natalia_aa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Z reguly nie mam w zwyczaju pisac tych wszystkich "achow i "ochow", ale po prostu musze... Ona jest moja ulubienica od poczatku, jest tak podobna budowa do mojej suki... ahh lubie takie bambarylki, maja cos w sobie ;) Quote
andzia69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdyby ktoś chciał wesprzec fundację AST to są śliczne kalendarze z astkami na ten cel: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327018174 Czy Uzi ma nowy watek?????? Quote
zusa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tutaj sobie leżymy z Konradem A tutaj razem sobie przysneliśmy A tu wujek Kon zabrał mnie na ferie do Zawoi. Był z nami jeszcze jeden piesek- drugiego wujka- a ja byłam bardzo grzeczna! Pozdrawiam Was ciocie, Zuzka:kiss_2: Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 takie wiadomości lubię :loveu: dziękujemy! Pięknie sie panienka prezentuje :loveu: Quote
Hund Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Zdjęcie w kroczu jest extra ! Dziewczynka się zmieniła na duuuuży plus! Quote
zusa Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dzisiaj o godzinie 00:15 zuza pojechała do własnego domku do agnieszki i jej mamy do warszawy. Będzie prawie sąsiadką cioteczki doddy. Agnieszka obiecała dużo zdjęć swojej nowej miłości także trzymamy za słowo! Quote
doddy Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Cieszę się :multi: Jak byłam na wizycie przedadopcyjnej to już widać było radość na nowego członka rodziny. Z czystym sumieniem oddawaliśmy Agnieszce i jej mamie Zuzankę. Mam nadzieję, że nowa rodzina zawita na forum. Konrad, Zusa - dziękuję za opiekę nad Zuzanką! Quote
Hund Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ja również dziękuję wszystkim !!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
doddy Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Pierwsza sprawa to poznalam Pompona na żywo i jestem ZAUROCZONA! Ten pies jest cudowny. Wygląda pięknie i kwitnąco - a ja rzadko kadzę. Natomiast od Agnieszki dostałam zdjęcia Zuzi. Agnieszko, zapraszamy do pisania. Quote
Hund Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 To jest ten pies którego wiozłyśmy w opancerzonym aucie , rozdzielonym deskami i drutem od części dla pasażera .... Ślicznie wyglada w pościółce :):):) Quote
doddy Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 To ten sam niebezpieczny pies morderca :evil_lol: Ja się doczekać nie mogę jak ją zobaczę. Choć prawda jest taka, że do Agnieszki mi jakoś nie po drodze :oops: ale to dlatego, że wiem że Zuzance u niej bardzo dobrze. Notabene nawet jej znajomi mi donoszą o Zuzance. :lol: Quote
andzia69 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Doddy - a co z Pomponem w koncu????:cool3: zostaje w tym dt na stałe czy szuka domu bo siem pogubiłam:oops: Quote
AgaUzi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Chciałam zacząć swoje pisanie od wklejenia zdjęć Zuzki ale niestety nie udaje mi się to:( Jak tylko coś zdziałam to najnowsze zdjęcia Zuzanki pojawią się na forum:lol: Quote
Tengusia Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 znalzlam przypadkiem na allegro http://www.allegro.pl/item376833279_piekny_i_lagodny_amstaff_do_adopcji.html czyzby Margo byl znow do adopcji ??? Quote
zusa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tak to ja wystawiłam pompona. Ale nie martwcie się. Pompona oddam tylko do domu lepszego niż mój. Jeśli taki się nie pojawi to zostanie u mnie. Problem przegadałyśmy z doddy prawie od samego początku jego pojawienia się. Otóż pompon był moim pierwszym psem w domu tymczasowym i pomyślałam, że skoro są trzy inne to jeszcze jeden nic nie zmieni. I problemem tu nie jest pompon a moja suczka mastino, ktora coraz bardziej i to właśnie jego nie toleruje. Na spacerkach jest wszystko ok ale już w domu...Problem pojawił się w jakiś czas po podjęciu decyzji o adopcji i duzo pracy włożyłam aby masza sprobowała mu dać spokoj. Pomyślałam, że dając ogłoszenie może znajdzie się osoba, ktorej oddam go z czystym sumieniem i będzie mu epiej niż z nękającą go maszą i wizją, że muszą już do końca być izolowane od siebie w domu. Jeśli taki ktoś się nie znajdzie pompon zostanie u mnie- podkreślam! Krzywda mu się zadna nie dzieje, dbam o niego i sportuje go na ile tylko dam radę ale jeśli mogłby być czyimś jedynym oczkiem w głowie, biegać i pływać z takimś kimś a co najważniejsze nie podlegać humorom pannicy maszy to nie zawahałabym się go komuś takiemu przekazać. Quote
Agnieszka Co. Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Pochwalam podjecie takiej, napewno nie łatwej, decyzji. Posiadanie psa dla samego "mam" i "kocham" gdy równocześnie nie można mu zapewnić odpowiednich warunków, lub jak w Waszym przypadku komfortu psychicznego, to czysty egoizm ludzki. A zwierzeta w wiekszości przypadków znoszą zmiany zadziwiająco dobrze i szybko przyzwyczajają się do nowych warunków i nowych włascicieli, zwłaszcza te, które wczesniej nie były w pełni szczęśliwe. Wiem, że byle komu go nie oddasz ;) - trzymam kciuki za znalezienie tej odpowiedniej osoby. Quote
Tengusia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 no to trzymamy kciuki aby chlopak znalazl rownie dobry domeczek :thumbs: Quote
zusa Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wejść na allegro w cholerę a odzewu zadnego! No prawie zadnego- na drugi dzień po wystawieniu zadzwonił facet z okolic warszawy, ktoremu zszedł rotek i powiedział, ze chce przyjechać zobaczyć. Nigdy więcej się nie kontaktował. Ale on miał roczne dziecko więc dla mnie już był to wielki minus bo wiadomo jak to jest- nadwrażliwa młoda mamusia i te sprawy ale ok. chciał przyjechać to nie miałam nic przeciwko a nuż okazałby sie ten dom inny niż przeczuwałam. Potem dostałam sms z zapytaniem czy musi być podpisana umowa i będą niekontrolowane wizyty. Nie odpowiadam na tego typu absurdalne pytania. I tak jak powiedziałam- pompona oddam tylko do domu lepszego niż moj, do fascynata rasy i samego pompona, do takiego domku do jakiego trafiła zuza czy alter o innym nie ma mowy!!! Moje rozowe prosiątko nie pojdzie byle gdzie. Już wystarczyło mu w zyciu niefartu. Quote
zusa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 I tak rozowe prosiątko zostało u mnie! Amen! Quote
andzia69 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 zusa napisał(a):I tak rozowe prosiątko zostało u mnie! Amen! na amen:evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!! Quote
AgaUzi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Więc można powiedzieć że Margolskiemu się poszczęściło:wink: Bo przecież cudowny domek ma:loveu: Quote
doddy Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 AgaUzi Zuza też trafiła super, AMEN :loveu: Quote
zusa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 witaj aga, pochwal się co u zuzeldki? Zdrowa? Grzeczna:razz:? I tak dalej... Quote
Recommended Posts