Zuza i Noddy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wszystkie psiaki są cudowne, zakochać się w nich można :loveu: Quote
Aurunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Śliczności :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przyszłam się przywitać i zobaczyć maleństwa:loveu: jejciu ale One urosły:crazyeye: coraz piękniejsze są:loveu::loveu::loveu: i coraz poważniej wyglądają:p Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Aurunia napisał(a):Aniu ile one już mają?? W piątek kończą 8 tyg:loveu: i niestety zaczynają sie rozjeżdzac sie po nowych domach:placz: Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 jak ten czas szybko zleciał... czy wszystkie już "zaklepane"? Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 będziesz potem sprawdzać jak psiaki trafiły? czy mają odpowiednie warunki? mozna w ogóle tak robić? Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a):jak ten czas szybko zleciał... czy wszystkie już "zaklepane"? Tak wszystkie..... musze odmawiać bo telefon dzwoni i dzwoni.... W czwarek jedzie sunia9 i chłopak.... w piatek jedzie 1 i 3.... w sobote 4.... a w niedziele 8:placz: Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Aurunia napisał(a):A dał się ktoś namówić na wystawianie?? Na wystawy idzie napewno 1,2,3,5:loveu:,8,9... Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Kasia']będziesz potem sprawdzać jak psiaki trafiły? czy mają odpowiednie warunki? mozna w ogóle tak robić? Kasiu całej Polski i jeszcze Niemiec to ja nie obiadę.... rozmawiałam z przyszłymi właścicielami myślę że to dobrzy i odpowiedzialni ludzie:).... dwóm osobą odmówiłam z różnych względów:roll:.... oczywiście pewnie kilka piesków odwiedzę ale mam nadzieje że kontakt utrzymam ze wszystkimi:). Oczywiście każdy podpisuje że mną umowę. Quote
beatkacg Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Aniu, szczeniaki cudowne, szkoda tylko ze czas tak szybko leci i już będą sie rozjeżdzać, ale Wam chociaż jedna panna zostanie i bedziecie widzieli jak rośnie. Teraz Twój Adam bedzie miał mały babiniec w domu :evil_lol: Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 beatkacg napisał(a):Aniu, szczeniaki cudowne, szkoda tylko ze czas tak szybko leci i już będą sie rozjeżdzać, ale Wam chociaż jedna panna zostanie i bedziecie widzieli jak rośnie. Teraz Twój Adam bedzie miał mały babiniec w domu :evil_lol: No on już mówi że ma babiniec;) Beata jak już kilka makuchów pojedzie i uporamy sie troche z remontem to moze wpadniesz w poniedziałek czy wtorek w odwiedziny :)? Jak ci pasuje? Quote
beatkacg Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 AmiX napisał(a):No on już mówi że ma babiniec;) Beata jak już kilka makuchów pojedzie i uporamy sie troche z remontem to moze wpadniesz w poniedziałek czy wtorek w odwiedziny :)? Jak ci pasuje? Oj Aniu, bardzo chętnie:multi:. Mi tam żaden remont nie straszny, bo sama co chwile cos do zrobienia w domu wymyślam, co do terminu to dopasuje sie do Ciebie, ale to już zgadamy sie na tel. Quote
AmiX Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 beatkacg napisał(a):Oj Aniu, bardzo chętnie:multi:. Mi tam żaden remont nie straszny, bo sama co chwile cos do zrobienia w domu wymyślam, co do terminu to dopasuje sie do Ciebie, ale to już zgadamy sie na tel. No to super:multi: Quote
AmiX Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dzisiaj do nowych domków pojechły dwa maluchy:placz:: AFRODYTA GODDERSS OF LOVE Magic Lider FCI zamieszkała z p.Łukaszem w Gdyni i ANGELO DI ABISSO Magic Lider FCI zamieszkał z p. Pawłem w Szczecinie POWODZENIA KOCHANE MALUCHY :calus: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 i nadszedł ten dzień, kiedy maluchy Cie opuszczają... oby tylko miały dobrze w sowich nowych domkach :loveu: Quote
AmiX Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Rrobi się w domu pusto i cicho :placz: ale cieszę sie bardzo że maluchy trafiają do bardzo dobrych domków :) Dzisiaj do nowych domów pojechały: ANATHEMA OF LOVE Magic Lider FCI zamieszka zamieszka z p. Maćkiem i jego rodziną w Otmuchowiu AMBER Magic Lider FCI zamieszka z p.Radkiem i jego żoną w Szczawno-Zdroju ABIGAIL Magic Lider FCI zamieszka z p.Anią i jej rodziną w Warszawie ANGEL OF WORLD zamieszka z p.Olą w Pabianicach POWODZENIA MALUCHY :buzi: Quote
Kaladan Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Aniu przyszedł najsmutniejszy czas... Pamiętaj, że najważniejsze że jadą do kochających domków gdzie każdy będzie miał miłość pana na wyłączność. Pssst, zajrzyj na porodówkę, powiększyło nam się stadko :) Quote
Zuza i Noddy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Szkoda, ze maluszki już się rozjeżdżają, ale pewnie jeszcze nie raz je spotkasz ;) Quote
laurin Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Witam :multi: Przyszłam zobaczyć maleństwa:loveu: a tu widzę że już w nowych domkach Oby było im jak najlepiej...:loveu: A jak Ty zniosłaś rozstania??? Napewno było Ci ciężko... Ja bym chyba za każdym razem płakała:shake: Quote
AmiX Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='laurin']Witam :multi: Przyszłam zobaczyć maleństwa:loveu: a tu widzę że już w nowych domkach Oby było im jak najlepiej...:loveu: A jak Ty zniosłaś rozstania??? Napewno było Ci ciężko... Ja bym chyba za każdym razem płakała:shake: ooojjj tak bardzo ciężko:placz: A tu filmik...walka o sznur:diabloti: View My Video Quote
Recommended Posts