Zmysł Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Na razie cisza. Czekam na wieści. Psiak ma wykupiony hotelik do 13 grudnia, mam nadzieję, że do tego czasu domek się pojawi. Quote
Zmysł Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101061 Quote
tomcug Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Czytałam list P. Małgosi i aż serce ściska :-(. To tak, jak z pewnym psiakiem na dworcu, porzuconym oczywiście. Też nie mogłam spać, myślałam co robi ta sierotka w zimną noc. Setki ludzi przewijających się codziennie i nikogo nic nie obchodzi. Psina była taka głodna, że jak pierwszy raz przyniosłam jedzonko w reklamówce to wyrwał mi i połknął kawałek folii - nie dał sobie zabrać. Na szczęście nic się nie stało. Jemu sie udało, Bari też z pewnością trafi na swoje szczęście. bardzo bym chciała, by tak było................................... Quote
Zmysł Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 tomcug napisał(a):Czytałam list P. Małgosi i aż serce ściska :-(. To tak, jak z pewnym psiakiem na dworcu, porzuconym oczywiście. Też nie mogłam spać, myślałam co robi ta sierotka w zimną noc. Setki ludzi przewijających się codziennie i nikogo nic nie obchodzi. Psina była taka głodna, że jak pierwszy raz przyniosłam jedzonko w reklamówce to wyrwał mi i połknął kawałek folii - nie dał sobie zabrać. Na szczęście nic się nie stało. Jemu sie udało, Bari też z pewnością trafi na swoje szczęście. bardzo bym chciała, by tak było................................... pamiętam, to ten psiaczek, którego uratowałaś:loveu: Bari na razie jest bezpieczny i ma co jeść, może znajdzie Opiekuna Quote
asiuniap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Córka tego pana ma kłopot z naszą sunią i to duży. Zaczęła bardzo niszczyć. Jest podłamana. Nie wspomina na razie nic o psiaku dla taty :cool1: A ktoś dał go do wyborczej? Quote
agula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 do góry po domek, może nie bedzie tak źle Quote
Zmysł Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Bari jest wspaniałym pieskiem. Po krótkiej rehabilitacji okazał się bardzo kontaktowy, sympatyczny, przyjacielski. Quote
asiuniap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dam go do przyszłej wyborczej. Podam namiary z pierwszego postu, tak? Quote
Zmysł Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 asiuniap napisał(a):Dam go do przyszłej wyborczej. Podam namiary z pierwszego postu, tak? Tak jest! Dzięki Quote
Zmysł Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Rozliczenie dotychczasowych wpłat na Bariego: Evelin - 70,00 zł (ballantines) Tomcug - 70,00 zł (czekolady) Bombka - 70,00 zł (absolut) Lavina- 20,00 zł (czekolady) Roxana - 20,00 zł (czekolady) MichaMi - 5,00 zł (czekolady) RAZEM: 255,00 ZŁ. Dziękuję:loveu: Quote
Tomo 2 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jak by co to ja może poproszę o 2 szt za 20 zł . Pozdrowionka :p Quote
Zmysł Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Tomo 2 napisał(a):Jak by co to ja może poproszę o 2 szt za 20 zł . Pozdrowionka :p Dzięki Tomo:loveu: A chodzi o kartki, czy czekolady? Quote
Zmysł Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Wczoraj wieczorem rozmawiałem z obecną opiekunką Bariego, właścicielką hotelu. Bardzo pieska chwaliła - że grzeczny, posłuszny, delikatny, a nawet potrafi pilnować posesji. Jedenym słowem - pies ideał. Quote
tomcug Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Gdyby znalazł prawdziwy domek po tylu miesiącach tułaczki................. Takie psiaki kochają najmocniej. Quote
paros Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Bari nadal szuka domu :-( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=281937945 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
asiuniap Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ten dom w Radomiu niestety nie wypali. Córka tego pana nie zdecyduje się już dać ojcu psa. Miała ku temu powód... Przepraszam za nadzieję i szukamy dalej! Quote
asiuniap Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To co robi Kubuś w tym wątku? :evil_lol: Quote
Zmysł Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Rozliczenie dotychczasowych wpłat na Bariego: Evelin - 70,00 zł (ballantines) Tomcug - 70,00 zł (czekolady) Bombka - 70,00 zł (absolut) Lavina- 20,00 zł (czekolady) Roxana - 20,00 zł (czekolady) MichalMi - 5,00 zł (czekolady) MichalMi - 21,50 zł (czekolady) Tomcug - 100,00 zł (wina). RAZEM: 376,50 ZŁ. Dziękuję:loveu: Quote
Recommended Posts