Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AmiX napisał(a):
Co ty gadasz??:shake: wszystrkie pieski są sliczne nie ważne czy maja papierek:) Masz śliczne pieski:loveu:

no moje psiaki sa jedyne w swoim rodzaju :loveu: rasa czysto kanapowo - kouderkowa :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
Aniu wybór zapewne trudny bo obaj kandydaci są piękni ale na pewno dokonacie tego najlepszego ;)

Mam nadzieje:)

PositiveThought napisał(a):
zrozumiałe wszystko :razz: na mnie wszyscy "psia mama"... ale czasem psy są naprawdę lepszymi towarzyszami niż ludzie :loveu:

ja mam to przed sobą dopiero, a już się boję, jak tak słucham :diabloti:

nie, yorków już raczej nie będzie... ja już szykuję się pod hodowlę, a nie wyrobiłabym z papilotami itd :razz:
na razie wszystkie plany są tajne

domyslam się, że Adamowe :diabloti:

ja też malutka jestem :evil_lol: półtora metra... i Anusia&Alutka też... a Madzia tylko trochę większa :evil_lol:

pierwszy :loveu::loveu:

[FONT=Times New Roman]Ja w końcu kończę niedługo naukę:multi: i się zarzekam że nawet jak by mi płacili to do żadnej szkoły już nie idę...mam dosyć.... U nas na uniwerku jest bardzo wysoki poziom i ciężkie przedmioty:shake:[/FONT]

[FONT='Times New Roman']Nie Yorka....to mnie zaskoczyłaś....może Westa ,Spaniela albo [/FONT][FONT='Times New Roman']Chihuahua??:cool3:[/FONT]

Posted

PositiveThought napisał(a):
to tajne...
oj pisalam kiedyś w galeryji :razz:

praca to znacznie fajniejsza zabawa niż nauka zapewne :evil_lol:
oj, ja to jeszcze o nic się martwić nie muszę, tak dobrze mam

[FONT=Times New Roman]Nie pisałaś sama się domyśliłam;)....mi te pieski zawsze się podobały:loveu:.....[/FONT]
[FONT='Times New Roman']Z tej trójki myślę że albo Spaniel 59% albo West 41%:evil_lol:[/FONT]

Posted

Witaj Amix :)

Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol:
Pierwszego pieska [FONT=Times New Roman]INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO[/FONT] widziałam tylko na foto ale wygląda super.
Drugiego pieska [FONT=Times New Roman]Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :)
Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki.
Głaski dla obu panienek :)
Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu:
[/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Aniu!

Gratulacje dla Eti :multi:

Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia.

Pozdrawiamy :calus:

Posted

[quote name='dzasta']Witaj Amix :)

Dawno u Was nie byłam i byłabym jako zajadła bullofanka przeoczyła głosowanie na męża dla Eti :evil_lol:
Pierwszego pieska INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO widziałam tylko na foto ale wygląda super.
Drugiego pieska Ch.Pl,Mł.Ch.Pl,Mł.Zw.Klubu BLUE DIAMOND Sentinel wielokrotnie widziałam na żywo i widziałam jego potomstwo i jak dla mnie jest to klasowy samiec bo ja oprócz wyglądu zwracam szczególną uwagę na motorykę ruchu, zachowanie, temperament i cechy jakie pies przekazuje potomstwu. I z tego względu wybrałabym jego ale musiałabym na żywo zobaczyć i pierwszego kandydata. Z kolei biorąc pod uwagę pigment i ilość bieli wybrałabym pierwszego żeby się urodziły wzorcowe AST :)
Więc macie ciężki wybór ale na pewno i ten ten kawaler w połączeniu z Fasti da super psiaki.
Głaski dla obu panienek :)
Ja właśnie przeżywam pierwsze męki z pielęgnacją małej Gabi i dlatego tak się załamuję a zarazem podziwiam Twoją wypielęgnowaną Eti :loveu:

Dziekujemy bardzo :)

U nas w domu zadania są podzielone ;) Widziałam szczeniaki po tych psach i są po prostu rewelacyjne.....Biorę też właśnie pod uwagę ilość bieli ponieważ nie chciałabym żeby szczeniaki łaciate noski ;) Raczej skłaniam się ku INT.CH. CH.PL JAILHOUSE ROCK LESOTO ostatnie jego szczeniaki to cuda na 4 łapach.....

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu!

Gratulacje dla Eti :multi:

Szkoda, że się nie załapałam na wybór ojca Fastusiowych szczeniaczków, ale tak jak większość wybrałabym pierwszego :loveu: No i tytuły ma do pozazdroszczenia.

Pozdrawiamy :calus:

Hej :)
A ja czekam na fotki twojej ślicznotki.....:loveu::cool3:
Jutro jedziemy na wieś koło Łodzi więc na pewno wpadnę w odwiedziny do dziewczyn z De Villar i na pewno porobię fotki :)
Będę za tydzień :) Pa Pa

Posted

Cześć Aniu!

Najeździcie się trochę. My jak jechaliśmy po Holly trafiliśmy na korek w Warszawie i spędziliśmy w niej ponad 1h :-o

Przypomniałaś mi, że mam zdjęcia z hodowli, nawet rodzeństwo Holly, ale kiepskie powychodziły :oops: Szczególnie urzekła mnie siostrzyczka Eti - taka słodka i całuśna :loveu:

Miłego urlopu :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Ojej .. kawał drogi macie do przejechania :roll: Ale i tak zazdroszczę urlopu :eviltong: Aniu daj po powrocie fotki dziewczynek :loveu: Miłego wypoczynku życzę :multi:

[quote name='Kasia']Przyjemnego wypoczynku :loveu:

Dziękuje bardzo :)
Fotki mapewmo będą ;) Na wsi pola i łąki są cudne:loveu: A psy mają radache :) Fastusia wczoraj kąpałam sie w stawie i wybiegała sie na maxxxxxxa:)

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Aniu!

Najeździcie się trochę. My jak jechaliśmy po Holly trafiliśmy na korek w Warszawie i spędziliśmy w niej ponad 1h :-o

Przypomniałaś mi, że mam zdjęcia z hodowli, nawet rodzeństwo Holly, ale kiepskie powychodziły :oops: Szczególnie urzekła mnie siostrzyczka Eti - taka słodka i całuśna :loveu:

Miłego urlopu :multi:

Dzięki:) Podróż była okropna:angryy: 2 godziny staliśmy w korkach.....
Jak masz fotki to wstaw jakieś u siebie albo u nas w galerii :)

Pozdrawiam z Dusznik :)

Posted

Jesteśmy już w domu....Na wsi było naprawę fajnie :cool1:odpoczęliśmy na maxxxxa:cool1:
Codziennie chodziliśmy na łąki i jeździliśmy po okolicznych jeziorach:loveu:.
Byliśmy też w hodowli de Villar ale tak się zagadałam że zapomniałam o fotkach.
Mają jeszcze 5 ślicznych szczeniaków:loveu: a jeden szczególnie przypadł mi do gustu....ehhh gdybym chciała chłopczyka to obrazu bym go zabrała:p:loveu::loveu:

Pierwsza część fotek