Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba i Tusia to mama i córka, bardzo z sobą zżyte. Miały kochający dom i nadzwyczajną Panią która je kochała. Ale Pani zmarła, a one zostały same.

Prosimy o pomoc. Suczki zostaną oddane do schroniska!! Jeżeli ktokolwiek może pomóc prosimy o kontakt:

Irena : 012 641-97-02
500-18-19-20
mail: irenaka7@wp.pl
Szukamy dla nich pilnie odpowiedzialnego domu.
Nie rozdzielajmy ich, nie mogą trafić do schroniska.
Ale jeżeli nie schronisko to co?
POMÓŻCIE!!!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obie sa bardzo ładne i bardzo grzeczne .Sa to psy kanapowce więc jak trafia do schroniska ,a trafia za parę dni to bedzie katastrofa.
Obie byly w czwartek w programie kundel bury i kocury i tam tez je poznalam.Niestety nikt po nie nie zadzwonil nawet milośnicy jamników , a przecież w 60 % sa jamniczkami.

• 2 weeks later...
Posted

No wlsnie Irenka sobie przypomniala ,że nie zakończyla watku Saby i Tusi. Saba i Tusia po przed ostatnim programie Kundel Bury i kocury pojechaly do domku.
Domek jest sprawdzony bo pani ma juz jednego pieka z programu ,a że jest to dom z grodem to jeszcze dwie panienki sie bez problemu zmiescily.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::laola:
To super wiadomość bo już się martwiłam, że biedactwa trafiły do schronu. A tu nowy domek i to jeszcze razem:loveu:.

Posted

Nie wiem dlaczego ale miałam okropne problemy ponieważ nie mogłam zlokalizować tego wątku nawet przez wyszukiwarkę (hi,hi-sama go założyłam). Myślę, że dziewczynki będą szczęśliwe w nowym domku, czego im z całego serca życzę a co najaważniejsze dla nich nie zostały rozdzielone.