Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam od Beaty tekst do ogłoszeń :
Laki został pozostawiony sam sobie pewnego listopadowego dnia – wyrzucono go z samochodu na ulicę.
Piesek ma ok. 4 – 5 miesięcy, jest odpchlony i odrobaczony.
Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Zamościu.
Laki to bardzo wesoły i posłuszny psiak. Jest ufny wobec ludzi, przyjaźnie nastawiony do innych zwierząt.
Świetnie dogaduje się z 2 psami tymczasowej właścicielki.
Szuka nowego domu, w którym za serce i strawę odwdzięczy się miłością i oddaniem, bo „pies to takie stworzenie, które bardziej kocha człowieka, niż samego siebie”, (pomimo licznych rozczarowań ze strony ludzi).
Bardzo prosimy o pomoc, gdyż piesek nie może zostać na stałe w domu tymczasowym, grozi mu schronisko.

Tel. Kontaktowy 084 64 121 58

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro w pracy zobaczę sie z Beatą to napisze co nowego u malca. na razie trzymajmy kciuki za szybko znaleziony dom, bo malec nie moze zostac w DT.

Posted

Piesio ma charakter:evil_lol:
Przesiaduje na kanapie starszego psa Beaty Rudego i powarkuje, gdy ten chce połozyć sie na swoje dawne miejsce.
Ale na dworze bawią sie zgodnie.
Laki trzyma sie juz domu i wg Beaty jest bardzo posłusznym i madrym psiulem:lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Ciekawe czy ktoś już dzwonił?

No niestety nikt:-(
Beata jest smutna, bo psiak coraz bardziej przyzwyczaja się. Cała jej rodzina włączyła sie w poszukiwania domku i nic:-(
A jeszcze przeczytała dzisiaj tekst Pestki na Allegro no i jest jeszcze bardziej smutna, bo mówi, ze to wina żle zredagowanego ogłoszenia, ze Pestki chwyta za serce, a jej jest suche i oficjalne. Ale nie umie napisac inaczej, ja tez nie potrafie pisac takich chwytajacych za serce tekstów.
Myślę jednak, ze jak komus piesek ma sie spodobac to tekst nie ma takiego duzego znaczenia...

Posted

Ja też jestem antytalent w pisaniu jakiś łapiacych za serce tekstów, ale Wasze jest w porządku. To faktycznie piesek musi się spodobać. Dzisiaj powystawiam go na inne portale, może wtedy coś ruszy!

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Bajka i Pestka znalazły domy, teraz kolej na maluszka.

dokladnie....trzeba powystawiac na innych portalach...za Pestkądzownilo kilka osob...ani jedna nie byla z allegro, dzis dzwonila tez pani w sprawie Frania...ja mam szczescie do telefonow owszem...ale poznije ludzie nagle przestaja sie odzywac...tak jak z wyzleka...:shake: brak odpowiedzilanosci totalny!!!

Posted

Ja tez podnoszę.
Nic wiecej nie moge napisac o psiaku, bo bede sie widziała z beata dopiero w poniedziałek.
Nie wiem jak to bedzie, bo zainteresowanie wątkiem znikome:-(

Posted

Piesek pojechał wczoraj wieczorem do nowego domu:lol:
Jego nowi własciciele kupili działkę obok Beaty i budują tam dom, za 2 lata wprowadzają się. Na razie mieszkają pod Zamosciem i tam zabrali psiula.
Beata mówi, ze to porządni ludzie i ze obiecali dbać o małego.
Beata smutna, bo przyzwyczaiła się no i martwi sie, ze Laki bedzie miała gorzej niz u niej. Ale nowi państwo obiecali dawac znac co u psiaka no i jak bedzie cieplej bada przyjezdzac z nim na budowę, a to za ogrodzeniem Beaty.
A dzisiaj rano przyjechał facet z ogłoszenia, tez z okolic Zamoscia, ale jakis niepewny, cos opowiadał ze miał psa husky, ale go oddal...
Nie podobał sie Beacie, nie dałaby małego.
Dzięki Aga za pomoc i ogłoszenia:calus: