Zuza i Noddy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Prześliczne foteczki, napatrzeć się na te kluseczki nie mogę, a musiałam zrobić to szybciutko, jeszcze wieczorkiem siądę i pooglądam:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć Aniu! Imiona są fantastyczne, jestem pod wrażeniem :loveu: Małe Fastusiątka już takie duże, buuu, tak mało róziu im zostało :-( Czemu szczenięta tak szybko rosną? Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Świetna fotka:loveu::loveu::loveu: A widzę że Fastusia lekko nie ma:roll: Quote
AmiX Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dzięki dziewczyny :) A ile ja się nasiedziałam nad 9 imionami dla dziewczynek….:p bardzo sie cieszę że się podobają :) Jeszcze chciałyście Fastusie to proszę mleczarnia:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='AmiX']W porównaniu do innych suk to ciężko też nie ma.... od tygodnia ja dokarmiam szczeniaki....a od wczoraj to ona wchodzi do kojca żeby maluch jej mleko odciągneły(2xdziennie na około 3-5min)....szczeniaki teraz 6 razy dziennie i w nocy karmiam JA:p I kto tu nie ma lekko ??:lol: Ani Fastusia nie ma lekko ani ty... No ale przy takiej gromadce:loveu::loveu::loveu: Cudaśne są:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 [quote name='***Paulina***']Świetna fotka:loveu::loveu::loveu: A widzę że Fastusia lekko nie ma:roll: W porównaniu do innych suk to ciężko też nie ma.... od tygodnia ja dokarmiam szczeniaki....a od wczoraj to ona wchodzi do kojca żeby maluch jej mleko odciągneły(2xdziennie na około 3-5min)....szczeniaki teraz 6 razy dziennie i w nocy karmiam JA:p I kto tu nie ma lekko ??:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Świetna fotka, ale jej się uwiesiły :evil_lol: Quote
Kaladan Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Oooo jakie cudne pijawki przyssane do Fastusi :loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 witamy :) Ale maleństwa urosły http://img231.imageshack.us/img231/6030/mleczernia.jpg cudne są:loveu: Quote
tigrunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='AmiX']FILMIK:loveu:: ABIGAIL Magic Lider FCI z mamą View My Video Jaka śmiszna :loveu: :evil_lol: Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 FILMIK:loveu:: ABIGAIL Magic Lider FCI z mamą View My Video Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Świetny filmik:loveu::loveu::loveu: Trzy razy oglądałam i napatrzeć się nie mogę:loveu::loveu::loveu: Cudo:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 tigrunia napisał(a):Jaka śmiszna :loveu: :evil_lol: Ale sie ubawiłam przy nagrywaniu :loveu::lol: ***Paulina*** napisał(a):Świetny filmik:loveu::loveu::loveu: Trzy razy oglądałam i napatrzeć się nie mogę:loveu::loveu::loveu: Cudo:loveu::loveu::loveu: Dzięki:)....maluchy są słodkie:loveu: też napatrzeć się nie mogę :loveu: Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 To jeszcze sierotka...:loveu: View My Video Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='AmiX']To jeszcze sierotka...:loveu: View My Video Jejku:loveu::loveu::loveu: Tu jeszcze słodsza:loveu::loveu::loveu: Nauka chodzenia:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ale cudowna kluseczka :loveu: Tak nieporadnie drepta po łóżku :lol: Quote
tigrunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='AmiX']To jeszcze sierotka...:loveu: View My Video Aaaaaaaa ale fajurska :loveu: Jak ja się nie mogę Jessikowych klusek doczekać :loveu: Quote
Aurunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Śliczne te Fastusiątka :loveu::loveu::loveu: napatrzeć się nie mogę Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Obiecane fotki :) w piętek kończą już 4 tyg :) ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI rezerwacja ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI Quote
AmiX Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ALMA UN DEMONIO Magic Lider FCI rezerwacja Quote
Recommended Posts