Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniap napisał(a):
Widziałam dziś dwa ogłoszenia Bariego w gazwybie. Jedno moje z telefonem do Małgosi i drugie z jakimś innym tel.

To pewnie telefon do osoby, która się bezpośrednio opiekuje Barim w hoteliku

Posted

asiuniap napisał(a):
Interesują się nim? Napisz coś więcej Zmysł.
Dałam go znów do wyborczej.

Nie mam najświeższych wieści, ale z tego co wiedziałem poprzednio zainteresowanie jest. Ale na razie nie pojawił się ten właściwy.

Posted

tomcug napisał(a):
Więc na święta Bari nie będzie miał jeszcze swojego domku ..............

Niestety nie. Dla niego to nie nowość niestety, ale przynajmniej się nie tuła po cmentarzu.

Posted

Niestety, Barim nikt się ostatnio nie interesował. Dzisiaj przesłałem 400,00 zł (te z bazarków) do Małgosi, która roztacza opiekę na pieskiem. Sama opłaciła dalszy pobyt w hoteliku, więc przynajmniej trochę jej pomogliśmy. Bari ma zapewniony pobyt do 20 stycznia. Może do tego czasu ktoś się pojawi.

Posted

Tak, a to jest naprawdę dobry piesiek. Hotelik, w którym się znajduje też poszukuje usilnie domku. Na ich stronie pojawił się taki tekst:

Bary - złoty pies

Bary to pies jaki nie zdarza się często. Kocha ludzi i szuka z nimi kontaktu. Chce czuć się potrzebny i mam wrażenie, że dla osoby, która go przygarnie zrobi wszystko. Ma około 3-4 lata.
Jest czujny i mógłby być świetnym stóżem ale pod warunkiem, że będzie miał stały kontakt z człowiekie. Nie jest typem szczekającego z byle powodu psa, jest mądry i szybko się uczy.
W nowych, nieznanych sytuacjach Bary wykazuje niesamowite zaufanie i oddanie człowiekowi, co wyróżnia go spośród większości psów zabranych z ulicy.

Marzeniem Barego jest kochający go człowiek i dach nad głową.

Posted

Barry i Rycho mają podobne pyszczki - takie słodkie i bez cienia agresji - sama dobroć i łagodność :loveu:. Dlaczego takie małe zainteresowanie? Chyba za dużo tego nieszczęścia dokoła, więcej niż chętnych do pomocy :-(.

Posted

Zmysł - jesli psiak do 20 nie znajdzie domku to badź tak miły i przyślij mi pw z przypomnieniem - przeleje coś na hotelik dla biedaka. No chyba że teraz jakies wydatki sa jeszcze.

Posted

Olga132 napisał(a):
Zmysł - jesli psiak do 20 nie znajdzie domku to badź tak miły i przyślij mi pw z przypomnieniem - przeleje coś na hotelik dla biedaka. No chyba że teraz jakies wydatki sa jeszcze.

Dzięki Olga:loveu: