej niż chętnych do pomocy :-(. Quote
tomcug Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Bary, pokazuj się ludziom, może ktoś wypatrzy "złotego psa"? Quote
Eva Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bari jest bardzo podobny do Ryska. Myslałam, że to ten sam piesek...... tylko imiona inne. Pieseczek prosi o domeczek Quote
Zmysł Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Podobieństwo jest z mordki, ale Bari jest większy i ma lepszy charakter. Rysio jest baaardzo charakterny i zawadiacki, a Bari to klasyczna poczciwina. Quote
Olga132 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Zmysł - jesli psiak do 20 nie znajdzie domku to badź tak miły i przyślij mi pw z przypomnieniem - przeleje coś na hotelik dla biedaka. No chyba że teraz jakies wydatki sa jeszcze. Quote
Zmysł Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Olga132 napisał(a):Zmysł - jesli psiak do 20 nie znajdzie domku to badź tak miły i przyślij mi pw z przypomnieniem - przeleje coś na hotelik dla biedaka. No chyba że teraz jakies wydatki sa jeszcze. Dzięki Olga:loveu: Quote
Recommended Posts