Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytałam list P. Małgosi i aż serce ściska :-(. To tak, jak z pewnym psiakiem na dworcu, porzuconym oczywiście. Też nie mogłam spać, myślałam co robi ta sierotka w zimną noc. Setki ludzi przewijających się codziennie i nikogo nic nie obchodzi. Psina była taka głodna, że jak pierwszy raz przyniosłam jedzonko w reklamówce to wyrwał mi i połknął kawałek folii - nie dał sobie zabrać. Na szczęście nic się nie stało. Jemu sie udało, Bari też z pewnością trafi na swoje szczęście. bardzo bym chciała, by tak było...................................

Posted

tomcug napisał(a):
Czytałam list P. Małgosi i aż serce ściska :-(. To tak, jak z pewnym psiakiem na dworcu, porzuconym oczywiście. Też nie mogłam spać, myślałam co robi ta sierotka w zimną noc. Setki ludzi przewijających się codziennie i nikogo nic nie obchodzi. Psina była taka głodna, że jak pierwszy raz przyniosłam jedzonko w reklamówce to wyrwał mi i połknął kawałek folii - nie dał sobie zabrać. Na szczęście nic się nie stało. Jemu sie udało, Bari też z pewnością trafi na swoje szczęście. bardzo bym chciała, by tak było...................................

pamiętam, to ten psiaczek, którego uratowałaś:loveu: Bari na razie jest bezpieczny i ma co jeść, może znajdzie Opiekuna

Posted

Córka tego pana ma kłopot z naszą sunią i to duży. Zaczęła bardzo niszczyć. Jest podłamana. Nie wspomina na razie nic o psiaku dla taty :cool1:
A ktoś dał go do wyborczej?

Posted

Rozliczenie dotychczasowych wpłat na Bariego:

Evelin - 70,00 zł (ballantines)

Tomcug - 70,00 zł (czekolady)

Bombka - 70,00 zł (absolut)

Lavina- 20,00 zł (czekolady)

Roxana - 20,00 zł (czekolady)

MichaMi - 5,00 zł (czekolady)

RAZEM: 255,00 ZŁ.
Dziękuję:loveu:

Posted

Wczoraj wieczorem rozmawiałem z obecną opiekunką Bariego, właścicielką hotelu. Bardzo pieska chwaliła - że grzeczny, posłuszny, delikatny, a nawet potrafi pilnować posesji.
Jedenym słowem - pies ideał.

Posted

Rozliczenie dotychczasowych wpłat na Bariego:

Evelin - 70,00 zł (ballantines)

Tomcug - 70,00 zł (czekolady)

Bombka - 70,00 zł (absolut)

Lavina- 20,00 zł (czekolady)

Roxana - 20,00 zł (czekolady)

MichalMi - 5,00 zł (czekolady)

MichalMi - 21,50 zł (czekolady)

Tomcug - 100,00 zł (wina).

RAZEM: 376,50 ZŁ.