Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki :)

W poniedziałek pojechała do nowego domu słodka i całuśna sunia którą nowi właściciele nazwali MIJĄ :) zamieszkała z P.Marcelim w Starogardzie Gdońskim..... powodzenia słodziaku :buzi:

Kilka fotek przed odjazdem:

Posted

[quote name='AmiX']Dzięki :)

W poniedziałek pojechała do nowego domu słodka i całuśna sunia którą nowi właściciele nazwali MIJĄ :) zamieszkała z P.Marcelim w Starogardzie Gdońskim..... powodzenia słodziaku :buzi:

Ojej moja faworytka pojechała juz do nowego domku, z pewnością jej nowi opiekunowie polubia jej operowe arie gdy się czegoś domaga :evil_lol:
fotki szalejących maluchów w ogródku świetne, ale ta zdecydowanie najlepsza
http://i43.tinypic.com/1tx0er.jpg
Ciekawe gdzie panna się tak śpieszy, pewnie na obiadek :razz:

Posted

[quote name='beatkacg'] jej operowe arie gdy się czegoś domaga :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fasti wraca już do formy :) czas na nowe fotki...

z córką :zab:

Posted

Śliczna mała klunia która została z Wami :) Od narodzin była moją ulubienicą !!!
Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie :p

Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT :multi:

Posted

dzasta napisał(a):
Śliczna mała klunia która została z Wami :) Od narodzin była moją ulubienicą !!!
Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie :p

Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT :multi:

dzasta powiedz coś więcej o nowej mieszkańce (w jakiej hodowli i po kim)??
Aniu mam nadzieje że spotkamy się u was na wystawie bo my mamy ją w planie.
A zdjęcia jak zwykle super ;)

Posted

[quote name='Aga76']http://i43.tinypic.com/w80xsz.jpg[quote name='Aga76']

Męczący dzień

A poza tym piękna jest!

Dzieki :)
Fotka zrobiona już pod domem wiec faktycznie droga była męcząca:evil_lol:

[quote name='dzasta']Śliczna mała klunia która została z Wami Od narodzin była moją ulubienicą !!![quote name='dzasta']
Będę jej mocno kibicować na ringach!!! Mam nadzieję do szybkiego zobaczenia gdzieś w Polsce albo może w Szczecinie kto wie

Do nas w niedługim czasie zawita prawdopodobnie jeszcze jedna dziewczynka tym razem w wersji mini czyli kolejna sunia YT

No musze przyznać że mała była od początku nasza faworytka :loveu:ale niestety chyba u nas nie zostanie:-(… Doprowadza moją Eti do… depresji ;) już myślałam żeby dać Eti do mamy na jakiś czas ale chyba pęknie nam serce z tęsknoty więc to odpada…… mała jest po prostu uzależniona ode mnie i nie akceptuje nikogo innego nawet Adama ma w nosie:p…. W tej sytuacji jeśli sytuacja się nie zmieni mała pojedzie do nowego domu…. Musze myśleć odpowiedzialnie nie mogę uszczęśliwiać siebie kosztem mojej ukochanej suni. :-(

Najgorzej że już bardzo przywiązałam się do tego małego kochanego rudzielca i będzie mi naprawdę ciężko jeśli do tego dojdzie.:placz:

dzasta gratuluje już teraz :) superrr :multi:napisz co to za sunia:loveu:

[quote name='Aurunia'] Aniu mam nadzieje że spotkamy się u was na wystawie bo my mamy ją w planie. [quote name='Aurunia']
A zdjęcia jak zwykle super

Na pewno będziemy :)

Posted

[quote name='AmiX']

No musze przyznać że mała była od początku nasza faworytka :loveu:ale niestety chyba u nas nie zostanie:-(… Doprowadza moją Eti do… depresji ;) już myślałam żeby dać Eti do mamy na jakiś czas ale chyba pęknie nam serce z tęsknoty więc to odpada…… mała jest po prostu uzależniona ode mnie i nie akceptuje nikogo innego nawet Adama ma w nosie:p…. W tej sytuacji jeśli sytuacja się nie zmieni mała pojedzie do nowego domu…. Musze myśleć odpowiedzialnie nie mogę uszczęśliwiać siebie kosztem mojej ukochanej suni. :-(

Najgorzej że już bardzo przywiązałam się do tego małego kochanego rudzielca i będzie mi naprawdę ciężko jeśli do tego dojdzie.:placz:

A jednak bedziecie musieli sie rozstać ze szczeniakiem :-(, współczuję.
Wiesz w razie co to ja moge Eti przygarnąć :razz:, jak sama widziałaś nie miala problemu z przytulaniem się do mnie, wiec jeden problem z akceptacją odpada, a czy bym wychodzila na spacer z jednym psem czy z dwoma to żadna różnica dla mnie, towarzystwo by miala, fakt ciut mniejsze od Fasti :eviltong: i miałabyś pretekst żeby nas czesto odwiedzać :cool3:
przemyśl to :razz: :evil_lol:

Posted

Ale mnie długo nie było ;)

[quote name='madziasto4']Cześć Aniu, szkoda, że jednak nie zostawicie sobie szczeniaczka...

No szkoda :-(

[quote name='beatkacg']A jednak bedziecie musieli sie rozstać ze szczeniakiem , współczuję.[quote name='beatkacg']
Wiesz w razie co to ja moge Eti przygarnąć , jak sama widziałaś nie miala problemu z przytulaniem się do mnie, wiec jeden problem z akceptacją odpada, a czy bym wychodzila na spacer z jednym psem czy z dwoma to żadna różnica dla mnie, towarzystwo by miala, fakt ciut mniejsze od Fasti i miałabyś pretekst żeby nas czesto odwiedzać
przemyśl to

Beatko bardzo dziękuje za chęć pomocy :) fakt Eti jakoś od razu ciebie polubiła:)…. i twoje smakołyki hiihihih:lol: ale ja bym się zapłakała bez Eti przecież to moja perełka :placz:

Posted

Aurunia napisał(a):
No właśnie to może jakieś zdjęcia perełki :cool3:??
To już przesądzone że mała nie zastaje z wami??

Nie przesądzone ;) obserwujemy i debatujemy:p ale raczej nie zostanie....
Fotek brak ale zrobie jakieś;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Kasia']

jak sie miewa Fasti?

Fasti miewa sie dobrze :) fotki będzą wieczorem :)

Teraz Eti:loveu:
włosy troche ma powyrywane przez Engi:diabloti: ale do wystaw dojdze do siebie;)