andzia69 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zusa napisał(a):Tak to prawda-ładne wariactwo, nie? jak weźmiesz następnego psa to będzie wariactwo - teraz nieeee:p Quote
_bubu_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 doddy napisał(a):I stało się... MARGO vel Pompon zostaje u Zusy w Krakowie na stałe. Uzi czyli Zuzia została wczoraj wysterylizowana, bo jest szansa na domek. no no no ale wieści :multi::multi::multi: Pomponik wreszcie szczęśliwy :loveu: To jeszcze teraz Zuzinka tylko :p Quote
natalia_aa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Rewelacja! jak to dobrze po calym wyczerpujacym dniu czytac takie wiadomosci :multi::multi: Gratuluje Zusa swietnej decyzji... :loveu: Quote
dariaopole Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 andzia69 napisał(a):jak weźmiesz następnego psa to będzie wariactwo - teraz nieeee:p andzia ale przecież 3 psy w domu to normalka i nic oryginalnego :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 zusa napisał(a):Tak to prawda-ładne wariactwo, nie? Zusa super wiadomosc ;) ktora mnie zupełnie nie dziwi, Quote
zusa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 dariaopole napisał(a):andzia ale przecież 3 psy w domu to normalka i nic oryginalnego :evil_lol: U mnie juz 4:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Hund Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 więc ja jestem do tyŁu bo mma ledwie 2 maluchy, bardzo się cieszę z tych informacji ! Quote
dariaopole Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 zusa napisał(a):U mnie juz 4:eviltong::eviltong::eviltong: u mnie też :evil_lol: do rudej nam jeszcze trochę brakuje :diabloti: Quote
Tengusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 to ja jestem kurcze daleko w tyle z moimi 2 :placz: Quote
doddy Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Musisz ciotka nadrobic, bo średnią zanizasz :eviltong: Quote
Tengusia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 doddy napisał(a):Musisz ciotka nadrobic, bo średnią zanizasz :eviltong: oj nie wiesz nawet jak bardzo chcialabym to nadrobic :eviltong: szczegolnie jak zagladam do watku Rumby :loveu: Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tengusia napisał(a):oj nie wiesz nawet jak bardzo chcialabym to nadrobic :eviltong: szczegolnie jak zagladam do watku Rumby :loveu: ale Bolek bylby bardzo niezadowolony:evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='andzia69']ale Bolek bylby bardzo niezadowolony:evil_lol: no i powiedz czy nie jest glupol z tego mojego Boleslawa zamiast cieszyc sie ze co jakis czas mu sprowadzam kobiety do domu (Zuza, Abigail) to jeszcze chce je gryzc Quote
andzia69 Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 no piękna baba z niej:lol: a co to za placuszek na boczku?:razz: Quote
Hund Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 też mnie ten placuszek zainteresował :evil_lol: śliczna jest , a jakie wcięcie :lol: talia osy :evil_lol: Quote
zusa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Placuszek u zuzy był od początku jej pobytu u nas. Teraz powoli zarasta sierścią. Kiedy poszła na sterylkę lekarz wyoglądał ją całą. Zauważył grzybicę między łapkami, wyciął nieładne wirusowe narośla i wyczyścił zęby. Pooglądał zuzkę też od wewnatrz i stwierdził, że pies bardzo zdrowy a macica była używana przynajmniej 4 razy. Wiek psa to ok 2-3 lata nie więcej! Może przeoczył ten placek ale on wygląda na formę blizny albo cóś! Wczoraj zuzka miała ściągane szwy. Wszystko ładnie podgojone. Rana nie jest bardzo rozległa. Zuza od operacji chodziła w specjalnymm kołnierzu i wyglądała jak prawdziwa elegantka z marsa.... Zuza to wyjątkowo pojętny i inteligentny pies. Powiem, ze zaden z moich psow ( łącznie z pomponem:loveu:) nie prezentuje klasy zuzy. Otwartość do ludzi jeszcze bardziej wzmacnia to wrażenie. Karna, spokojna, cholernie pojętna....I przy okazji super pewny siebie babon:diabloti:. Wiecie panie drogie, ja prowadzę knajpkę i zuza często tam bywa ( tylko nie myślcie, ze całymi godzinami i w dymie). Przychodzą z konradem na socek i kawkę i ludzie są nią oczarowani. Ona ma taki trik, ze staje koło baru w ten sposob zeby kolejni zamawiający potarmosili ją troszkę ( co i chętnie robią). W domku śpi, najlepiej w fotelu i psa nie ma....( no chyba , ze zza rogu wyłoni się jakiś kotek.....:diabloti:) Quote
Hund Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 miło czytać takie wieści :) tylko to że rodziła przynajmniej 4 razy jest smutne :( Quote
Tengusia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zuzki figurka mnie poprostu ach :loveu: Quote
andzia69 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no i co z tym domkiem dla Uzki?:-( nikt nie dzwoni? nikt nie pyta? Quote
doddy Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Ja mam wizytę u chętnych w Warszawie w tyg. Czy do Zusy ktoś jeszcze dzwonił? A tego nie wiem. Quote
Recommended Posts