tigrunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cześć Aniu :loveu: To świetnie, że wycieczka się udała :multi: Fasti widać z radością szalała po łąkach :loveu: A Eti co w tych trawach bez papilotów robiła ?? :-o Pewnie miałaś co czesać potem ? :roll: Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale fajne zdjecia :loveu: Super, ze wyjazd był udany! No tak, szczęśliwy pies to wytarzany i śmierdzący pies :diabloti: Gdzie ja praliście? Fasti tak w ogóle daje się bez problemu szorować? Quote
AmiX Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 tigrunia napisał(a):Cześć Aniu :loveu: To świetnie, że wycieczka się udała :multi: Fasti widać z radością szalała po łąkach :loveu: A Eti co w tych trawach bez papilotów robiła ?? :-o Pewnie miałaś co czesać potem ? :roll: Beta na wsi i tak byli w szoku że psy w domu trzymamy:lol:Eti to była atrakcją turystyczną :lol:pracownicy i znajomi przychodzili ją ogladać:lol: myślałam że trzeba chyba wprowadzić opłaty:evil_lol: Eti od jakiegoś czasu nie nasi papilotów;) a tam to już w ogóle patrzeliby na mnie jak na :stupid: Kasia napisał(a):Ale fajne zdjecia :loveu: Super, ze wyjazd był udany! No tak, szczęśliwy pies to wytarzany i śmierdzący pies :diabloti: Gdzie ja praliście? Fasti tak w ogóle daje się bez problemu szorować? Poszliśmy do babci Adama :) i szlałfem ją płukaliśmy;) Bez problemu....... Quote
AmiX Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 PositiveThought napisał(a):zdjęcia super :loveu: Fasti z butelką, Ei z nakrętką :lol: się dogadaly dziewczyny :p jak ja uwielbiam takie aromatyczne pieski... :siara: piękne niebo na ostatniej fotce! Dziewczyny zawsze świetnie sie dogadują....chociaż Eti ostanio robi się złożnica:evil_lol: ojjj pachnąca to ona była:evil_lol: Ostatnia fotka to jest mojego autorstwa :) Quote
AmiX Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 no to jeszcze kilka :) Po kąpieli w jeziorku Quote
AmiX Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Zmęczony roztrzepaniec po całym dniu na plaży:evil_lol::evil_lol::evil_lol: prawie jak morze....;) Quote
Magda Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale mieliście odpoczynek:loveu: Widać, że dziewczyny zadowolone. Przegapiłam wybory na męża, ale też stawiam na pierwszego (jakbym takiego spotkała w nocy to ojej:scared:) Quote
Kasia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dobry :lol: Eti, fajny fryz :cool2: :evil_lol: A Fasti...ach :loveu: Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Wiedziałam że roztrzepaniec sie spodoba:lol: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Aniu a ja o sypialni przypominam :loveu: Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Dzisiaj byłam w końcu w ZK :) Fastusia od dzisiaj jest suką hodowlaną:p Beata dobrze że mi przypomniałaś jutro na 100% dam fotki :) teraz ide kąpać Eti:) ps. przydomka hodowlaniego jeszcze nie ma :( Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Właśnie - Ania - daj fotki Eti w kąpieli :loveu: Jeszcze chyba jej nie było w wannie :evil_lol: Ja zaraz ide Jessi pyska szorować bo byłam z nią u kuzyna Łacia i wsadziła nos w jego kuwete :cool1: Quote
Aurunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='AmiX']Dzisiaj byłam w końcu w ZK :) Fastusia od dzisiaj jest suką hodowlaną:p Beata dobrze że mi przypomniałaś jutro na 100% dam fotki :) teraz ide kąpać Eti:) ps. przydomka hodowlaniego jeszcze nie ma :( Aniu a kiedy składałaś o przydomek ja w maju i też jeszcze nie ma a w poniedziałek też jadę do związku dopełnić formalności hodowlanych. Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 ;)Kasia napisał(a):A będą fotki z kąpieli? :lol: tigrunia napisał(a):Właśnie - Ania - daj fotki Eti w kąpieli :loveu: Jeszcze chyba jej nie było w wannie :evil_lol: Ja zaraz ide Jessi pyska szorować bo byłam z nią u kuzyna Łacia i wsadziła nos w jego kuwete :cool1: Dziewczyny z samej kąpieli to nie będzie bo nie ma kto ich zrobić a ja jestem za bardzo zajęta :p ale jakieś fotki zrobie..... Aurunia napisał(a):Aniu a kiedy składałaś o przydomek ja w maju i też jeszcze nie ma a w poniedziałek też jadę do związku dopełnić formalności hodowlanych. Właśnie ja też złożyłam w maju i jeszcze nie ma:angryy: Quote
tigrunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Matko .. to chyba ja już też zaczne się nad tym zastanawiać :shake: Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 tigrunia napisał(a):Matko .. to chyba ja już też zaczne się nad tym zastanawiać :shake: Na przydomek czeka sie do 6miesięcy:angryy: Quote
Aurunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Ja od trzech ale jak dzwoniłam ostatnio to pani poinformowała mnie że już w tym miesiącu powinien przyjść zobaczymy do września przyjść musi. Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Kilka fotek po kąpieli :loveu: Tu fastusia przeszkadza:evil_lol: Quote
AmiX Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 a tu standardowo ucho zakryłam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No co ? Fastusia też chciała zdjęcie :evil_lol: , Etienka jak zwykle urocza :loveu: Jenysiu jak jej te włosy szybko rosną :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Cześć Aniu! Eti jak zwykle śliczna :loveu: Wysłałam Ci PM... Quote
tigrunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 A ja dalej czekam na sypialnię :mad: Wiecie co sobie wymysliłam? Ze dużo białego w niej będzie.Chciałam zakleić futrynę taką specjalną okleiną w jakimś tam drewnopodobnym odcieni, drzwi nowe taki sam kolor ale stwierdziłam,ze kupię drzwi białe a futrynę tylko pomaluję i może białe meble kupię kiedyś? :roll: Quote
Recommended Posts