MalgosMalgos Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mam najswiezsze wiadomosci od TYGRYSA Przeczucie nie zawiodlo mnie i dlatego lojalnie ostrzeglam babki - Tiger przeplakal cala pierwsza noc mimo intensywnego pocieszania i dwoch brzuchow do polozenia nosa... Pewnie biedak myslal, ze juz u mnie zostanie.. A propos brzucha do polozenia nosa - jezeli chodzi o spanie z psem w lozku nie mam najmniejszych oporow - od dziecka spalysmy z siostra z naszymi zwierzetami - rodzice sami bardzo zwierzeciolubni - i mimo to wyroslam "duza i mocna" (patrz zdjecia) Ja i tak juz jestem w moim szalenstwie zredukowana -mam nadzieje, ze moi rodzice nie dotra do Dogomanii, bo niniejszym zdradze rodzinna tajemnice: 1. Moja mama zakladala grube rekawice i odlawiala z piwnicy dzikie koty, ktore potem, zanim sie udomowily, chodzily po scianach i firankach w domu 2. Moj tata idac do pracy znalazl malego kociaka - wlozyl do kieszeni , zabral ze soba do biura i caly dzien zamiast pracowac mizial kota 3. Moja siostra ( gabarytami mnie przypominajaca) zobaczyla, ze facet wrzuca do takiego duzego smietnika dwa male koty - poczekala az zniknal za rogiem, wdrapala sie do srodka, wyciagnela koty i wykarmila smoczkiem... I JAK JA MAM BYC INNA PRZY TAKIEJ RODZINIE ??!! co zreszta objawilo sie dosc wczesnie - inne male dziewczynki bawily sie w piaskownicy lub lalkami - ja zbieralam i znosilam do domu stonki, biedronki, dzdzownice, slimaki.. Ale wracajac do Tigera - dzisiejsza noc byla juz spokojniejsza; dzieli pokoj i wybieg z zadomowiona sunia.. c.d.n. Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Kochana jesteś :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
natija Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 super,dziekujemy bardzo w imieniu Tigierka:) Quote
zdrojka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jak to się wspaniale czyta! Za zdrowie łapki :popcorn: Quote
Dorothy Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Małgoś jesteś niesamowita i masz boską rodzinę:loveu: i fantastyczny sposób pisania.calus: Quote
MalgosMalgos Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 chociaz nie tak dobrze jak Edyta Dziwak od Brajla. Ale za to fizyka i matematyka...brrr..do dzis mam dreszcze.. bylysmy z siostra w szkole ( III LO Gdynia) uwazane za troche SPLEENY, co nie przeszkadzalo nam zupelnie miec w domu z ogrodkiem 3 owczarkow niemieckich - ROJBER, RABUS i ROSA (imiona mowia za siebie) oraz 3 kotow - czarnego MUZY ( nazwany tak, bo lapal za dlugopis w czasie pisania), czarno-bialej MALOSCI ( znalezionej przeze mnie na spacerku z synem starszym w wozku glebokim) oraz TREPUCIA ( od bialych trepow na lapkach,) dorwanego przez moja siostre... Cala szostka jest juz niestety w PSIM NIEBIE, ale zyly razem dlugo i szczesliwie Pigula we wspomnieniach z mlodosci Quote
Wilejkaros Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ile razy czytam ten wątek, tyle razy beczę. Jakaś goopia jestem ;) Quote
AMIGA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ile razy czytam ten wątek, tyle razy beczę. Jakaś goopia jestem ;) Jakoija :p Jak sobie pomyślę, że starałam sie o to, bym mogła byc wirtualną mamuśką adopcyjną Tigerka i nawet nie dostałam odpowiedzi ze schroniska, a w tym czasie już tyle się zdążyło podziać!!! :p Quote
_Tosia_ Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Malgos, a moze Ty anioł jesteś po prostu?... poszukaj no skrzydełek pod koszulino :loveu: Quote
Dorothy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 przecież to widać że anioł :-) eeeech nie cierpie szpitali, ale jak bym już miała być pacjentem to tylko na oddziale u Małgoś wieje od niej dobrą ciocią :loveu: Quote
MalgosMalgos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 zeby jeszcze tylko z Kulka chcialo mi sie udac... http://wwwdogomaniapl./forum/showthreadphp?p=9026817#post9026817 M-gos Quote
Hakita Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Objawił nam się Anioł na Dogomanii...:loveu: Quote
MalgosMalgos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dostalam obiecane zdjecia! Wyslalm ZNOWU Peterowi z wieeelka prosba o wstawienie.Dzis wieczorem jak juz beda to dosle komentarz. Pigula dumna jak Purchawka Quote
MalgosMalgos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Dostalam obiecane zdjecia! Wyslalam ZNOWU Peterowi z wieeelka prosba o wstawienie. Dzis wieczorem jak juz beda to dosle komentarz. Pigula dumna jak Purchawka Quote
Peter Beny Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ojej , wujek zajęty strasznie buszowaniem po forum :shake::shake: Ale już wrzucam na Fotosika i za niedługo wkleję :cool3: Quote
Dorothy Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 łza się w oku kręci. Masz Małgoś wszelkie prawo być dumna jak purchawka:evil_lol: Quote
halcia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Obiecalam sobie ze Orzechowce i mieleckie schronisko mi wystarcza.Dzis poczytalam ten watek i oczywiscie rycze.Oby takich ludzi bylo jak najwiecejCiebie peter poznala albiemu,a ja znalam Brajla.Dziekuje ze jestescie.Dziekuje za Brajla i Tajgera Quote
Peter Beny Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 halcia napisał(a):Obiecalam sobie ze Orzechowce i mieleckie schronisko mi wystarcza.Dzis poczytalam ten watek i oczywiscie rycze.Oby takich ludzi bylo jak najwiecejCiebie peter poznala albiemu,a ja znalam Brajla.Dziekuje ze jestescie.Dziekuje za Brajla i Tajgera\ I dziękujemy Małgosi że jest tutaj z nami :multi::multi::multi::multi: Quote
MalgosMalgos Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Poniewaz zauwazylysmy z Christine w czasie pobytu TIGERKA w klinice, ze lubi facetow ( byl ze tak powiem zywym eksponatem pt. Jak leczyc ciezka rane - dla studentow )i zywo reagowal na gwizdanie - musial miec pana - poprosilysmy o tzw. meska opieke. Ten miziajacy na zdjeciach to Daniel - ochotnik ze Szwajcarii. Obaj nie odchodza od siebie na krok. Pozdrawiam Pigula Quote
AMIGA Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ależ z tego Tigerka królewicz. Ani nie drgnie tylko wyłożony jak basza i jeszcze pewnie go trzeba stale miziać. Super wygląda rozwalony w tym fotelu.:loveu: Quote
Peter Beny Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hehe , Małgosiu , chyba szybkiej lekcji umieszczania zdjęć ci muszę udzielić :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts