Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Calibri]Ale się tutaj pozmieniało:crazyeye:[/FONT]
[FONT=Calibri]Dzięki dziewczyny za odwiedziny :)[/FONT]
[FONT=Calibri]Beata ja ci tyle fotek naobiecywałam że nie wiem co wstawić.:lol:[/FONT]
[FONT=Calibri]Zacznę on Fasti.:loveu:[/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

Aniu piękne zdjęcia!!! Ślubne takie nastrojowe i piękne uroku.
Moja ulubienica Fasti chyba zmężniała i nabrała muskulatury :) Pięknie wygląda!
A teraz czekamy na Eti i na Twój powrót na DGM :D

Posted

[FONT=Tahoma]Dziękuje :) Mam nadzieje że niedługo rodzina nam się powiększy o kolejnego Amstaffa :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niedługo też aktualizacja strony i nowe fotki szczeniaków z miotu "A" :)[/FONT]
[FONT=Tahoma]Postaram się przed świętami zrobić sesje Eti :) nim się zdecyduje i zapisze ją do fryzjera ;)[/FONT]
Pozdrawiam A.P

Posted

Chyba Aniu byłaś w Poznaniu z Fasti a ja byłam taka zakręcona i jakoś zupełnie na to nie wpadłam dopiero jak przeglądałam katalog w domu...
Ehhh ale może w tym roku zagościcie na wystawach z nowym członkiem rodziny. A to będzie potomne fasti czy jakiś nowy narybek ?

Posted

A to super :D To mam nadzieję do zobaczenia my z kolei zostawiamy sobie sunię po Gabi :D Ale z Bertą też będę jeździć.
Umieściłam już Wasz banerek na mojej stronie :)

Posted

[FONT=Tahoma]O to tobie też się powiększy rodzinka :) Super :) a na kiedy planujesz krycie?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jak wreszcie zrobię aktualizacje strony to twój też umieszczę :)[/FONT]

Posted

AmiX napisał(a):
[FONT=Tahoma]O to tobie też się powiększy rodzinka :) Super :) a na kiedy planujesz krycie?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Jak wreszcie zrobię aktualizacje strony to twój też umieszczę :)[/FONT]

Myślę że w styczniu więc tak w kwietniu a może nawet pod koniec marca pojawią się u mnie małe trolinki :)
Natomiast w czerwcu Bercia jedzie na randkę ale kluseczki urodzą się u mojej koleżanki :D

Posted

AmiX napisał(a):

Myślę że w styczniu więc tak w kwietniu a może nawet pod koniec marca pojawią się u mnie małe trolinki :)
Natomiast w czerwcu Bercia jedzie na randkę ale kluseczki urodzą się u mojej koleżanki :D

Posted

Dziękuje wam bardzo :)

Dzasta no to już teraz trzymam kciuki za realizacje tych planów :)
U nas jeśli wszystko poszło dobrze ;) małe amstaffki będą na przełomie stycznia i lutego :)

Posted

[quote name='tigrunia']Mi się ostatnio śniło, że Jess urodziła 10 szczeniaków :mdleje:

Trzymam kciuki za Fastusiowy poród :loveu:

o kurcze.... to by był rekord ;)

A teraz obiecana Eti :loveu::loveu::loveu: chyba po raz ostatni u długich włosach ;)

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!

Posted

[quote name='Princess_York']czeeśc w niedziele :lol: .
ALe włosy ;O .
Cudowna :loveu: pozdrawiamy i życzymy wesołych świat :)

Dziękujemy :)

[quote name='Doti1986']Jaka śliczna:) Super wygląda w świątecznej oprawie:)

Dzięki :)

[quote name='tigrunia']Nawet tak nie żartuj :mad:

Cud malina dziewczyna http://i50.tinypic.com/zin3ns.jpg :loveu:

[FONT=Tahoma]Ojjjjjj korci mnie już od dawna ;) zetne ją tym bardziej gdy zostanie u nas mała amstaffka bo wtedy Eti kończy swoją karierę wystawową :p[/FONT]

Posted

Widzę, że Ania woli zajmować się pierdołami niż wstawić zdjęcia Fasti z córeczką... cóż wyręczę koleżankę niech oszczędza siły na szczeniaki :P

pozdrawiam
sebastian