AmiX Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Dzięki dziewczyny :) maluch rosną super:loveu: jestem bardzo zadowolona z tego miotu :loveu: Za kilka dni nowe fotki odmienionych dzieciaków:loveu: Sukienka kupiona:multi: wiec jedno mam z głowy:roll: w poniedziałek jade po zaproszenia... mam nadzieje ze uda mi sie coś kupić w sklepie....;) Mam już zespół:lol: mam nadzieje że bedzie OK;) www.mini-max-band.pl Quote
AmiX Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Aga76']Łał, nawet saksofon jest mam nadzieje że bedzie OK :) farem sie nam udało... bo ktoś odwołał ślub:p Kilka fotek odmienionych dzieci:evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Engi:loveu::loveu::loveu: Quote
AmiX Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [FONT=Calibri]ANATHEMA OF LOVE [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri]AFRODYTA GODDERSS OF LOVE [/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][/FONT][/FONT] [FONT=Calibri][FONT=Calibri][/FONT][/FONT] Quote
dzasta Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 O dzieciaczki faktycznie odmienione :crazyeye: Do pyszczka im w tych zmianach ja akurat nie obcięłabym ucholi swoim piesom ale wystawowe ASTy z nie kopiowanymi nie wyglądają tak ładnie i wydaje mi się że mają mniejsze szanse na wygraną Quote
AmiX Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 dzasta napisał(a):O dzieciaczki faktycznie odmienione :crazyeye: Do pyszczka im w tych zmianach ja akurat nie obcięłabym ucholi swoim piesom ale wystawowe ASTy z nie kopiowanymi nie wyglądają tak ładnie i wydaje mi się że mają mniejsze szanse na wygraną No właśnie tak to jest u nas:roll: z nie ciętym uchem szans na lokate właściwie nie ma... dlatego psa wystawowym nadal kopiuje sie uszy:p A pieski z uchem na wystawach słyszą "Amstaff z uchem to nie Amstaff" "Śliczny ale te uszy"..... Quote
dzasta Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 No właśnie tak to jest z tymi ucholami :( A apropos szczeniąt to mam nadzieję że Engi pokaże się na wystawach bo wygląda i prezentuje się bosko http://i39.tinypic.com/opqrrm.jpg Quote
AmiX Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='dzasta']No właśnie tak to jest z tymi ucholami :( A apropos szczeniąt to mam nadzieję że Engi pokaże się na wystawach bo wygląda i prezentuje się bosko http://i39.tinypic.com/opqrrm.jpg To był warunek sprzedania suni... w umowie jest zapis że sunia ma być wystawiania na 4 wystawach rocznie do ukończenia 6 roku życia. A Sebastian wie że mu nie odpuszcze:evil_lol: A wystawy zaczyna od (klasa baby) : [FONT=verdana]21.06[/FONT][FONT=verdana]Lubieszyn [/FONT][FONT=verdana]krajowa terierów[/FONT] 21.06[FONT=verdana]Lubieszyn [/FONT][FONT=verdana]krajowa terierów typu bull[/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ale z nich cuda, wyglądają bajecznie :loveu: A czy jakiś maluch pojechał może w stronę południa? Quote
AmiX Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Ale z nich cuda, wyglądają bajecznie :loveu: A czy jakiś maluch pojechał może w stronę południa? Pojechały: ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI zamieszkała w Otmuchowiu ARIA Magic Lider FCI zamieszkała w Zabrzu AMBER Magic Lider FCI zamieszkała w Szczawno-Zdroju Quote
Zuza i Noddy Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To będę sunieczków na wystawach wypatrywać, może gdzieś uda mi się na nie zerknąć :lol: Quote
tigrunia Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Fotek chcem :cool3: Etienkowo-Fastusiowych :loveu: Quote
AmiX Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='tigrunia']Fotek chcem :cool3: Etienkowo-Fastusiowych :loveu: Hej Beata :) Na razie fotek brak :shake: siedze nad pracą mgr i zaraz mi głowa pęknie:shake: Chyba nie dam rady się obronić w czerwcu:shake: szkoda..... ale jeszcze walcze;) Pochwale sie zaproszeniami :) mam swoje wymarzone:loveu::multi: Quote
Ramona Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Musze powiedziec ze w tej pierwszej sukni jest Ci bardzo dobrze a zaproszenia takze trafione :) Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 http://i43.tinypic.com/208wu80.jpg eleganckie i ze smakiem :loveu: Quote
Kasia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='AmiX'] Pojechały: ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI zamieszkała w Otmuchowiu to w moim woj. opolskim ale troszkę daleko ode mnie :lol: cze Aniu ;) dzieciaczki są bajeczne, słodziaki Fastusiowe :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Przepiękne zaproszenia, normalnie idealne :loveu: Quote
AmiX Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Dzięki dziwczyny :) ale z tymi zaproszeniami to nie była taka prosta sprawa;) Ciesze sie że już następną rzecz mam z głowy;) teraz czeka nas kurs tańca:lol: Co do fotek to będą po wystawie czyli po niedzieli :) Trzymajcie kciuki :)zwłaszcza za Fasti w sobote :) Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='AmiX'] Co do fotek to będą po wystawie czyli po niedzieli :) Trzymajcie kciuki :)zwłaszcza za Fasti w sobote :) Będzie dobrze Quote
AmiX Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Aga76']Będzie dobrze Mam nadzieje :) Wczoraj byliśmy na spacerku :) kilka fotek.... Quote
Zuza i Noddy Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ale ona jest śliczna, na pewno będzie podbijać ringi :loveu: Quote
iberia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Juz nie moge sie doczekac jak zobacze ja na zywo :) Quote
dzasta Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Obydwie dziewczynki śliczne !!! Trzymam kciuki za Fasti bardzo mocno !!! Quote
Recommended Posts