Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak przystało na nowego użytkownika forum, chciałam się ze wszystkimi przywitać. Zamieszczane tu wątki śledzę już jakiś czas i czuję się trochę, jak szpieg czy podglądacz, który zagląda tu przez dziurkę od klucza. Teraz jestem już tu oficjalnie i bardzo się z tego cieszę! Tym bardziej, że niebawem i ja będę mogła napisać tu słów kilka o moim pupilku, którego właśnie zamierzam adoptować. Ale na razie nie chcę zdradzać szczegółów, żeby nie zapeszyć... :Dog_run:

Posted

:hand: Witam Cię gorąco i muszę przyznać,iz od pewnego czasu czułem, że ktoś nas podgląda :wink: :) Pojawiłaś się w tym dziale, czyżbyś więc chciała adoptować jakiegoś moloska?

Posted

A to jest moja dzidzia, Did Bzid co ma pstro w głowie, inaczej Flamenco Korona Borealis :D

USG wczoraj robiłam, niestety pusta :( :( :(

Zobaczymy co z młodą... może ona ma coś w brzuszku.

Posted

No WITAJ Bronia :bigok:

No ale ja sobie tak myślę że jeszcze nas ktos tu podgląda i jestem ciekawa czy też się odważy do nas zapukać.

Posted
Jak przystało na nowego użytkownika forum, chciałam się ze wszystkimi przywitać. Zamieszczane tu wątki śledzę już jakiś czas i czuję się trochę, jak szpieg czy podglądacz, który zagląda tu przez dziurkę od klucza. Teraz jestem już tu oficjalnie i bardzo się z tego cieszę! Tym bardziej, że niebawem i ja będę mogła napisać tu słów kilka o moim pupilku, którego właśnie zamierzam adoptować. Ale na razie nie chcę zdradzać szczegółów, żeby nie zapeszyć... :Dog_run:

Hej Bronia,

zdradzaj szybko czy planujesz malutkiego dozka ?

Posted

Bronia milego czytania i pisania! :) Piesio ma sliczny nosek ! :lol: Koronko z Estra nic?? :( Ale to juz napewno?? czy jest jeszcze jakas nadzieja?? Za Didusie bede trzymac kciuki :kciuki: Jak bedziesz cos wiedziec to pisz nam szybko!! :)

Posted
No i mam. Nazywa się Skrętka, ma 5 latek, jest cudownym, pełnym życia pieszczochem, no i shar-peiem.

Pocaluj Skreta w nochala od nas !

I poglaszcz faldki..

Posted

No ale ja sobie tak myślę że jeszcze nas ktos tu podgląda i jestem ciekawa czy też się odważy do nas zapukać.

A ja wiem, kto tu podgląda... Mój mąż! :lol:

Guest Guśka
Posted
No i mam. Nazywa się Skrętka, ma 5 latek, jest cudownym, pełnym życia pieszczochem, no i shar-peiem.

No i super :D

Gratulacje - sunia jest śliczna , z tego co widziałam na Waszej stronie, na zdjęciach z WN rany chyba się troche zagoiły?

Brawo za okazanie suni serca i niech się dobrze chowa :klacz:

Posted

Rany ładnie się goją, włosy na ogolonej skórze powoli odrastają, a szwy będzie miała ściągane za 5 dni. Podobno lepiej, żebyśmy sami jej to zrobili, ale mamy małego stracha :hmmmm:

Posted
Mrówciu u Etry na pewno nic sie nie dzieje :( a Didu powie mi w piatek :roll:

:( :( Juz ja sobie pogadam z Didulkaa.. :D :wink:

Bronia swietnie ze psisko zdrowieje! :)

Guest Guśka
Posted
Rany ładnie się goją, włosy na ogolonej skórze powoli odrastają, a szwy będzie miała ściągane za 5 dni.

Czyli goi sie jak na psie :wink: :D

A powiedz jak u niej z psychiką ? Jak reaguje na obcych , jak zachowuje się na spacerach ... ?

Posted
A powiedz jak u niej z psychiką ? Jak reaguje na obcych , jak zachowuje się na spacerach ... ?

Jest potulna, jak baranek. Grzeczna, na spacerach ciągnie tylko tam, gdzie ją prowadzimy pierwszy raz, a w miejscach, które już zna zachowuje się, jak poważny pies. Do innych psów ciągnie i zaczepia do zabawy. Gorzej w mieszkaniu - byliśmy na obiedzie u rodziców, gdzie też jest pies, to na początku oboje do siebie ciągęli, ale potem już każde warczało. Lepiej odniosła się do kota - olała go :wink: W stosunku do obcych jest równie olewająca. Głaskać możemy ją tylko my (i to najlkepiej po brzuchu), w stosunku do innych - jest jak kot - powącha i się wywinie.