Aurunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ale śliczne te twoje maleństwa ja też już chce kluski a to dopiero 44 dzień ;) Quote
AmiX Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzięki :) W poniedziałek pojechała do nowego domu słodka i całuśna sunia którą nowi właściciele nazwali MIJĄ :) zamieszkała z P.Marcelim w Starogardzie Gdońskim..... powodzenia słodziaku :buzi: Kilka fotek przed odjazdem: Quote
beatkacg Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='AmiX']Dzięki :) W poniedziałek pojechała do nowego domu słodka i całuśna sunia którą nowi właściciele nazwali MIJĄ :) zamieszkała z P.Marcelim w Starogardzie Gdońskim..... powodzenia słodziaku :buzi: Ojej moja faworytka pojechała juz do nowego domku, z pewnością jej nowi opiekunowie polubia jej operowe arie gdy się czegoś domaga :evil_lol: fotki szalejących maluchów w ogródku świetne, ale ta zdecydowanie najlepsza http://i43.tinypic.com/1tx0er.jpg Ciekawe gdzie panna się tak śpieszy, pewnie na obiadek :razz: Quote
AmiX Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='beatkacg'] jej operowe arie gdy się czegoś domaga :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fasti wraca już do formy :) czas na nowe fotki... z córką :zab: Quote
Zuza i Noddy Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cudowne fotki, mamusia z córeczką wygląda ślicznie :loveu: Quote
beatkacg Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='AmiX'] http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg Zdjęcia cudne, ale widać że po długiej wyprawie panna bardzo zmęczona Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://i42.tinypic.com/juhmyb.jpg :loveu::loveu:śliczne zdiątka:loveu::loveu: Miłego dzioneczka Quote
Aga76 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg Męczący dzień :evil_lol: A poza tym piękna jest! :loveu: Quote
dzasta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Śliczna mała klunia która została z Wami :) Od narodzin była moją ulubienicą !!! Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie :p Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT :multi: Quote
Aurunia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 dzasta napisał(a):Śliczna mała klunia która została z Wami :) Od narodzin była moją ulubienicą !!! Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie :p Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT :multi: dzasta powiedz coś więcej o nowej mieszkańce (w jakiej hodowli i po kim)?? Aniu mam nadzieje że spotkamy się u was na wystawie bo my mamy ją w planie. A zdjęcia jak zwykle super ;) Quote
AmiX Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='Aga76']http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg[quote name='Aga76'] Męczący dzień A poza tym piękna jest! Dzieki :) Fotka zrobiona już pod domem wiec faktycznie droga była męcząca:evil_lol: [quote name='dzasta']Śliczna mała klunia która została z Wami Od narodzin była moją ulubienicą !!![quote name='dzasta'] Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT No musze przyznać że mała była od początku nasza faworytka :loveu:ale niestety chyba u nas nie zostanie:-(… Doprowadza moją Eti do… depresji ;) już myślałam żeby dać Eti do mamy na jakiś czas ale chyba pęknie nam serce z tęsknoty więc to odpada…… mała jest po prostu uzależniona ode mnie i nie akceptuje nikogo innego nawet Adama ma w nosie:p…. W tej sytuacji jeśli sytuacja się nie zmieni mała pojedzie do nowego domu…. Musze myśleć odpowiedzialnie nie mogę uszczęśliwiać siebie kosztem mojej ukochanej suni. :-( Najgorzej że już bardzo przywiązałam się do tego małego kochanego rudzielca i będzie mi naprawdę ciężko jeśli do tego dojdzie.:placz: dzasta gratuluje już teraz :) superrr :multi:napisz co to za sunia:loveu: [quote name='Aurunia'] Aniu mam nadzieje że spotkamy się u was na wystawie bo my mamy ją w planie. [quote name='Aurunia'] A zdjęcia jak zwykle super Na pewno będziemy :) Quote
beatkacg Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='AmiX'] No musze przyznać że mała była od początku nasza faworytka :loveu:ale niestety chyba u nas nie zostanie:-(… Doprowadza moją Eti do… depresji ;) już myślałam żeby dać Eti do mamy na jakiś czas ale chyba pęknie nam serce z tęsknoty więc to odpada…… mała jest po prostu uzależniona ode mnie i nie akceptuje nikogo innego nawet Adama ma w nosie:p…. W tej sytuacji jeśli sytuacja się nie zmieni mała pojedzie do nowego domu…. Musze myśleć odpowiedzialnie nie mogę uszczęśliwiać siebie kosztem mojej ukochanej suni. :-( Najgorzej że już bardzo przywiązałam się do tego małego kochanego rudzielca i będzie mi naprawdę ciężko jeśli do tego dojdzie.:placz: A jednak bedziecie musieli sie rozstać ze szczeniakiem :-(, współczuję. Wiesz w razie co to ja moge Eti przygarnąć :razz:, jak sama widziałaś nie miala problemu z przytulaniem się do mnie, wiec jeden problem z akceptacją odpada, a czy bym wychodzila na spacer z jednym psem czy z dwoma to żadna różnica dla mnie, towarzystwo by miala, fakt ciut mniejsze od Fasti :eviltong: i miałabyś pretekst żeby nas czesto odwiedzać :cool3: przemyśl to :razz: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg :roflt: Cześć Aniu, szkoda, że jednak nie zostawicie sobie szczeniaczka... Quote
Aurunia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 No właśnie to może jakieś zdjęcia perełki :cool3:?? To już przesądzone że mała nie zastaje z wami?? Quote
AmiX Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ale mnie długo nie było ;) [quote name='madziasto4']Cześć Aniu, szkoda, że jednak nie zostawicie sobie szczeniaczka... No szkoda :-( [quote name='beatkacg']A jednak bedziecie musieli sie rozstać ze szczeniakiem , współczuję.[quote name='beatkacg'] Wiesz w razie co to ja moge Eti przygarnąć , jak sama widziałaś nie miala problemu z przytulaniem się do mnie, wiec jeden problem z akceptacją odpada, a czy bym wychodzila na spacer z jednym psem czy z dwoma to żadna różnica dla mnie, towarzystwo by miala, fakt ciut mniejsze od Fasti i miałabyś pretekst żeby nas czesto odwiedzać przemyśl to Beatko bardzo dziękuje za chęć pomocy :) fakt Eti jakoś od razu ciebie polubiła:)…. i twoje smakołyki hiihihih:lol: ale ja bym się zapłakała bez Eti przecież to moja perełka :placz: Quote
AmiX Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Aurunia napisał(a):No właśnie to może jakieś zdjęcia perełki :cool3:?? To już przesądzone że mała nie zastaje z wami?? Nie przesądzone ;) obserwujemy i debatujemy:p ale raczej nie zostanie.... Fotek brak ale zrobie jakieś;) Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
Kasia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 rewelacyjne zdjęcie :evil_lol: http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg witaj Aniu :loveu: jak sie miewa Fasti? Quote
AmiX Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Kasia'] jak sie miewa Fasti? Fasti miewa sie dobrze :) fotki będzą wieczorem :) Teraz Eti:loveu: włosy troche ma powyrywane przez Engi:diabloti: ale do wystaw dojdze do siebie;) Quote
Recommended Posts