Tola Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie kolezanka z pracy; mieszka na spokojnej uliczce na peryferiach Zamoscia. Wieczorem podjechał samochód, kierowca szybko wypchnął z auta szczeniaka i odjechał. Znajomi mają juz 2 psy ze schroniska i nie moga zatrzymać szczeniaka. Jak nie znajdzie domu, wyladuje na zimę w schronisku:-( Szczeniak to piesek, sliczny mały wilczurkowaty chłopiec tylko na krótkich łapkach. Jest łągodny, przytulasny, chodzi za moja znajoma i macha ogonkiem. Czy ktos potrzebuje piesia na zawsze? Jutro wkleje zdjęcia. Tekst do ogłoszenia: Laki został pozostawiony sam sobie pewnego listopadowego dnia – wyrzucono go z samochodu na ulicę. Piesek ma ok. 4 – 5 miesięcy, jest odpchlony i odrobaczony. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Zamościu. Laki to bardzo wesoły i posłuszny psiak. Jest ufny wobec ludzi, przyjaźnie nastawiony do innych zwierząt. Świetnie dogaduje się z 2 psami tymczasowej właścicielki. Szuka nowego domu, w którym za serce i strawę odwdzięczy się miłością i oddaniem., bo „pies to takie stworzenie, które bardziej kocha człowieka, niż samego siebie”, (pomimo licznych rozczarowań ze strony ludzi). Bardzo prosimy o pomoc, gdyż piesek nie może zostać na stałe w domu tymczasowym, grozi mu schronisko. tel. kontaktowy: 084 64 121 58 Quote
BIANKA1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Co to się dzieje z tymi ludzmi :shake: . Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja Timo i Pestka mowimy dzien dobry w niedziele!!! i czekamy na fotki slicznego szczeniaczka szukajacego pilnie domku!!! Quote
Tola Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Pomyliłam dni; zdjecia będa dopiero jutro. bo dzisiaj nie ide do pracy:oops: Quote
Tola Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Mam zdjęcia piesia; proszę o pomoc. Szkoda takiego malca, dopiero rozpoczął życie, a już takie doświadczenie z człowiekiem:-( Quote
Czaka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Urocza psina. :loveu: Ludzie są podli, jak można wywalić takie maleństwo. :angryy: Quote
Poker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 jak można w ogóle wywalić jakiekolwiek zwierzę? :mad::angryy: Quote
Tola Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Kto pokocha tego malca? Piesio jest bardzo grzeczny, wesoły, nie sprawia kłopotu... Quote
Tola Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Ale nie moze zostac u mojej znajomej. Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 sliczny...moj kolega szuka szczeniaczka,ale on chce koniecznie takiego ktory bedzie duzy:( Quote
Tola Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Piesio dzisiaj rano wydostał sie z ogrodzenia i chyba zwiedzał okolice, bo nie było go do 19!!! Kolezanka z TZ po przyjezdzie z pracy obszukali teren bez rezultatu. Myslelismy ze juz po maluchu. A tu pare min temu wiadomosc, ze piesio stoi pod brama i szczeka, zeby go wpuscic:loveu: Jest cały mokry, głodny, ale już bezpieczny. Quote
agusiazet Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Czyli mały włóczęga. Martuś, poproś koleżankę o tekst i więcej zdjęć a powystawiam małego. Niech go troszkę przetrzymają może uda się mu znaleźć dom!!! Quote
Tola Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Pewnie ze poproszę:lol: Dzięki Aga Quote
Czaka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 A tak swoją drogą , to niezły z niego cwaniaczek , przecież on jest u nich bardzo krótko i już potrafił sam wrócić do domu :lol: Quote
agusiazet Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Przez byle jak działające Dogo nie wiadomo, co u maluszka? czy mogą go trochę przetrzymać? Co z ogłoszeniami? Quote
Tola Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Maluszek ma sie dobrze, był dzisiaj u weta, dostał cos od pcheł, bo niemożliwie sie drapał. Mam juz tekst, jak mi sie uda wrzuce dzisiaj wieczorem. Moja kolezanka ma nadziejz, ze znajdzie sie ktos, kto zechce psiaka, dlatego go jeszcze trzyma. Ja tez mam taką nadzieję. Quote
sacred PIRANHA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 maluszek szuka domciu tak jak Pestka...pilnie!!!! Quote
Recommended Posts