Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Justynko,też uśpiłam a sierpniu moją ukochaną sunię,miała nowotwór płuc i dusiła sie.Może jeszcze trochę by pożyła,ale co to za życie.Kiedy przejście 50 m sprawiało jej trudnośc.Tak jak Ty myślałam,czy nie za wcześnie,a może mogłam poczekac.Tak właśnie czekałam z jej mamą,leczyłam ją do końca,miała białaczkę i moja najukochańsza,najwspanialsza przyjaciółka umarła w cierpieniach.Tylko prze mój egoizm.Dlatego ciesz się ,że podjęłaś tą decyzję zanim Twój piesek zaczął cierpiec.Całuję Cię mocno

Posted

Racjonalnie myśląc to ja to wiem,a w głębi duszy nic nie wiem.
Liczyłam się z jego odejściem,miał 3 operacje i je przeżył,miał być wg weta uśpiony 2 lata wcześniej-miał podejrzenie nowotworu śledziony,uparłam się na citową operację i to dało mu 2 lata dobrego życia-bo guz okazał się tylko skręconą śledzioną.Potem było ciężkie krwawienie z przewodu pokarmowego,miał transfuzję i znów pół roku życia w zdrowiu.Pół roku przed śmiercią miał skręt żołądka-decyzja weta usypiamy,znów postawiłam veto-nie operujemy .Przeżył fajnych parę miesięcy w zdrowiu.A potem jakoś się chyba poddałam,nie umiałam patrzeć jak nie umie wstać,Sepsa.
Aha miał jeszcze dysplazję

Jakoś mnie dziś znów wzięły straszne łzy...:-(:-(:-(